carpicon - chist ovarian
Am citit undeva pe forum ca, pt chistul ovarian, se folosesc supozitoare cu carpicon. Stie cineva de unde le pot procura si cum se administreaza?
Sar'na
Lordra
Raspunsuri
Mirona spune:
Draga lordra,
la farmacie mi s-a spus ca lipsesc momentan din depozite.
La magazinele cu produse naturiste insa, se gasesc.
Se administreaza rectal 2/zi, dimineata si seara, asta dupa tratamentul Liviei.
Mult succes.
Mironica
dandana spune:
in cutie exista un prospect!
de doua ori pe zi, 10 zile pe luna, intre ziua 5-a si 19 a ciclului
este inclus in tratamentul liviei
eu le iau de la clinica de langa spitalul giulesti
Nane spune:
Si ati avut rezultate fetelor? Ca si eu as vrea sa incep de maine cu tratamentul. Cate luni trebuie facut?
VA pupa fata
lordra spune:
Multzam de raspunsuri! Se pare ca trebuie sa astept ciclul viitor, ca acuma deja am depasit cam demult ziua a-5-a.
Ura!
Lordra
dandana spune:
lordra, eu am inceput in ziua 11 pt ca atunci am descoperit chisturile, nu cred ca trebuie sa astepti, doar daca esti in ziua 17-18 si atunci ar fi inutil pt 3 zile
exista pe site o fata care avea ovare polichistice si s-au curatat jumate intr-o luna de a renuntat doctorita la laparo
lordra spune:
Dandana, mi-ai dat o veste buna...eu as fi cam in ziua 12-a, deci pot incepe tratamentul si luna asta.
Mai spune-mi ceva: de unde anume de langa Giulesti iei tu carpiconul?
Lordra
dandana spune:
langa spital e o clinica, toata in geamuri, mica, fara etaj, tine intr-un fel pe care nu l-am inteles de spital
la biroul din sala de asteptare, ceri si daca au....
succes
mishi spune:
buna fete!
supozitoare cu carpicon se gasesc si la farmacia de vis-a-vis de cinema Cotroceni si la plafarul de la Unirea si in Titan, vis-a-vis de policlinica Titan. Eu pot sa iau pentreu voi, daca nu le gasiti, in ultima instanta. eu am luat luna asta dar sunt in ziua 24 si mai astept, dupa care merg sa frac o ecografie sa vad ce efect au avut. am auzit numai luicruri bune despre carpicon.
mishi
.............
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor.
anis spune:
Eu am scapat de chisturi de 2 ori pana acum cu carpicorn.Chisturile erau obtinute in urma tratamentelor hormonale. Odata am luat din ziua a 5-19 , si a doua oara cand l-am descoperit, cred ca prin ziua a 13-14, si am luat 2 cutii , 2/zi (1 dimineata, 1 seara).
AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Nane spune:
Neatza fetele!
O intrebare mai am si eu referitoare la tinctura din muguri de zmeur, care-am inteles ca ar da rezultate bune daca e luata in paralel cu supozitoarele cu carpicon: stie cineva daca au contraindicatii sau efecte secundare (n-am vazut sa scrie pe nici un site / prospect ca ar fi contraindicate in vreun caz, sau ca ar avea efecte secundare)? Si inca o intrebare: pot sa le iau asa de capul meu, sau trebuie sa mi le recomande neaparat un doctor endocrinolog in urma unor analize? Farmacista mi-a zis ca nu ar avea ce sa-mi strice avand in vedere ca sunt medicamente din plante si ca le pot lua linistita fara sa ma mai duc la doctor. Voi ce ziceti?
Mersic,
Nane
PS. Eu am un ovar micropolichistic, iar la celalalt am un chist de aprox 2/3 cm (initial a fost 6/7 cm, dar in urma unui tratament de vreo 5 ani cu Logest a mai scazut), si vazand ca unele dintre voi se trateaza cu Carpicon supozitoare si mladitze de zmeur, m-am gandit sa-ncerc si eu. Supozitoarele am inteles ca "daca n-ajuta, nu strica", dar la tinctura mi-e un pic frica pt ca mi-au zis unii ca ar putea sa dea dereglari hormonale, e adevarat?