Mamici de ianuarie-februarie 2005 (22)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Ei...asa mai merge.. Sunt si Lolec 2 si Tweety.....Ei vezi :copilul care nu plinge..nu primeste tzitza..Asa ..eu acum am doua nume noi...

Coca 15 saptamani - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Cristina, problema e ca la fuste sau la pantaloni inca nu am probleme..dar la corsetul ala...e jale. In principiu eu acum umblu in hainele de anul trecut din vara,deci inclusin bluzele si rochitele,dar refuzam sa cred ca nu-mi vine corsetul ala...Mai ales ca rochia am luat-o anul trecut in toamna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Fetelor, azi e ultima mea zi la serviciu, de luni am concediu, asa ca ne "vedem" online pe 1 septembrie. Marti imi iau zborul spre Germania, unde n-o sa am acces la net...asa ca va doresc spor la scris (nu c-ar fi nevoie...) si sarcini usoare, fara probleme.
va sarut pe toate cu drag si va doresc un concediu minunat alaturi de burticile in crestere...

Candy, 15+ sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaM spune:

Coca- stiu, iubita,am inteles, si eu umblu in hainele mele si incap in toate, mai putin in blugi, care erau toti foarte mulati..deci in talie e pb la mine, care talie dispare putin cate putin
Si imi dau seama ca si la corset e cam la fel, ca ala ti-l faci sau ti-l iei mulat de la inceput...

Cristina si bebica+17 sapt
Dr Gabi Dinca-Polizu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cam33 spune:

Cristinel bine ca incapi inpantalonii sotiorului. eu daca-i iau acum sunt buna de clown la circ. Dar la iarna ma scot cu hainele groase, o sa iau angro de la el

Coca nume de cod:Lolec2&Tweety si eu sunt disperata cu kg caci de 3 zile parca am 2 kg. Bine ca n-am nici o nunta. Poate incropesti ceva de la sot

Camitzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adana spune:

Fetele eu mi-am luat ieri 2 pereki de pantaloni pt burtici asa ca pina la iarna n-am probleme cu imbracaminte..si din toamna o sa-mi cumpar o salopeta de blugi pt burtici.

adana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cam33 spune:

Candy concediu placut si sa ai grija de tine si bebe. Sa vii cu vesti bune si poze multe. Distractie multa

Camitzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oprietena spune:

Zbor usor Candy, ai grija de burticutza!
Corset??Ce e ala? Eu de cand cu burtica asta a trebuit sa imi cumpar sutiene cu vreo 2 nr mai mari la cupa, eram ingrozita si inca mai sunt de cat de mult au putut sa creasca sanii, cred ca numai acolo am crescut
Si eu vreau nasica pt greierasul meu! nasii care ne-au cununat nici macar nu stiu ca vom avea un bb, nu am mai vrb cu ei de vreo 2 ani, nu ca mi-ar fi asa dor de ei.
Mirela si greierasul 17+

Mergi la inceput

Cam sa stii ca m-am gindit ca daca nu reusesc cei de la casa de moda de unde am luat-o,sa-i faca ceva,merg la nasa mea si-i cer ceva de ocazie..Poate o-i gasi ceva fainut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaM spune:

Candy, te pupam, concediu placut si aveti grija de voi.

Si noi plecam in jumatate de ora, va pupacesc mult, o sa imi lipsiti 2 saptamani, o sa ma topesc de dor si probabil ca o sa am tone de citit la intoarcere...
Sa nu uitati de noi, da?

Camitzu, ai grija de rinichi si de bebe, sa fii cuminte ca sa primesti scoica

Coca, pupici si la tine si toate burticoasele, aveti grija de bb-i

Lali, vacanta placuta si tie iubita, sa te distrezi maxim

Natalia, o sa vin cu impresii proaspete din Creta.

Cristina si bebica+17 sapt
Dr Gabi Dinca-Polizu

Mergi la inceput