Bebelusi de Oct-Noi-Dec 2003 (33)
Raspunsuri - Pagina 2
vilma spune:
Ven, concediu placut, sa va intoarceti sanatosi.
Carmen, ce bine ca ai zis ce-i mai dai lui Matei, notez si eu, desi conopida de ex. nu pot sa i-o dau inca.
La noi a cazut planul de iesit la plimbare, pentru ca a inceput sa ploua.
Fetele cu bebei papaciosi, le-ati dat vreodata un meniu de la Hero "merluciu cu orez"? Am luat azi de la Metro, dar mai astept putin, ca zice ca se da de la 8 luni, si Tudor inca n-are.
Hai va pupam, we placut!
Vilma, Anca (3 ani) si Tudor (11.12.2003)
vikinga spune:
Buna fetelor, sunt pe fuga, dar am o scurta intrebare: ce e ala merluciu?! Vilma imi zici tu sau fetele? Hai ca sunt curioasa, nu ma lasati asaPupici si vb miine mai pe indeleteVikinga& bb Aldo http://community.webshots.com/user/vikinga109
Elenalove27 spune:
quote:
Originally posted by vikinga
Buna fetelor, sunt pe fuga, dar am o scurta intrebare: ce e ala merluciu?! Vilma imi zici tu sau fetele? Hai ca sunt curioasa, nu ma lasati asa
Pupici si vb miine mai pe indelete
Vikinga& bb Aldo
http://community.webshots.com/user/vikinga109
Draga mea Vikinga ,intrebi cumva despre pestele merluciu!?
Elena www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel
web1-www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2-web3
vikinga spune:
aha de peste era vorba! mersi de lamurirepupicVikinga& bb Aldo http://community.webshots.com/user/vikinga109
liliana csaki spune:
Vilma, eu ii dau lui David merluciu cu orez de la Hero, mai au un fel de borcanele cu peste da' nu mai stiu cum le zice, cert e ca David mananca un borcanel odata si drept sa spun mie nu mi se pare extraordinar, dar bine ca-i place lui.
Ven, hai nu exagera, n-am luat toata casa, mobila am lasat-o acasa. Solutia pt. vacanta cu masina? o masina mare, noi avem una care acum nu ni se mai pare suficienta asa ca ne gandim sa ne luam un camion. Pupici si vacanta frumoasa.
http://community.webshots.com/user/lilianacsaki
vilma spune:
Liliana, multumesc pentru info, sper si eu sa-i placa lui Tudor. Deocamdata, vad ca i-au iesit niste bubitze de la ananas (a avut mar+ananas+cereale de la Nestle si iaurt cu caise si ananas). Deh, mama nauca ce sunt, probabil ca a fost prea mult pentru el, ce atata ananas, muica? Fi-mi-ar ananasul de cap....
Vilma, Anca (3 ani) si Tudor (11.12.2003)
SimonaR spune:
V-am citit, dar cu scrisul m-a palit o lene ... de zile mari.
Ciuf, multa sanatate la Luca, bine ca ati trecut si pe asta, ca mie mi s-a ridicat parul maciuca numai cind te-am citit.
Elena, va tin pumnii si voua cu operatia, multa sanatate, stiu ca sinteti puternici si sint convinsa ca o sa fie bine.
Carmen, Matei al tau e un fenomen, in adevaratul sens al cuvintului. Ai un copil de exceptie, si la propriu si la figurat (ma refer si la cit e de dulce, si la cit e de dintzos dar numai sus ).
Mey fetelor, s-a deschis Selgros, in sfirsit, si la Timisoara, ca ramasese orasul nostru de kko. Ca s-asa n-aveam decit Billa si Metro, macar acum avem si Selgros. Asteptam cu interes Carrefour, Cora si alte magazine. Selgrosul s-a deschis in 3 august, coada mare, cum era de asteptat, dar uite ca am profitat si noi de promotii si am luat la shoshoi un premergatot UFO de la Chicco. E incintat piciul nevoie mare cind sta in el, nu cred ca mai dureaza mult pina invata sa se si deplaseze ca lumea cu "masinuta" lui.
Am fost ieri la iarba verde, tati a si pescuit putin, doar ca micutul meu mi-a cam scos peri albi, nu-sh ce-o avut, ca a fost cam marait. Intr-un final a adormit in carucior si a fost ok pina la urma.
Fleur spune:
Buna mamicile,
Na c-au venit si aici caldurile...curg apele pe noi,da'se anunta furtuna la noapte,sa vedem...
Mai nou ne plimbam cu bicicletele.Mandra are scaunel pe ghidonul lui tati si e tare fericita acolo,cu pletele in vant si are si vedere la tot ce misca in jur (avem si poze).E foarte incantata.E adevarat ca mersul pe bicicleta nu se uita ca eu una n-am mai pedalat de cand eram copil.
In rest se catara pe tot ce apuca dar trebuie sa fiu in preajma ca a mai luat niste cazaturi .
Lapte tot nu vrea sa mai bea,o mai pacalesc putin cu cerealele.Poate ar fii timpul sa incep si eu cu laptele de vaca dar aici se recomanda sa-l folosesti dupa 1 an, chiar 1 si jumatate.
Apa bea putin mai mult de cand cu caldurile.(voi inca mai fiebeti apade baut?)
Liliana, super pozele din Antalya.Am fost si eu acolo acum cativa ani si mi-a placut foarte mult.
Cam atat de la noi,
Fleur
SimonaR spune:
Fleur, eu n-am fiert niciodata apa de baut. De fapt abia de la 7 luni i-am dat sa bea apa (plata, imbuteliata, microbiologic pura - sau cel putin asa scrie pe ea ). Pina atunci ii dadeam ceai de sete (la temperatura camerei), pe ala evident il fierbeam. Dar numai fiindca asa se face ceaiul, nu ca sa fierb eu neaparat apa. Iar apa cu care ii fac laptele praf o incalzesc numai, nu o fierb. Asta de pe la 4 luni, la sugestia lui Carmen , ca pina atunci o fierbeam
SimonaR spune:
Carmen, sau fetelor care sinteti mai gospodine ca mine , cum faceti voi dovleceii cu smintina la cuptor ?