Poate ar fi trebuit sa postez la intrebari pt medici, dar tot in voi am mai mare incredere: deci, cum se impaca fertilitatea cu orieonul -la barbati desigur. Rau, asta stiu, dar cat de rau?
Sotul meu a avut la 12-13 ani oreion iar spermograma lui nu e chiar de azoospermie ci mai misca ceva slabi, putini si pricajiti pe acolo.
ruxandra
Si sotul meu a avut oreion la 13-14 ani, aceleasi consecinte: citiva, slabi si pricajiti, in schimb analizele hormonale sint OK, doctorii nu ne dau sanse decit cu FIV + ICSI.....
Sotul meu a avut la 8 ani. acum: azoospermie din spusele unor medici asta ar fi cauza. Si la noi la fel, singura sansa FIV cu ICSI dar nu prea sunt bani. Dar nu disperam.Poate aflam daca este cineva care a avut astfel de probleme cu sotul si totusi a ramas insarcinata.Dinah
Sotul meu a avut la 26 de ani!!! Dar analizele ii ies excelente, chiar si acum la 38! Cand a facut prima spermograma i-a fost atat de frica, credea ca din cauza lui nu se intampla, abia l-am convins sa se duca sa 'doneze'.