Ce gatim azi? (3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Draga Laura iti voi spune cum fac si eu varza calita caci eu o fac foarte simplu si rapid: tai varza ca pentru salata, o frec bine cu sare sa-si lase apa sa se moaie, apoi toc o ceapa mare marunt si in putzin ulei in tigaie pun ceapa impreuna cu varza la foc mic, sub capac, mestecand din cand in cand.
Cand varza incepe sa isi schimbe culoarea(intre timp mai mestec sa nu se arda) pun piper din belsug.
O gust sa vad cand e gata sau daca mai pun sare sau piper.Gata!


Azi am facut piure de cartofi cu hamburgeri prajitzi si mancarica de conopida.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

fetelor!
Ieri ,am facut peste file cu cartofi nature.
Azi,ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat
Cartofi taranesti cu snitzele de pui
ardei copti(in ulei si otet)
Va pup,Mirela si ,30 sapt

http://community.webshots.com/user/crismir100
DPN 27 oct.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Crismir ce idee buna cu ciorba de fasole! Mi-ai facut pofta, voi face si eu azi ciorba de fasole.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns schuster laura spune:

Hallo fetelor!
Multumesc pt indrumari.
Varaza a iesit f. buna s-a mincat toata ,astazi trebuie sa gatesc din nou.
M-am hotarit sa fac o CIORBITA DE VACUTA asa ca la RO.
Felul doi nu mai gatesc deoarece ciorbita este destul de consistenta.
Iar ca desert mai am din prajitura RAFAELO.
V-a urez o zi buna si spor la treaba.
Laura si Fam.

schuster laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Hi!
Please, o reteta de paste cu ciuperci! Cu sos de rosii sau sos alb.
Am ciuperci, cascaval, cimbru,vin alb,lamaie, salam de vara, pastrama de porca afumata. Ce folosesc? Mercic de raspunsuri!

Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)

...si fam.Bugy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Pastai cu maioneza si usturoi,ciorba de cartofi,varza calita cu cirnati,inghetata de ciocolata.

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by schuster laura
Iar ca desert mai am din prajitura RAFAELO.



Laura, daca tu ai facut prajitura aia Rafaello, io iti cer reteta sa stii!!! Are de-a face prajitura cu minunatele, rafinatele, superbombonicile Rafaello???

dady, pune repede intr-o cratita niste ceapa la unduit, toarna acolo pastramioara aia afumata si, eventual salam, ciumpercile si cimbrul, sosul de rosii, si lasa-l la fiert. Restul il stii, nu??? Si cascavalul pe de-asupra!!!

Io va citesc din cind in cind, ca daca ar fi sa vaz ce scrieti voi acilea in fiecare zi, m-as deshidrata

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Lilanda, mercic. Dar cand am pus sosul de rosii mi s-au intarit ciupercile, desi se inmuiasera in ceapa.

Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)

...si fam.Bugy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Draga dady s-au intarit pentru ca daca erau din conserva nu mai trebuiau calite cu ceapa impreuna, se pun doar la sfarsit in sos in cazul asta caci altfel devin ca si cauciucul.
Poate aveai mai multe sugestii daca puneai intrebarea la: cautam, intrebam ordinea sa o respectam, acolo o vedeau mai multe persoane.

Azi am facut o ciorba de fasole cu afumatura si cu putzin tarhon, si in seara asta voi pregati salata de cartofi cu maioneza, langa oua fierte tari, aspargic si feliutze de salam, deci o gustare simpla pentru sotzul meu.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Slakje-n-am stiut si mereu am patit-o!Mercic.

Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)

...si fam.Bugy

Mergi la inceput