clostilbegyt?

clostilbegyt? | Autor: sheherezada

Link direct la acest mesaj

stie cineva daca medicamentul acesta poate provoca noduli la sin?

sheherezada

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Cred ca da. Chisturi sigur provoaca. E un medicament hormonal de aceea e indicat ca pe parcursul tratamentului sa se faca ecografii si vizite dese la doctor.
Eu am luat mult Clostylbegit si nu sunt deloc incantata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

pentru ce l-ai luat?

sheherezada

Mergi la inceput

Stimulare ovariana. Creste marimea foliculilor, ii ajuta sa ajunga la maturitate. E indicat ca pe parcursul tratamentului sa faci ecografii transvaginale pentru a vedea efectul. Sunt organisme care nu reactioneaza la Clostylbegit. Atunci se continua tratamentul cu alt medicament.

Mergi la inceput

pentru asta il iau si eu!da am inteles ca nu e bine sa il iei mai mult de trei luni.

sheherezada

Mergi la inceput

Si eu stiu la fel...dar am luat vreo 10 luni in decurs de 2 ani. Nu e bine, dar nenea doctoru' asa a zis.
M-am conformat. ce sa fac?
Tu vrei sa faci inseminare artificiala? Unde?

Mergi la inceput

nu ma gindesc chiar pina acolo!!! deocamdata mai sper sa dea vreun rezultat medicamentele.eu am ramas insarcinata anul trecut dar am pierdut sarcina.iar pe urma au descoperit ca am distrofie chistica ovariana bilaterala si am luat diane 35.acum iau clostibegyt si duphaston si sper...inca mai sper...

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumit spune:

Anca Wish,ai luat Clostylbegit mai mult de 3 luni consecutiv?Eu am luat 5 luni;in a sasea luna am lasat tratamentul dupa 2 pastile,caci m-am simtit rau.Vazusem si eu ca scrie ca nu se ia mai mult de 3 luni,dar daca doctorul a zis sa mergem inainte...
Sa nu-mi spui ca si la tine a dus la formarea chisturilor,asa cum am mai citit pe aici,ca deja mi-a intrat frica-n oase!

Mergi la inceput

Anca,da macar le-ai luat cu folos?Ai reusit sa ramai insarcinata sau le-ai luat degeaba?

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelajulia spune:

Ma bag si eu ca musca-n lapte, fiindca nu stiu daca face chisturi, dar dupa a-2-a luna de tratament am ramas insarcinata, desi inainte de asta imi venea menstruatia o data la 2 ani.

Sa fiti iubiti

Mergi la inceput

Eu, din pacate nu am vesti bune. Nu am ramas insarcinata.
Am luat cel mai mult 4 luni consecutiv, inca o data 3 luni, si inca o data 3 luni.
Dezavantaje sunt cu gramada! Te faci cat casa, chisturi...(nu stiu daca e cineva care a scapat fara?).
Eu am fost incantata de un singur lucru: am avut un ciclu putin dureros si mai putine zile.
Voua va doresc bafta si va sfatuiesc cat timp le luati sa va duceti mereu la ecografie!

Sanatate multa

Mergi la inceput