Extrauterina fara sangerari?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Din pacate a fost sarcina extrauterina.fara fimptoame si totate analizele aratau a fi sarcina normala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

uf, mama, si vrei sa spui ca ai facut operatie?! sau radiatii? ce faci acum, te simti bine?

Mergi la inceput

da operatie si mi-a scos si trompa fiindca era a 2 extrauterina pe aceeasi trompa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Denisa,

imi pare foarte rau pt. tine, mai ales ca a fost a doua extrauterina, inseamna ca trompa aceea era o sursa de probleme. Ce ti-a spus dr. sa faci in continuare ?

Mergi la inceput

mi-a spus ca trebuie sa mai fac inca o operatie la microchirurgie pentru trompa cealalta care este pozitionata spre uter si nu spre ovar sau in vitro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna2002 spune:

Deocamdata nu zice nimic, spune doar ca maine ar trebui sa se vada,desi abia luni ar fi 6 saptamani.
E PUTIN CIUDAT DACA NU SE VEDE LA 6 SAPTAMANI EU MI AM FACUT ECO LA 5 SI AVEA 12 MM IN DIAMETRU..SI ERA INTRUTERINA. ACUM nu mai este cu mine din multe motive<ASA AM HOTARAT EU SI TAC'SU> ..am simtit nevoia sa precizez asta. CAT despre tine tot binele din lume si sa fie ok...SPER sa se vada la eco..la 6 sapt este imposibil sa nu se vada atata timp cat la 5 eu l am vazut..arata ca miezul unui mar..asta din descrierea foarte explicita a doamnei de la eco.

danna2002

Mergi la inceput