chem muntzomanii

chem muntzomanii | Autor: elenika

Link direct la acest mesaj

Cu toatele v-ati ingramadit la mare in concediul asta...am dreptate???
Eu personal, de curand ce-i drept,m-am imgragostit de munte si tare mult mi-ar placea sa aud povestile si aventurile voastre de pe munte daca ati fost de curand.
Spuneti pe unde ati umblat pe muntii patriei si ce conditii si preturi ati intalnit. Eu sunt genul de turist cu rucsacul in spate pe creasta muntelui.Va stept si pe voi...
va tzuc dulce !!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Nu chiar toate ne-am inghesuit la mare ...eu voi pleca la munte deste o saptamana...caci abia atunci am concediu...

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xxxwoman spune:

Prin natura meseriei (studenta la geografie) am bantuit si eu tara in lung si-n lat. Nu pot sa-ti dau detalii in ceea ce priveste cazarea pentru ca astea erau asigurate de profesori, iar noi aveam reduceri la grupuri, dar sunt multe locuri care merita vazute. Vezi si tu Transfagarasanul, Castelul Bran - aici am auzit ca preturile la particulari sunt de 150 000 pe noapte/camera, asta in casa separata de a lor, fara sa te streseze nimeni. Poiana Brasov - aici cred ca ustura la buzunar, unde am mai fost si mi-a placut - Borsha - cazarea cred ca e ieftina si se poate urca acolo cu telescaunul la Cascada Cailor - o frumusete....Rarau - e o cabana sus, dar preturile sunt maricele. La 10 minute de aceasta e Statia Meteo de acolo, unde te poti caza pe o suma modica....si drumetii - Pietrele Doamnei chiar in fata, la 30 de minute, Giumalaul....o pestera (nu mai stiu cum se numea)...E frumos si aici.
Aduceri aminte pentru mine, caci acum, in ultimul an nu mai facem practici in teren....dar dragostea de munte ramane....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenika spune:

Eu sapt.trecuta am avut concediu si am mers pe Piatra Craiului si am stat la cabana Brusturet, de fapt noi am stat la casute 150.000 lei pe noapte casuta cu 2 locuri si mi-a placut foarte tare. E si un loc foarte bun de campat acolo dar ne-am temut de ploaie si am preferat casutele.Noi initial am vreut sa urcam la Obarsia Lotrului unde este deasemenea f f f frumoasa zona dar de la Voineasa nu am mai putut urca din cauza ploii.
ne-a cam "murat" ploaia vreo 2 zile concediul asta dar la Piatra Craiului a fost vreme buna.Am vizitat si pestera Dambovicioara si am dat si o fuga pana la pastravarie.
mi-e una mi-a placut si voi reveni, dar urmatorul pe lista este Retezatul
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoioana spune:

Tare imi place subiectul asta! :)
Eu sunt indragostita de munte de cand ma stiu . Prefer cortul oricarei camere luxoase la hotel (asta nu inseamna ca cele din urma nu-mi plac)...focul...o cana cu vin...prieteni si multe povesti. Iuhuuu...
Aici muntii si padurile nu sunt ca acasa . Nu poti haladui de capul tau ...
Ma gandesc eu si revin cu o poveste, ok Elena? Da' am vrut sa ma pun pe lista ;). Si deja am o intrebare pt. tine: ce s-a intamplat de curand de te-ai indragostit de munte?
Numai bine.
anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Vezi subiectul de la "prieteni intotdeauna"

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Initial creeata de elenika

Cu toatele v-ati ingramadit la mare in concediul asta...am dreptate???
Eu personal, de curand ce-i drept,m-am imgragostit de munte si tare mult mi-ar placea sa aud povestile si aventurile voastre de pe munte daca ati fost de curand.
Spuneti pe unde ati umblat pe muntii patriei si ce conditii si preturi ati intalnit. Eu sunt genul de turist cu rucsacul in spate pe creasta muntelui.Va stept si pe voi...
va tzuc dulce !!!

elena p

Si noi suntem de aia cu rucsacul in spate si plost in cort...ne place la nebunie cu cortul si sincer esti liber ca pasarea sa faci ce vrei, in limita bunului simt...ca sunt multi turisti cu rucsacul in spate si lasa dupa ei o mizerie de tie mai mare greata...Asta e!!!
Eu am ramas fixata pe excursia facuta pe Cheile Nerei...a fost nu frumos, ci extraordinar de frumos...trebuie neaparat sa scanez cateva din poze si sa le pun sa le vedeti...

Claudia si Raul(01.04.2004)

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala
Poze noi 31.07.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clopotzel spune:

Elenika, pe unde e pastravaria de care spui tu?
Am fost si noi de curand cu cortul acolo (am campat mai departe de Cabana Plaiu Foii), am facut creasta Pietrei Craiului (o intreaga aventura!) intr-o zi...Vrem sa mai mergem, si sa facem creasta pe bucati cu dormit la refugii sus, sa vedem rasarit..apus de soare ...mmmmmm ce superb ar fi daca am reusi s-o facem!

Cei mai buni prieteni ascultã
ceea ce nu spui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Ne-am dus la mare , dar am fost si la munte, ce, nu se poate si colo si colo?
Si noi suntem indragostiti de munte pana peste cap, mergem des , pana anul asta am fost cu cortul mai mult,dar si la cabane, hoteluri, etc. dar anul asta avem un bebe de 6 luni dupa noi asa ca nu am riscat cu cortul . Mi se pare greu pentru un copil,stiti si voi.
Am facut o gramada de trasee pe creste , ne place la nebunie Piatra Craiului, desi mi s-a parut lung si obositor, l-am facut intr-o zi, ne-a prins ploaia de am inghetat cum nu am inghetat niciodata si credeam ca nu se mai termina traseul. Pana jos ne-am uscat, normal, dar se merita sa mergi pe munte pe jos , in ciuda oboselii , ploii.etc.
Gura Diham e iar super, am fost acum 2 ani, venea ursul in fiecare seara, trebuia sa ascundem mancarea foarte bine sa nu o simta ....
Sunt multe de popvestit....

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
http://community.webshots.com/user/monica1816

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenika spune:

Va iubesc pe toti cei ce iubiti muntele si poate s-o intampla vreodata sa ne gasim pe munte.Poate dati un semn cand va pregatiti de plecare...
Eu m-am indragostit de munte de vreo 5 ani,mai precis m-am molipsit de la prietenul meu al carui tata e geolog si toata copilaria l-a purtat pe munti caci dupa ce s-a marit s-a dus singur cu prietenii si am in el un ghid de nadejde.
Dragule Clopotel sa-ti spun unde este pastravaria:intre Campulung si BV pe pasul Bran, mai precis in loc.Rucar se face la un mom.dat la stanga spre Pestera Dambovicioara;pastravaria este cu 500m pana la pestera.Noi am luat pestele cu 100.000 lei/kg si a meritat toti banii.
Locul de campat pe care va spuneam ca l-am gasit la Brusturet este la 4km de la pestera.
Claudet e adevarat ca nu am scris de cat bun simt dispunem dar sa stii ca in urma noastra nu raman resturi de nici un fel.Sunt de acord cu tine,e o chestie elementara de bun simt! Suntem turisti civilizati sau cel putin ne straduim, si ne mai si iese...
Va pup pe toti muntzomanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clopotzel spune:

Fetelor, multumesc ptr informatii mi-ati mai dat idei de evadari!

Ref. la curatenia/mizeria care o lasam in urma vreau sa va spun ceva, dar sa nu radeti de mine.

Cand am plecat de unde am campat am avut multa activitate sa refacem locul. Adicatelea: am acoperit santurile din jurul corturilor, am acoprit la loc groapa unde a fost focul de tabara, am strans toate crengile, crengutele imprastiate in urma taierii unui brad uscat...am acoperiot groapa de gunoi sapata! Mie nu mi s-a parut ceva deplasat, ci chiar un lucru normal ptr ca am "stricat" natura si am incercat s-o "refacem".

Cei mai buni prieteni ascultã
ceea ce nu spui.

Mergi la inceput