Cum vi se pare viata in Japonia(18)?
Raspunsuri
sandra20 spune:
`neatza!! si yo ,si yo
http://community.webshots.com/user/sandra2o
Sa ai curajul sa spui da,sa ai curajul sa spui nu si-n fiecare clipa grea sa ai curajul sa fi tu
sandra20 spune:
de Riara mai stie cineva ceva??nu a mai dat nici un semn de viata!!!
http://community.webshots.com/user/sandra2o
Sa ai curajul sa spui da,sa ai curajul sa spui nu si-n fiecare clipa grea sa ai curajul sa fi tu
Sorina-Alexa spune:
Ninja,parca nu stii cum sta treaba in Romania,vama consta intr-o spaga! Noi am trimis tv plat si am platit "vama" la el 100euro.
Cu bani poti face orice in Romania,asa ca nu-i cazul ca Ema sa-si faca griji ca va plati vama.
Arata-mi-l mie pe ala care nu primeste spaga in Romania,nu cred ca exista,pe bune acum.
Si eu sunt de parere ca Sony sunt cele mai bune!
Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
Poze
sora2001 spune:
quote:
Originally posted by Sorina-Alexa
Ninja,parca nu stii cum sta treaba in Romania,vama consta intr-o spaga! Noi am trimis tv plat si am platit "vama" la el 100euro.
Cu bani poti face orice in Romania,asa ca nu-i cazul ca Ema sa-si faca griji ca va plati vama.
Arata-mi-l mie pe ala care nu primeste spaga in Romania,nu cred ca exista,pe bune acum.
Si eu sunt de parere ca Sony sunt cele mai bune!
Sorina.
Poze
SORINA-ALEXA ,SPER SA MEARGA CU "SPAGA",DAR PROBLEMA ESTE ,CA EU NU STIU CUM S-E DA "SPAGA",BANUIESC CA IN PASAPORT, NU?
EU NU PREA STIU FOARTE MULTE DESPRE ELECTRONICE,DAR MI-ATI SPUS CA SONY ESTE CEA MAI BUNA MARCA ,SI ASTA VOI CUMPARA.
SORINA-ALEXA,ZECII DE MII DE MULTUMIRI,SI DACA VOI AVEA OCAZIA, SA-TE INILNESC ,DA-MI VOIE SA-TI FAC CINSTE
Ema si Richard-Sora
Lia spune:
10. Nu abuzati de majuscule, culori, marimea textului
Nu abuzati de majuscule. Pe internet MAJUSCULELE sunt echivalente strigatelor (zbieraturilor). Nu abuzati de culori si nici de marimea literelor.
Sorina-Alexa spune:
Ema,nici o problema!
N-are treaba cu pasaportul,cand se duce sa ridice pachetul merge cu buletinul.Iti dai seama ca se va descurca el,cat mai discret posibil.
Sa,Sony sunt cele mai bune. Nu uita sa iei de la Duty Free,pentru Europa,ca sa nu mai dai bani in plus si pe adaptor.
Sorina.
Poze
sora2001 spune:
quote:
Originally posted by Sorina-Alexa
Ema,nici o problema!
N-are treaba cu pasaportul,cand se duce sa ridice pachetul merge cu buletinul.Iti dai seama ca se va descurca el,cat mai discret posibil.
Sa,Sony sunt cele mai bune. Nu uita sa iei de la Duty Free,pentru Europa,ca sa nu mai dai bani in plus si pe adaptor.
Sorina.
Poze
Sorina-Alexa,nu voi uita de adaptor .Multumesc
Ema si Richard-Sora
sora2001 spune:
quote:Ninja, mutumesc pentru sfaturi si timpul acordat.
Originally posted by Ninja
Da, baga-i in pasaport si daca face urit zi-i ce bre, i-am uitat in pasaport, ete asta era acuma. Hmmmm, Sony sint cele mai bune pentru Maricica de la coafor... Daca vrei ceva cu adevarat bun incearca Pioneer, Kenwood, Onkyo, Denon...
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"Apple Computers rose from the provincial confines of a garage. So did Hewlett-Packard Ein 1938. That same year, Byung-Chull Lee started exporting fish and vegetables from Korea under the name Samsung." SamsungSucks.us | www.stormfront.org/forum" target="_blank">Divide et impera! | www.white-history.com/" target="_blank">March of the titans
Ema si Richard-Sora