Bebelusi de Oct-Noi-Dec 2003 (33)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

pentru Yael....

tuturor sarbatoritilor de luna august....

Ce mai trece timpul asta.. 9 luni... Puteam sa mai am un bebelus acum!

Noi suntem binisor (cu dintii...)... Avem vreo 6 dintisori si tot o sa ne mai iasa...

Va pupic pe toate!

Cu drag,
Izzy @Yael (9 LUNI)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Buna fetele!
Of course, ni s-a ars sursa si placa de baza la calc. Scriu acuma de la un "inlocuitor" care merge cu viteza melcului turbat.
Noi suntem bine, ne-am revenit cu diareea (cu mucilagiu de orez, lapte Nan fara lactoza si morcov fiert), ne-a revenit si pofta de mancare , ne trezim dimineata chiar la 06,30 de foame....
Oare ce sa-i dau seara, sa fie mai consistent, avand in vedere ca nu vrea cereale in lapte?

Fetele din Deutschland, puteti cumva sa-mi dati un link de la firma Hipp (din Germania), ca as vrea sa comand la socrela niste borcanele, si cum ziceati ca acolo se gasesc mult mai multe sortimente, sa-mi fac o idee cam ce sa-i cer....Va rog mult, daca puteti!

Vikinga, superbi sunteti toti 3!! Felicitari micului/mare crestin! Sa fie intr-un ceas bun!

Vilma, asa am venit si eu din "concediu" mai obosita decat cand am plecat...

Carmena, Umflatzel, bine ati revenit!

Venera si Markus (10 decembrie 2003)
Fotografiile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Umflatzel spune:

Bine v-am regasit fetelor,
palavragiti ca de obicei, eu nu pot tine pasul cu voi, tot mereu sunt pe fuga, la plimbare, la masa, la spalat, la calculator unde mai si lucram, etc si acu' se face 6, 7 si tre sa vina tati, sa mancam, mergem la plimbare...dar lasa ca putin timp gasim si pt forum, nu?

Ven, si eu daca nu ii pun cereale seara (de fapt este un orez ceva cu 5% fructe, sau grau sau ceva de genul asta) se scoala devreme in jur de 7 in schimb daca ii pun cereale se scoala pe la 8,9. Cred ca si daca ii faci laptele cu zeama de orez e mai consistent dar daca face piticul tau mai moale...eu cateva zilea i-am facut numai cu zeama de orez cat a avut diaree si se trezea cam la fel pe la 8.

La multi ani Izzy!
Sa-ti traiasca crestinul Vikinga!
Julia23, am fost azi si ne-am inscris la d-na doctor Vasiliade. In afara de faptul ca am asteptat vreo trei sferturi de ora acolo a fost ok, ne-am inscris, ne-a consultat si am pus-o in tema cu tot istoricul piticului cum zice ea...sa speram ca va fi bine de-aici in colo...i-am spus ca mi-a fost recomandata pe net...
Apropo, mi-a dat fier la asta mic sa ii dau pana la un an, voi dati la pitici fier?

Va pup pe toate
Umflatzel && BB Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Vikinga, sa-ti traiasca baiatul, faine poze (dar s-au incarcat cam greu la mine).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Ven, pai uite aici ....http://www1.hipp.de/index.asp?lang=de ... poti sa comanzi direct de la ei produse Hipp. Si ai si preturile. Numai credit card sa ai ... sau sa ai datele de pe cel al socrelei .

http://community.webshots.com/user/carmen77102
http://community.webshots.com/user/carmen77104

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Am pus poze de la Niagara si Ottawa ... daca doriti sa le vedeti (mai putin fetele din Canada, care sunt convinsa ca sunt satule de ele . In jumate de ora vor fi dsponibile.

http://community.webshots.com/user/carmen77102
http://community.webshots.com/user/carmen77104

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allya spune:

Buna tuturor!
La Multi Ani!

ei iaca ca m-ati certat, m-am conformat si am pus poze in albumul de 9 luni de alaltaieri facute, trebuie sa complectez si celelalte poze dar is pe calculator la barbatu-mi-o si ii e greu sa mi le trimita sau sa scrie un cd....

na pai va pupic!

Alex e bine, si-a prins un pic 2 degetute la usa dar nu rau,nu are nimica grav,caci bunicu a scos buretele care tinea usa sa nu se inchida din cauza mea ca nici nu am avut ce lucra nici eu... si copilul a profitat de situatie...

Mergi la inceput

CARMEN m-am uitat la poze si la fel arata cascada si de pe partea americana, nu stiu de ce credeam ca e mai misto pt canadieni
o sa pun si io poze pt comparatie. Cu gateul il avem de cand are 7 luni si s-a obisnuit cu el, vine se urca pe el striga, uneori, dar s-a invatat ca nu-l lua de acolo asa ca se complace in situatie!

LAURA draga scrie-mi te rog adresa ta de email! minunati pustii!

VIKINGA super faini sunteti! e tare frumusel bandito!

VEN, LILIANA, DANA uite ca am pus si io poze cu Alex si trebuie sa va zic ca si puiutii vostrii sunt niste scumpi!

ILEANA tare mi-a placut cum ai scris despre poznele lui Luca! e o minune de copil!

CIUF mama lasa nu-ti fie frica de operatie ca va fi f bine! la puiut!

JULIA felicitari pt pasi! dupa cum ziceam mai demult fetitele sunt mai precoce.

Mergi la inceput

IZZY mai vrei un bebe? pupici la Yael

ELENA felicitari pt ALvarica e o dulceata!

Mergi la inceput

VIKINGA minunat Botezul! felicitari! imi place tare mult cristelnita!

SUPERMAMI felicitari pt Botez! lasa ca e un eveniment de tinut minte, saracuta fetita, muuulta sanatate!

Mergi la inceput