Cum raman insarcinat a 36 ani!
Raspunsuri - Pagina 2
annaa spune:
De 5ani am tot fost pe la dr. prin spitatale cu tot tacamul, si in sept. anul trecut am spus GATA! ce da Dumnezeu.
In perioada urmatoare aN renuntat sa mai citesc sau sa port discutii despre sarcina, copii, tratamente, infertilitate si chiar si aici ocoleam oarecum "Asteptand un ingeras in viata noastra!".
In Ian. anul acesta, cu toate ca am avut un inceput de am foarte aglomerat cu 12-14h de munca/zi,ma simteam linistita, si chiar cum spunea Anca Wish despre colega ei mai buna, si minunea sa intamplat.
Pacat ca a durat numai trei luni (oprita in evol).
Ce mi sa intamplat ma afectat foarte, si linistea mea sa transformat intr-un zbucium foarte mare.
sa revin la acea stare de bine de liniste, sa fiu impacata cu mine si cu soarta mea, sa nu mai fiu revoltata mereu cu acea intredare"DE CE EU?"
Si stiu ca ajutata de Doamne Doamne voi reusi cumva sa am un puisor al meu.
Ana
goddessfriendly spune:
Bine v-am gasit fetelor! M-am intors dupa o scurta vacanta si vreau sa va spun ca am impresia ca de data asta am reusit.Trebuia sa-mi vina ciclu din 12.09.2004 si nu a venit, am dureri de burta si degeaba.Oricum mai astept o saptamana si dupa aceea o sa-mi fac testul.Sper sa nu ma bucur degeaba.
va pup
martha78 spune:
Multa, multa bafta goddlessfriendly!!!!!
Asteptam vestea cea mare.
If hope were not, heart would break.
goddessfriendly spune:
Buna fetelor!
Cu parere de rau vreau sa va spun ca am impresia ca am impresia ca am pierdut sarcina.Am pierdut ieri un cheag mai ciudat la culoare iar acum pierd sange cand mai rosu, cand mai roz.,.Sunt foarte suparat si nu stiu de ce s-a intamplat asta.