Din pacate a fost sarcina extrauterina.fara fimptoame si totate analizele aratau a fi sarcina normala.
uf, mama, si vrei sa spui ca ai facut operatie?! sau radiatii? ce faci acum, te simti bine?
Denisa,
imi pare foarte rau pt. tine, mai ales ca a fost a doua extrauterina, inseamna ca trompa aceea era o sursa de probleme. Ce ti-a spus dr. sa faci in continuare ?
mi-a spus ca trebuie sa mai fac inca o operatie la microchirurgie pentru trompa cealalta care este pozitionata spre uter si nu spre ovar sau in vitro.
Deocamdata nu zice nimic, spune doar ca maine ar trebui sa se vada,desi abia luni ar fi 6 saptamani.
E PUTIN CIUDAT DACA NU SE VEDE LA 6 SAPTAMANI EU MI AM FACUT ECO LA 5 SI AVEA 12 MM IN DIAMETRU..SI ERA INTRUTERINA. ACUM nu mai este cu mine din multe motive<ASA AM HOTARAT EU SI TAC'SU> ..am simtit nevoia sa precizez asta. CAT despre tine tot binele din lume si sa fie ok...SPER sa se vada la eco..la 6 sapt este imposibil sa nu se vada atata timp cat la 5 eu l am vazut..arata ca miezul unui mar..asta din descrierea foarte explicita a doamnei de la eco.
danna2002