babysitter

babysitter | Autor: ruxi72

Link direct la acest mesaj

Fetelor am o intrebare la voi. sunteti singurele in masura sa imi dea niste rapsunsuri la probleme cu care eu nu am avut inca tangenta. daca as vrea sa imi aduc din romania o fata sa stea cu copilul in londra cat sunt eu la job, cum pot face sa ii pot obtine viza? va multumesc pentur ajutor si suport si sper sa aud vesti de la voi. ruxi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CryssUK spune:

Draga Ruxi,
Vezi ca ti-am scris un PM amplu !!!!
Pup,
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirupati spune:

Ruxi - la consulat va trebui sa dovedesti ca ai suficiente fonduri sa platesti aceasta fata si, daca aplica pentru au-pair, ca ai si o locuinta suficient de mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2girlsmum spune:

Si eu vreau sa fac asa ceva in curand dar este o doamna mai in varsta.Pentru viza de au-pair fata trebuie sa fie necasatorita si sa dea declaratie la un notar in Romania despre starea ei civila.Daca va spune ca merge sa lucreze pentru bani, e mai complicat caci trebuie sa ii platesti tu impozitele ei si alte taxe (uita-te pe site-ul www.britain.ro si cauta la viza de au-apir celelalte info- dar poate ca le-ai primit deja de la Cristina).O alta varianta este sa vina cu o simpla viza de turist iar tu poti sa-i faci o invitatie ca unei prietene...In ultimul caz, s-ar putea sa nu ai tu dreptul sa o faci neavand inca rezidenta aici si in plus in scrisoarea de invitatie trebuie sa mentionezi perioada pentru care o inviti.Sper sa nu fi adus si mai multa confuzie...
Scuze ca nu ti-am raspuns la al doilea email, aici pe forumul asta sunt intr-adevar destui romani dar nu cred ca toti cei care se afla aici in Anglia sa fi aflat de acest site si deci nu toti sunt prezenti cu postari pe acest forum.Mai este un website: www.romani.co.uk care poate este mai des vizitat de catre romanii din Anglia.Poate poti afla si acolo info.
Rectific o greseala facuta in celalat mesaj: suma de 100 lire pe saptamana reprezentand MA (maternity allowance) se plateste nu 6 saptamani ci 26.
Sper sa se rezolve cumva situatia ta.Incearca sa nu te stresezi prea mult ca sa nu se supere BB.

Patricia si fetitele Miriam si Ruth (6.12.03)

Fotografiile Noastre

Mergi la inceput