Mamici din Berceni

Mamici din Berceni | Autor: pd

Link direct la acest mesaj

Sunt o mamica din Berceni - Brancoveanu si nu prea am intalnit prin plimbari bebei de varsta piticutzei mele. E cineva pe aici ?

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amik spune:

berceni...brancoveannu...obregia...tot pe-acolo.noi stam langa alunis!bine v-am gasit!

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
www.jester.ro/alex/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Buna, noi stam pe soseaua Berceni, la Piata Sudului. Cam mare Berceniul asta, nu? Voi pe unde mergeti la joaca? Noi am incercat diverse variante si cele mai bune sunt Tineretului sau Brancoveanu dar cam departe, trebuie sa folosim metroul sau autobuzul ceea ce nu e tocmai la indemana cu pitacu grasu in brate, hainute de schimb, apa, jucarii, biscuiti si alte cele.

Nadina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

helou!noi stam la aparatorii patriei,pe mariuca ,adica.si ne plimbam pe berceni in sus si in jos ,ca ne e greu sa parasim zona.irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

si eu ,si eu..numai ca acum stau in Göteborg,Suedia,dar cind vin in Romania trag tot la parinti,stau in Berceni aproape de cofetaria Brincoveanu..poate mincam o prajitura?

Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaM spune:

Hello...
tot Berceni...zona cofetaria brancoveanu...chiar as vrea sa ne intalnim pe acolo..
va pup

Maria&Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Eu stau foarte aproape de cofetarie, de fapt fosta cofetarie, ca acolo numai prajituri nu mai gasesti. Hai sa ne intalnim intr-o zi cele care stati prin zona.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaM spune:

spunet-mi cabd si unde si voi fi acolo..

va pup

Maria&Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Am si eu o intrebare.... Caut o veche prietena de a mea, care statea langa gura de metrou 'Brancoveanu' daca nu ma insel, pe strada cu spitalul pt. copii... Nu mai stiu cum se numeste... O cheama Cristina Draghici si are si ea o fetita.. 6-7 ani sa zic.. (poate nu e exact, poate mai are si alti copii acum...). O cunoaste careva? Sunt sigura ca nu le are cu internetul, deci numai prin intermediul vostru as putea da de ea...

Multumesc mult! E inalta si frumoasa, si are parul ondulat!!!

Cu drag,
Izzy @Yael (10 LUNI)

Mergi la inceput