Mamici de Arad...???(13)
Raspunsuri - Pagina 8
ANDRUSHKA spune:
Multzam de primire, Clau!
Ai fost la Moneasa, zici? Acolo am mancat smantana de bivolita de-o intindeam pe paine ca pe unt, am urcat printre pietre spre cariera de marmura rosie--am luat chiar cateva mostre de marmura acasa si, iarna cand mi-era dor de vacanta si de Moneasa le strangeam in mana sa simt parca legatura cu pamantul de acolo...Si Pestera Liliecilor...Desi am claustrofobie, m-am tarat pe burta nu stiu cati metri prin tunelul ala stramt numai ca sa ma laud ca am intrat in sala mare a pesterii, si apoi sa ies pe undeva prin tavan. Mai exista Tanamera(o discoteca amarata unde dansam noi cu localnicii, dar ce binevenita era distractia aia!?OOO, stai ca m-am amintit, in centrul statiunii era un lac cu o insulita si pe insulita un restaurant parasit sau asa ceva, noi ii ziceam "casuta de turta dulce" si faceam planuri sa o cumparam, sa o renovam si sa ne mutam la Moneasa!Si strandul... Mey, ce mi-ati facut voi mie cu toate amintirile astea...
In Arad, prietenul meu de atunci statea (stai sa-mi amintesc bine)in Confectii (?) Strada Liviu Rebreanu, iar bunica-sa pe Abatorului. Sa nu-mi spuneti ca daca dau mai multe amanunte il cunoasteti si sa-mi demonstrati ce mica e lumea! Mi-a placut vara "pe Strand" era o atmosfera ca la mare, la Costinesti. Chiar ieri ascultam Fugees cu "Killing me softly" si mi-am reamintit ca asta ascultam la Arad. Intr-o primavara, m-a dus undeva pe o insulitza pe Mures unde erau multe casute de vacanta, dar nu mai stiu numele...Si Centrul, Catedrala catolica, Teatrul, primaria... Acasa, la Ploiesti, aveam pe pereti in camera mea pirogravuri cu centrul Aradului... Asta e, aveam vocatie de aradeanca dar n-a fost sa fie!!! Acum ca m-ai spus ca Moneasa e infloritoare, chiar ca e number one pe itinerariu. Si cate clatite zici ca ai mancat, Claudelu?
Yesterday I dared to struggle, today I dare to win!
anto spune:
Andrushka ,bine-ai venit la Arad!
Nu stiu cand mergeai tu la strand la Arad ,da´sa vezi acum ce fain e.Acum chiar nu e departe de litoral ,seara.Ai face mare greseala sa vii in Romania si sa nu revezi Aradul,mai ales ca ti-a fost odata drag .Ai scris f. frumos despre orasul nostru
Si eu i-mi aduc aminte cu drag de malul muresului ,era locul unde ne intalneam cu prietenii ,aproape ca nu era zi sa nu fiu acolo .Sa nu uit Libelula ,acolo eram prezenta in fiecare zi dupa ore ,sau cand chiuleam.Am si eu amintiri placute de la Moneasa,acolo facea sotul meu cantonament in fiecare an.La sfarsit de sapt .mergeam si eu .
Stiu f. bine strazile de care ai amintit ,eu nu-l cunosc ca nu umblam pe-acolo si probabil e mult mai mic ca mine .
Gabitzica ,am uitat sa-ti spun de gomboti ca-i congelez fierti.Copiii mici ii mananca cu placere fara nimic in ei(fara caise sau prune),ies f. pufosi ca sunt cu branza si gris .
Ma duc la cumparaturi si revin mai tarziu .
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by ANDRUSHKA
Multzam de primire, Clau!
Ai fost la Moneasa, zici? Acolo am mancat smantana de bivolita de-o intindeam pe paine ca pe unt, am urcat printre pietre spre cariera de marmura rosie--am luat chiar cateva mostre de marmura acasa si, iarna cand mi-era dor de vacanta si de Moneasa le strangeam in mana sa simt parca legatura cu pamantul de acolo...Si Pestera Liliecilor...Desi am claustrofobie, m-am tarat pe burta nu stiu cati metri prin tunelul ala stramt numai ca sa ma laud ca am intrat in sala mare a pesterii, si apoi sa ies pe undeva prin tavan. Mai exista Tanamera(o discoteca amarata unde dansam noi cu localnicii, dar ce binevenita era distractia aia!?OOO, stai ca m-am amintit, in centrul statiunii era un lac cu o insulita si pe insulita un restaurant parasit sau asa ceva, noi ii ziceam "casuta de turta dulce" si faceam planuri sa o cumparam, sa o renovam si sa ne mutam la Moneasa!Si strandul... Mey, ce mi-ati facut voi mie cu toate amintirile astea...
In Arad, prietenul meu de atunci statea (stai sa-mi amintesc bine)in Confectii (?) Strada Liviu Rebreanu, iar bunica-sa pe Abatorului. Sa nu-mi spuneti ca daca dau mai multe amanunte il cunoasteti si sa-mi demonstrati ce mica e lumea! Mi-a placut vara "pe Strand" era o atmosfera ca la mare, la Costinesti. Chiar ieri ascultam Fugees cu "Killing me softly" si mi-am reamintit ca asta ascultam la Arad. Intr-o primavara, m-a dus undeva pe o insulitza pe Mures unde erau multe casute de vacanta, dar nu mai stiu numele...Si Centrul, Catedrala catolica, Teatrul, primaria... Acasa, la Ploiesti, aveam pe pereti in camera mea pirogravuri cu centrul Aradului... Asta e, aveam vocatie de aradeanca dar n-a fost sa fie!!! Acum ca m-ai spus ca Moneasa e infloritoare, chiar ca e number one pe itinerariu. Si cate clatite zici ca ai mancat, Claudelu?
Yesterday I dared to struggle, today I dare to win!
Andrushka, ce-mi place cat de frumos ai vorbit de orasul nostru!!!M-ai facut sa ma simt mandra ca sunt ARADEANCA!!!
Daca ne spui mai multe de fostul tau, cine stie paote il stiu, ca eu stau destul de aproape...
Are Anto perfecta dreptate, sa vii acum sa vezi strandul cat e de frumos...nu-ti mai trebuie plaja si mare, iar seara e plin de viata...
OOOOOOO si te rog nu-mi aminti cat sunt de frumoase pesterile din Moneasa...pe coate le-am vazut si eu...mi-a placut la nebunie, desi si eu sufar de claustrofobie, am avut un tupeu mare de am intrat...iti dai seama ca am intrat 3 baieti si 6 fete...sotul meu ma astepta afara...vai cum am iesit, plina de noroi...ai fost in pestera cu apa???Aiai e mai faina ca si Pestera Liliecilor...
Din pacate n-am apucat sa pap clatite, ca am mers destul de tarziu si s-au terminat, dar in schimb i-am vazut pe cei de la Proconsul...Cand ne-am intors ne-am oprit in Dezna, am vrut sa luam lapte de bivolita, dar din pacate nu am gasit...mie imi place la nebunie...
Ca bine ati spus, am si uitat de malul Muresului...e superb pe mal...si noi vara cand chiuleam mergeam direct pe mal sau la vreo terasa, in special terasa Perla...
Hai ca ma rascolesc amintirile si sunt gata azi...
Fetelor, sambata si duminica sunt Zilele Aradului si vine VVVOOOOLLLTTTAJJJJ!!!!!!! Abia astept sa-i reaud...imi plac la nebunie!!!!
Claudia si Raul(01.04.2004)
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC
gabitzica spune:
Antomerci mult de reteta. Dar astia nu sunt papanasi??? Eu stiu ca papanasii se fac cu branza si gris si gobmotii se fac cu aluat din cartofi. stii cuma si reteta asta?
ANDRUSHKAmi-ai adus aminte de tineretzile mele! Cand ai zis de strand, de Fugees si de Tanamera, m-am gandit ca esti generatia mea, si intr-adevar esti cu un an mai mica
Alinaintr-adevar ti-ai uitat sticluta la noi.
anto spune:
Mai da ce e cu forumul asta ca de o jumate de ora ma chinui sa postez si nu ma lasa .Cica sa complectez la profilul pers. sexul si tara unde stau .Pai sunt complectate de mult ,ce naiba
Gabitzica ,ai dreptate cred ca sunt papanasi ,dar eu asa -i fac ca sunt mai pufosi .Osa-zi dau si pe cei cu cartofi ,nu am facut niciodata ,acum nu mai am timp sa caut ,poate deseara .
gabitzica spune:
Cristina, mi-ai zis, cand ne-am intalnit pe strand, ca v-ati oprit pe drum cand ati fost la mare la Busteni si la Predeal, parca. Spune-mi te rog unde ati stat si cat ati platit pe noapte. Si noi plecam duminica,si vrem sa ne oprim in prima zi undeva inainte de Sibiu si ziua a doua pe la Sinaia-Busteni , nu stim inca!Am gasit oferte pe internet, dar cine stie cat de reale sunt tarifele!
Claudelu spune:
Am mancat acum niste gomboti de te lingi pe bot
Sa va dau reteta:
Se face un aluat di cartofi...se fierb cartofii, in apa se baga sare...se storc bine de apa..
Se face pireu de cartofi(Asta ca sa fie mai pufosi), cu putina si o lingura de unsoare..
Apoi se lasa la racit si se adauga 3-4 ling. de gris si faina cat cuprinde...
Se fac bilute impreuna cu prunele, dupa care se fierb, apoi se clatesc cu apa rece si apoi se dau in pesmet...
Garantat sunt fffffffff buni!!!!
Gabi, noi dupa ce ne-am casatorit am fost la Predeal la o pensiune de 3 stele, Casa Ana...super conditii cu super mancare...si foarte ieftin!!!
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC
Claudelu spune:
Fetelor, am castigat prima medalie de aur! Camelia Potec, la inot!!!
Mi-a venit factura de telefon de la RDS si ghici cat am de plata...48.720 lei...si am 3 internationale...Fetelor, n-a fost teapa...
Poze familie
gabitzica spune:
Am vazut-o si eu pe Camelia Potec, a fost super emotionata!Si se pare ca mai avem o medalie de aur la gimnastica! Au evoluat extraordinar fetele mai ales la sol! Cred ca niciodata nu am urmarit olimpiada cu atata interes ca acum. Toata ziua merge televizorul.
Clau, am si eu telefon RDS, da cred ca o sa am mai mult de plata , ca am sunat destul de mult pe mobile. Spune-mi voi ati primit si aparat de telefon?
Claudelu spune:
Am castigat, suntem CAMPIOANE OLIMPICE la gimnastica, de fapt duble campioane olimpice!!!
Gabi si noi am vorbit mult pe mobil si cu toate astea am fff putin de plata!!Si da am primit si aparat!!!
Poze familie