Cine reconditioneaza cazi in Bucuresti?

Cine reconditioneaza cazi in Bucuresti? | Autor: RUXMAX

Link direct la acest mesaj

pai, subiectul e cel aratat...cine stie un mester sa-mi dea pm -sau direct pe site.
merci beaucoup
ruxmax

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Eu mi-am reconditionat cada acum vreun an jumate, cu o firma. Operatiunea consta in curatarea cazii cu niste solventi foarte puternici (care miros de nu poti sa respiri !), si aplicarea unei rasini emailate, care miroase si aia, dar mai putin. Dupa aplicare, trebuie lasata sa se intareasca vreo 2 zile, iti spun ei cit.
Foarte important este sa cureti fff bine baia inainte de aplicarea tratamentului, pt ca orice firicel de praf se incrusteaza in rasina si pe urma te va zgiria cind faci baie sau se poate agata cind cureti cada si locul devine mai vulnerabil. Si in principiu sa degajezi locul din jurul cazii, pt ca se mai stropeste cu rasina, si aia nu se curata decit cind e proaspata.
Pe mine m-a costat vreo 2000000, cu rasina nemteasca. In Anuntul Telefonic am gasit un meserias care facea operatiunea la 1/2 pret, cu rasina ungureasca, dar n-am avut incredere. Se pare ca daca nu e materialul de calitate, se ingalbeneste in timp.
Teoretic ar trebui curatat cu detergent lichid, sters de apa dupa fiecare utilizare, dar cine crezi ca sta sa faca asta? Eu l-am curatat cu Cif crema si e OK. In principiu are o durata de viata cam de 5ani, zic ei, dar mi-a spus tipul de la firma ca a vazut si dupa 10 ca arata f bine. Oricum, dupa 5 ani se curata si se poate da din nou.
Iti trimit numerele de telefon ale firmei pe PM.
Succes

Boghi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Mare, mare grija cu cine faceti!! Si noi am facut anul trecut; s-a exfoliat; i-am chemat pentru ca aveam garantie. Ne-au reprosat ca nu am lasat destul timp sa se usuce, ceea ce nu era adevarat, ca doar nu ne faceam singuri rau. Au venit extrem de greu, dupa nu stiu cate insistente si amenintari. Au vorbit urat. Ar mai fi vrut si bani. Au "reparat". Acum cada e plina de crapaturi si exfolieri. Ne pare rau ca nu am cumparat alta cada.

Deci mai bine mergeti pe recomandari, nu luati ca noi de la mica publicitate.

Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

bogdanai, trimite-mi si mie te rog numerele de telefon.

multumesc

Freia si Alexa

http://community.webshots.com/user/freia_ro
http://community.webshots.com/user/freia_ro_capsunika

Mergi la inceput