Sunt insarcinata???

Sunt insarcinata??? | Autor: oltean

Link direct la acest mesaj

Vreau sa cer sfatul celor care ar putea sa ma lamureasca si pe mine.
Ciclul meu mesnstrual are o intarziere de 13 zile. In ziua a 12-a de intarziere am facut un test de sarcina cu raspuns negativ. Acum nu stiu daca l-am facut corect sau nu pentru ca acolo spune ca trebuie facut cu prima urina de dimineata, iar eu am fost la baie la ora 5 noaptea. Iar testul l-am facut cu urina de la ora 9 dimineata. Ar putea asta avea un efect asupra faptului ca rezultatul testului este negativ?
Sanii mei sunt tari si mariti. Am si dureri de spate. In rest, nu mai am nici un simptom, nici de ciclu, nici de sarcina. Ba da. Am o pofta de manacare incredibila, ca niciodata. Dar si asta este subiectiv.
Problema este ca mie nu prea imi intarzie ciclul menstrual atat de mult. S-a mai intamplat o singura data, dar atunci luam calciu si am inteles ca suplimentele de calciu fac ca menstruatia sa intarzie.
As putea fi insarcinata? Ma gandeam sa mai astept o saptamana si sa refac testul de sarcina. Dar nu stiu cum o sa pot trai inca o saptamana cu nesiguranta asta.
Va multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi_edi spune:

Ai putea fi insarcinata... sau nu. Nu cred ca ar putea cineva de pe acest forum sa-ti dea un raspuns cert, doar medicul poate sa confirme daca esti sau nu insarcinata (intirzierea poate fi si din alte motive).
Vreau doar sa-ti spun in legatura cu momentul cind ai facut testul: eu nu am avut rabdare pina dimineata (si imi intirziase doar o zi!), l-am facut dupa-amiaza (desi peste tot zice sa-l faci dimineata la prima ora, si nu am mai auzit pe nimeni sa fi facut ca mine!) si a iesit pozitiv. Am mai facut unul dimineata si a fost tot pozitiv, si, spre bucuria noastra, medicul mai tirziu a confirmat ca eram insarcinata.
Daca iti doresti sa ramii insarcinata, sper din tot sufletul ca rezultatul testului sa fie gresit!
Pupici!
Adi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Diana, repeta testul de sarcina saptamana viitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oltean spune:

Asa o sa fac. Dar nu stiu cum sa rezist pana saptamana viitoare. E cumplita asteptarea asta.
Stie cineva cum e cu temperatura? Am luat-o azi dimineata si era 37,14 C. Cat ar trebui sa fie la o persoana insarcinata?
Multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amparo spune:

Sfatul meu e sa-ti iei un test de sarcina bun,sa-l faci in mod corect,adica cu urina de dimineata( daca asa zice testul).n mod normal daca esti insarcinata clar trebuie sa-ti iasa,dupa 13 zile de intirziere,teoretic ar fi o sarcina de aprox.6 saptamini.
iti spun ca depinde mult si de test din proprie experienta,eu am facut 2 teste,unul mi-a iesit pozitiv si unul negativ...dar era sarcina,deci si testele mai gresesc!
O alta optiune ar fi test din singe,se numeste Beta HCG,hormonul de sarcina,asta nu are cum sa greseasca; sau o eco vaginala!
Bafta!

Mergi la inceput

Multumesc mult de sfat, Amparo. Cred ca o sa fac un test maine dimineata, ar fi a 15-a zi de intarziere.
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Diana ciclul tau este regulat? Adica ai mai patit asa ceva, sa-ti intarzie? Ca daca este regulat, la o asemenea intarziere ar trebui ca testul sa fie clar pozitiv in caz de sarcina nu numai cu urina de dimineata ci cu orice urina.
Oricum sa ne tii la curent si BAFTA! Sa fie cum vrei tu.

Irina burticoasa si copilasul cuminte din burtica

Mergi la inceput

Scuze de intarziere!! Am facut testul de dimineata...negativ!!!
Cred ca o sa dau o fuga la doctor, zilele astea. ca habar nu am ce e in neregula cu mine, ca ceva e. Ciclul...nici gand. Sanii imi explodeaza...Nu am fost niciodata mai mari!!!
Nu stiu. si e a 15-a zi de intarziere. Daca as fi fost, ar fi iesit, nu? Doar au trecut atatea zile. nu mi s-a mai intamplat asa ceva.
O sa va tin la curent cu ce se intampla. Sper sa se intample ceva, orice ar fi, ca daca nu, innebunesc.
Va pupic pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Fa urgent o eco. Vei afla cu siguranta adevarul si nu vei mai fierbe asa. Testul poate sa nu arate, nici mie primul test nu mi-a aratat fiindca m-am grabit si l-am facut prea devreme, dar...ERAM INSARCINATA si eu simteam asta ! La eco mi s-a confirmat, apoi si testele au demonstrat-o( am facut 2 sa fiu sigura ca am vazut bine!}Daca asta iti doresti,SUCCES ! Eu am simtit din prima clipa ca sunt,chiar daca testul mi-arata clar ca n-as fi! Si acum am o comorica de 2 luni in patut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Si eu am facut destul dupa amiaza si mi-a iesit pozitiv... Sunt anumite teste la care nu conteaza ora din zi la care faci testul. (Si acum, off-topic si OLTEAN, iarta-ma, nu e ca sa te sperii; e doar in cazul in care va intrebati daca am bb... nu am, din pacate a fost sarcina extra-uterina...) BAFTA si sarcina usoara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Am gasit ceva pe www.bioport.ro
POSIBILE SEMNE DE SARCINA

1. Llipsa menstruatiei este de obicei un semn, dar ea se poate datora si oboselii, stresului, temerii fata de sarcina, dezechilibrului hormonal, īngrasarii sau slabirii excesive, renuntarea la anticonceptionale sau la alaptare.

2. Resimtirea gretei dimineata īncepe īntre 2 si 8 saptamāni dupa concepere, dar se poate datora tensiunii, intoxicatiei alimentare sau unei boli.

3. Urinarea frecventa īncepe de obicei dupa 6 - 8 saptamāni dupa concepre, dar poate fi cauzata de infectarea traiectului urinar, tensiune sau diabet.

4. Sensibilitatea crescuta a sānilor, umflarea lor, ca si māncarimile pot sa apara la numai cāteva zile dupa concepere. Oricum toate acestea se pot datora anticonceptionalelor sau menstruatiei.

8. Pofta excesiva de diferite alimente apare īn primul trimestru. Se poate datora, totusi, unei diete necorespunzatoare, stresului sau menstruatiei.

Daca iti doresti un bb, sper din suflet sa-l ai, ca eu stiu ce inseamna sa doresti bb si sa nu ai... si in acest caz, doar testele sa fi fost defecte sau de proasta calitate. BAFTA

Mergi la inceput