sunshine, ai scris direct 'academiei' daca colegii nu au raspuns? din cate stiu eu, administratorii site-ului sunt raspunzatori cu formarea grupelor, buna comunicare, etc. nu e tarziu sa te plangi nici acum.
megutz -- intrebari se pot pune, seminariile exista. Din pacate se pare ca nu sunt 'prezentate' corespunzator :(
Numai bine si cursuri cat mai folositoare :)
Si eu am facut cursuri acolo si am patit la fel!M-am lovit de lipsa de interes a "colegilor de ghrupa"!
Asta este!I-mi pare rau ,ca erau destul de interesante cursurile!
Dar cred ca am sa mai fac cateva chiar daca nu voi avea parte si de avaluare!
Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela
Am facut si eu niste cursuri pe la oamenii astia de la academiaonline.ro. Insa la fel, m-am izbit si eu de dezinteresul "grupei".
Acum caut cu silinta cursuri online de limba spaniola ptr cineva. Ma puteti ajuta cu informatii va rog, sau cu indicii de site-uri care au cursuri, in general, de limbi straine.
Va multumesc anticipat. Si imi cer scuze ca am deviat putintel de la subiect!
Cei mai buni prieteni ascultã
ceea ce nu spui.
quote:
Originally posted by ale
sunshine, ai scris direct 'academiei' daca colegii nu au raspuns? din cate stiu eu, administratorii site-ului sunt raspunzatori cu formarea grupelor, buna comunicare, etc. nu e tarziu sa te plangi nici acum.
megutz -- intrebari se pot pune, seminariile exista. Din pacate se pare ca nu sunt 'prezentate' corespunzator :(
Numai bine si cursuri cat mai folositoare :)
Ale