Am o rana pe col care se pare ca nu s-a vindecat in urma tratamentului. Doctorul mi-a spus ca am de ales intre aceste doua variante pentru ca nu se face anestezie locala. Stiu ca e riscanta anestezia generala si nu am mai facut asa ceva. Cat timp poate dura interventia, in cat timp imi revin dupa anestezie?Ce sfaturi imi dati? Va multumesc
Buna Lucia Mirela .
ai postat de 2 ori acelasi subiect.........
sterge unu....
sanatate de la andreea mami lui heo si florin
http://community.webshots.com/user/mamicaluitheo
Intereseaza-te unde se fac cauterizari cu plasma si argon(ca laserul). Nu doare deloc si nu necesita anestezie.
Nu am vazut de unde esti, dar sigur in Bucuresti exista metoda aceasta de cauterizare. Bafta multa si sanatate!
Tania cuAnduta(14sept'96)+
Bibi(14febr'04)
...si fam.Bugy
Eu am facut cauterizarea unei rani pe col acum 3 ani la spitalul Filantropia.Totul a fost fara anestezie si desi la acel moment am fost extrem de speriata, am vazut ca nu e cine stie ce...Era doar un miros de ars si cand simteam ceva fierbinte ii spuneam dr. si se oprea pentru cateva secunde , apoi relua operatiune..dupa aceea nu am avut nici un fel de probleme, rana nu a recidivat..Era sa uit.. inainte de operatiune am facut tratament cu cerviron intravaginal... si antibiotic ( nu mai tin minte ce..) oral.. biopsie si examen de secretie..
Curaj... si totul va fi bine..
Lili
SI EU AM o rana pe col urmeaza sa ma duc si sa vad ce este da facut ca sa nu mai fie. Merci ca am aflat macar cum o sa fie si ca nu doare prea tare.
danna2002
Cum sa faci anestezie generala pentru o rana pe col?????
Doar nu te opereaza! E o operatiune care dureaza foarte putin, depinde de marimea ranii. La mine a durat cam cateva minute 3-4 si gata. Mi-a facut un mic calmant inainte, si doare putin, insa nu de speriat, e suportabil. Cred ca mult mai tare doare un avort(nu stiu doar ca imi imaginez) sau injectia aceea de anestezie.
Si mie mi-a fost teribil de frica, insa daca ar trebui sa o mai fac(Doamne fereste)o data nu stiu daca mi-ar mai fi asa teama.
GabrielaHope si bebitza din burtica!!!
"Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!"