Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (30)
Raspunsuri - Pagina 4
Babee spune:
La Multi Ani...
Rares Petru
Laura
Sylvia
Darius
Denisa
Patricia si Ralualexandrei...bine ati venit si sa va traiasca comorile
Roxana..drum bun si vacanta placuta si poate te linistesti si vei gasi la intoarcere o bona asa cum iti doresti.Cine stie, daca vei fi mai calma va fi mult mai bine
Anda...pai blocheaza si tu tastaura aia la telefon ca sa nu se mai intample de-asteaSi Phillip e topit dupa tastatura..'scrie' si el cu mama, si e incantata de numa
Helen...iepurasul meu nu e inca iepuras dar ma 'roade' cu gingiile.Cred ca-l mananca..Chiar..el de ce nu are inca daca baleste de la 3 luni`????Ce dor imi e de Sighisoara...si mai ales de cineva care nu mai este printre noi
Cata....eu am ca un acvariu micut cu pestisori si mai are 3 bilute.cand le baga incepe aia sa cante..o fi aceeasi jucarie?Si noi avem ToysRus si mor cand intru acolo.Astept si acolo ofertele(au mereu, cumperi 3 jucarii si platesti 2-la alegere).Pana acum nu i-am luat multe jucarii, de-acum inainte sa te tii soro
Andra...Phillip papa gris si de la Milupa, si de la Nestle, si de la Humana...depinde ce amestec e...dar nu refuza...Ah..si prietenul tau tot la Primaria sectorului 6 s-a casatorit??Felicitari din partea nostra prietenului tau si la cat mai multe aniversari.
Phillip e in patul de calatorie, se roteste ca un titirez si se joaca cu ce apuca...eu atarn astazi...ca petrecerea de maine s-a mutat saptamana viitoare..deci mai am timp de statAseara am vazut Blow...astazi sa vad ce mai am sa ma uit...ca ma plictisesc.M-as duce la plaja...-cum fac cu degetul?ca normal vreau si in apa...
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
http://www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html
http://community.webshots.com/user/babee11
http://community.webshots.com/user/phillip0602
Iubi si Phillip (6.02.2004)
A_Iulia spune:
Bine ati venit, Patricia si Andra!
Andruska, Moti tot asa mananca, cate 150ml la fiecare masa. (150 ml fiind de fapt 150ml apa+5 masurici de lapte praf, el se mai umfla in total, deci ies vreo 160-170 ml lapte). Iar cu articolul cu asemanarea cu tatii...m-ai mai linistit un pic. Poate o semana odata si-odata si cu mine Moti.
Roxi, calatorie sprancenata! Sa aveti parte de vreme buna si sa fiti cuminti! O sa ne fie dor de voi!
Patricia, nici motata mea nu doarme cine stie ce. Noaptea de la 11 la 6 (cu cateva treziri - vreo 3 sau 4 dar nu pt papa, ci pt ca isi pierde suzeta); iar in cursul zilei - vreo 3 ore in total, impartite (cate o jumatate de ora, maxim o ora).
Helen, da, ca bine zici, musca astia mici parca-s catelusi!
Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre
Roxana_G spune:
Andra, abia acum am vazut citatul si i l-am aratat si lui tati.
Helen si Monica, si Alexandra roade mobilul si mai ales telecomanda de la televizor, iar dupa tastatura e disperata. O las sa butoneze in Yahoo si apoi ii dau eu enter si ii trimit mesajul lui tati.
Rox si BB Alexandra Maria (10.02.2004)
Babee spune:
Patricia, sa-ti dau exemplu cum a dormit Phillip ieri:
La 6 juma trezirea...pe la 9 a adormit jumatate de ora numai,...pe la 11 juma o ora(asta a fost minune!!!!), pe la 17 inca jumatate de ora si la 20 era rupt..nani pana dimineata acum la 6.deci per total copilul meu in cursul zilei doarme cam 2-3 ore maxim(daca am noroc).Asta e...
Stam si ne jucam dar ma simt cam rau...is moale rau...
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
http://www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html
http://community.webshots.com/user/babee11
http://community.webshots.com/user/phillip0602
Iubi si Phillip (6.02.2004)
ad_risnov spune:
La multi ani, puiutzilor nascuti astazi: Rares Petru, Laura, Sylvia, Darius, Denisa! Sa fiti sanatosi si norocosi!
Babee de ce ti-e rau??? Sper ca n-am molipsit pe nimeni cu ametelile mele. Multa sanatate si te asteptam cu aceeasi verva cu care ne-ai obisnuit!
Adriana - mamica lui bb Rares (13feb.2004)
Album Rares
Bebelusi ian.-febr. 2004
Ioana77 spune:
LA MULTI ANI PUI MICI!
SA CRESTETI MARI SI SANATOSI!!!
BUN VENIT celor 2 MAMICI si Piticilor lor! Va asteptam cu cat mai multe cuvinte!!!
Hai sa va povestesc o zi de-a mea(nu e nimic deosebit, stiti si voi cum e):
Servici de la 9 la 18 (sedinte, meetinguri, rapoarte, telefoane, target, dead line, musafiri, furnizori, etc), fuga acasa, fuga in parc cu Art. Pune rolele, pedaleaza, fuga la masina dupa jumate de ora ca vine ploaia (asta ieri), fuga acasa. Joaca, baie, convinge-i sa faca nani...
Io dush, papa ceva, se face 9 jumate, papa pe rand la Arturici, in somn si ...
cand termin ma culc automat ca-s rupta.
Dimineata la 6 (sau la 5 ca acum 2 zile) Cu Cu Ri GUUUUU. Trezirea ca au baietii mult de lucru. Ii las sa povesteasca unul cu altul (conversatii elevate, DEDE, DADA, TATA, NENE, GHE GHE, BRUUU, etc)jumatate de ora.
Papa, schimbat, joaca, convins sa nani.
Oops, 8:00 si io nici pieptanata nu-s. Dupa 15' de somn se trezeste unul din ei, ia-l ca sa nu-l trezesca si pe celalalt, du-te cu el in baie (el sta in scaunelul lui), piaptana-te, fuga in dressing, cu Arturicul dupa (chiuie de mama focului, de bucurie, desigur). Imbraca-te, du Arturicul in scaunul de masa in bucatarie (distractia e mai mare acolo), se trezeste celalalt Arturic (deh, 25' de somn suficiente ii sunt). Ia-l si pe el in bucatarie la joaca. Chiote si rasete (astea-s pt mami)
Prepara iaurtul, pune bibele de apa la sterilizat, alege ce vor papa azi.
Intra bona pe usa iar eu o zbughesc la servici...
si iar si iar, L, M, MI, J, VI... upii, e vineri seara, urmeaza 2 zile de stat cu comorile numai eu, fara bone!
Ioana,
YANN & PHILIP
28.01.2004_
saphir spune:
Rares Petru, Darius,Denisa, Silvia, Laura, sa cresteti mari, sanatosi si plini de noroc!
Mamici, sa va traiasca comorile!
Patricia si Anda, bine ati venit!
Ioana , lejer program Glumesc...
Eh...deci nu sunt singura care se plange de lipsa de nesomn a feciorului. Nici al meu nu binevoieste sa doarma decat noaptea la 1, pana la 5 sau 6, cand se joaca pana la 7, apoi iar somn pana la 9.30 daca am noroc, cand mananca si apoi iar joaca si poatepe la 11 doarme o ora si inca o ora la pranz pe la ora 15.
Iar eu, cu v-am mai spus, as dormi mereu si sunt chiauna.
In rest la noi, nimic spectaculos...si Amos, umbla prin pat dupa telecomanda si telefon, schimba canale, rontaie butoane si e foarte incantat de ce fac Mai nou sta si el in fundulet, dar nu vreau sa il las prea mult, sa nu ii fortez coloana. Eu nu stiu ce sa ii mai dau de mancare, ca am eu senzatia ca nu mananca cum si ce trebuie.
Babee, poti sa te interesezi, te rog, cat costa transportul unui colet de la tine pana in Tel Aviv. Pentru ca aici nu am gasit ce imi trebuie la borcanele si tare ma bate gandul sa facem miscarea aceea. De la tine trebuie sa vezi cat e transportul si daca nu ai probleme la vama, sa trimiti mai multe borcanele in afara tarii...sa nu comenteze ca faci export si sa iti ceara cine stie ce documente. Iar eu am sa sun aici sa vad ce zic astia...da` cred ca ma duc cu copilul in vama sa ma vada ca-s pentru mine, adica pt el
Noi va pupam si va dorim o zi buna.
Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre
anda141 spune:
Babee, pai ii blochez tastatura, normal, dar am mai si uitat
Roxana, la fel si noi trimitem mesaje la tati scrise de Albert
Saphir, Albert numai in fund sta de vreo 3 saptamani, altfel nu mai sta decat atunci cand doarme. Nici macar rezemat nu sta, nu am cum sa-l tin, asa ca l-am lasat , daca poate n-are decat. Oricum nu am ce sa-i fac. Acum sta jos pe covor si chiuie la acvariu. Numai poate de placere, rade si se bucura si se intinde sa bage mana la ei, cand il duc acolo. ( acvariu adevarat, ca vorbeati de acvariu jucarie)
Si el adoarme tarziu, dar se trezeste mai tarziu in ultimul timp, asa ca mai recuprez si eu.Iar ziua doarme de la 12 -5 si dorm si eu cu el cateodata.
Ioana, felicitari pentru rabdare si pentru dragostea cu care le faci pe toate!!! E greu, dar merita cand iti vezi comorile!!!
Ma duc ca ma striga Albert , mama, s-a invatat cand vrea sa il iau ma striga !!!
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
http://community.webshots.com/user/monica1816