Mamici de ianuarie-februarie 2005 (21)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaM spune:

Yupiii, yupiii, Lali !!!!!!!!!

Bravo, iubita, ai vazut ca ai scapat??
Si noi plecam sambata, cred ca abia astepti, eu una numai la plecare ma gandesc...

Cristina si bebica+17 sapt
Dr Gabi Dinca-Polizu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oprietena spune:

pt Lali ca a reusit sa scape de gips si pt ca pleaca sa stea cu burticutza la soare. Mai vrem si noi o repriza de mare, eu nu am putut intra in apa cand am fost la mare, era gheatza!!!brrrr, nici macar pe nisipul de la mal nu am putut sta.
Mirela si Bebitzu 17+
Dr Gilorteanu-Caritas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oprietena spune:

Toate burticutzele pleaca la mare, la soare. . Cristina sa ne aduci si noua o scoica de la mare,ca ramanem pe baricare, pana in sept. Asta e, cineva trebuie sa si munceasca.
Mirela si bebitzu 17+

Mergi la inceput

Da, Mirelush, va aduc scoici si pietricele colorate si nisip fin si ce mai vreti voi...
Mi-e inca teama de avionul ala vis-a-vis de bebe, sper sa nu se manifeste urat...

Dr Gabi Dinca-Polizu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Fetelor, acum am mai citit o data rezultatele alea nenorocite si parca se contureaza ceva, are sens ce ziceti voi. Daca sunt bune si e totul ok, cum tind sa cred acum multumita voua, promit ca fac cinste la prima reuniune, din partea mea si a lui bebe, ca numai la el ma gandesc saracutul, ca n-are nici o vina daca eu oi avea una si alta. Va multumesc mult tuturor ptr explicatii, incurajari si sfaturi. Parca a mai rasarit soarele! Uf!

Lali, acum ca ti-ai dat jipsul jos, sa nu incepi sa faci sporturi extreme, stai cumintica!

Pentru burticile plimbarete, vacanta placuta, sa va intoarceti sanatosi/toase.

Anuc si BBL mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Buna dimineata, fetelor! Va multumesc la toate ca sunteti alaturi de noi, asta sa stiti ca ridica moralul, dar tot doare. Acum incepe sa ma doara ca de cand sunt gravida, cred ca numai primele zile nu simteam durerea sufleteasca, ca eram prea fericita de vestea ca vom avea un bebe, ca in rest, de patru luni, numai dintr-o problema in alta o tinem. Si de multe ori am zis si eu ca mai bine nu faceam acum bebitza, dar ne-am dorit asa tare...Si eu nu pot sa zic, cum spuneti voi toate ca este o perioada frumoasa pe timpul sarcinii...din pacate. In afara de miscarile lui bebe, care mi-au readus zambetul pe buze pentru cateva clipe, nu am facut altceva decat sa plang si sa fiu trista, eu, o persoana foarte vesela din fire. Dupa ce am plans ieri, m-am oprit, iar am plans si tot asa, am realizat ca in afara de durerile la burtica, bebe ma lovea, si atat am crezut de tare ca incearca sa ma linisteasca si el, ca ma opream din plans...Of, daca nu ar fi el, cred ca as innebuni...
Sper ca sanatatea sa fie buna acum, ca am facut o greseala care ma macina rau, de ieri dimineata mai plang si pentru asta. De o luna aproape mananc salam de sibiu incontinuu, fara sa realizez ca este carne cruda uscata. Si ieri am citit intr-o carte despre toxoplasmoza ca daca congelam carnea, o putem manca, caci toti microbii dispar. Asa ca am bagat salamele la congelator, dar problema este ceea ce am mancat pana acum.
Va mai scriu, ca sunt acasica azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Multumesc pentru gandurile bune....

Da, Cristina, numai la concediu ma gandesc. Din pacate mai am azi inca doua hopuri de trecut... rezultatele la urocultura si vizita la doctor la ora 3 dupaamiaza. Si apoi, verde, la mare cu noi... Concediu placut iti doresc, zbor linistit, si vei vedea ca ii va place lui bebe la inaltime.... . Sa iti faci multe poze, sa stie cand va fi mare ca a inceput sa colinde lumea asa, din prima .... Si nu in ultimul rand sa ni le arati si noua la intalneala.

Lali si licuriciul ei 17+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Oana, recunosc ca si eu mai scap in salamul de Sibiu, incerc sa nu exagerez, dar tare imi place... cand ma intorc din concediu o sa imi fac din nou toate analizele, sper sa fie ok...

Lali, poze facem cu tonele, avem zeci de albume, eu sunt super mega pasionata de fotografie si pozez tot ce intalnesc...
Mai ales acum ca sunt bortzi, trebuie sa am si eu niste poze cu burtica, nu?...o sa le aduc la intalneala

Dr Gabi Dinca-Polizu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Oana, si eu ma mai scap la cate un salam uscat, genul celui de Sibiu, dar eu cred ca daca sunt produse de fabrici mari, toata carnea e super-testata si nu vor apare probleme... nu te mai stresa si cu asta ca si asa ai destule pe cap...

Lali si licuriciul ei 17+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

Buna dimineata fetelor! Vin si eu cu o intrebare stupida.
Dat fiind faptul ca pana acum am fost la consultatie la medicul ginecolog la spital (in trecut am avut ceva probleme) am fost atenta cu el (plic, ceva...), dar acum m-a chemat la clinica particulara unde mai are consultatii. Stiu ca acolo se plateste consultatia, dar ce viceti mai este necesar obisnuitul plic?

Va rog am nevoie de un sfat!! la ora 14 am programare si nu stiu ce sa fac.

ixxi si piersicuta 12+
dr Banceanu - Polizu

Mergi la inceput