Mamici de iulie august (95) 2004 + 43bb

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hhehehehehe gagicuse va intelege mama...la perfectie ca fix asa eram si eu!!!! hai ca nu mai e mult...(a propos, daca imi spunea cineva asta mie acu' 2 saptamini il........asa ca va dau voie sa ma luati la trei pazeste !!!
pupicei!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Era sa ard mincarea tot scriind pe aici ...

35 de ani/pesti
DPN 12 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

fetelor, am fost si noi la control. diametrul capului 9,2!!!! greutatea estimata 3,6 kg!!! iar dpn-ul meu e pe 28 august! pai in 3 saptamani nu mai are bebelina cum sa mai iasa natural. sper sa se hotarasca sa vina mai repede... plus ca nayel pleaca pe 20 august in concediu si tare nu as vrea sa nasc cu altcineva.
in rest suntem bine, toate in regula.
alice si mihaela - asa si eu, nu mai am rabdare, imi vine sa intorc casa pe dos! plus ca s-a terminat cu odihna la orizontala, stau jumate culcata, jumate in fund, e singura pozitie in care pot sa respir. burtica parca e din ce in ce mai tare, sta sa faca poc!
multumim pentru incurajari roxi, asa ma gandesc si eu... nu mai e mult
va pupam,

marcela si alexandra din burtica - DPN 28 aug/3 sept - dr. nayel cfr2

Mergi la inceput

Mihaella, mi-am facut "adnotarile" necesare, multam fain !!!
Vrabiuta, felicitari pentru vestile primite !!!
Alice

35 de ani/pesti
DPN 12 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

offf nici eu nu mai am rabdare ... ieri am am fost la controlul saptamanal si bb are 3 kg si este ok .. nu da semne sa iasa , no way !!si daca nu se intampla pana pe 21 ... la prima ora ..gata !
vreau sa fie Leu !
sunt din ce in ce mai putzine burticutze pe aici .. dar este asa placut sa citesti impresiile mamicilor ...
azi am mai cumparat miste hainutze ptr. bb ... greuuu rau ! ptr. baieti in-afara de bleu, verde , galben ... nu ai ce cumpara ! o vanzatoare chiar m-a privit contrariata cand i-am spus ca nu-mi place un costumas alb cu argintiu si cu muuuulta dantela !!!!! ... eu ii explicam ca este baiat si ea mi-l tot baga in fatza ! oare sunt eu prea pretentioasa !
voi fetele pe unde ati mai gasit hainutze frumoase de bb?
Miha , multam de recomandarea dr pediatru ... sper sa o prind pe acolo , sa nu fie in concediu ...
pupici la burticutze si mamicutze si bb-i

simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinuca spune:

Incerc sa semnez condica cu bebe in bratze!

Nu stiu ce se intampla, de cate ori il pun la san il apuca somnu. Parca ii dau somnifere! La biberon e pre hraparetz si se ineaca, desi folosesc tetina cu gaurica cea mai mica.

Eu ii dau Bonnisan preventiv, ii pun o picatura pe suzeta din cand in cand.

Lia, va sa zica ai nascut in aceeasi zi cu mine! Ai vazut, totul a fost bine pana la urma.

fetelor, eu nu stiu ce se intampla cu taietura mea, mi-e frica sa ma uit acolo. Si nici nu prea reusesc. Mie nu mi s-a recomandat nimik, si nici mari dureri nu am avut dupa, desi am vreo 7 copci (nu stiu sigur). Stiu ca aveam dilatatie 3 cm si capul copilului a avut circumferintza de 35 cm. Va dati seama ca restul a fost taietura!

Irinuca si bebe Andreas, 30/07/04

http://community.webshots.com/user/irrinuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Irina mama nu il lasa sa doarma....trage-l sa degetele mari de la picioare, de nasuc, apasa-l pe obrajori sau pune-i degetul in coltul guritei (asta merge cel mai bine la Patrick). trebuie sa manince 30 de minute...15 la un san si 15 la celalalt, asta e lectia de baza. doar daca a mincat de curind mai lasa-l sa "reduca" dar altfel....ai grija, ca te va folosi pe post de suzi.
si zi acum pe bune, ce circumferinta a avut Andreas la capusor....ca 35 cred ca a fost la burtik....capusorul are maxim 11cm....daca e copilul ff mare. sau tu dai aici alte unitati de masura?
Simona, cool faza cu hainutzele. sunt unele vinzatoare....de iti vine sa le iei la suturi..dar te gindesti ca intr-adevar nu merita oboseala....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

sarbatoritilor de azi

Alexander Matthias - alexa22gandi81
Victor Alexandru - Andries
Maya - cornilia
Matei Stefan - Mixella
Delia-Bianca - tatianaS

Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!
Felicitari si mamicilor!

"Daca stai sa ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti."
Eliza, in 37 saptamani cu o scumpete de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Roxi mama lasa fata in pace ca stie ea ce spune, 35cm in circumferinta, nu in diametru. Asa masoara si pe aici.Gagalicea mea a avut 32 cm, si avea capul cat pumnul meu.
In rest noi suntem bine, dar ii cam facem lui mami noptile prastie. De scris nu am mai scris, caci e tare greu sa scri cu o mana cand ai minunea ta in cealalta, dar v-am citit, si nici noi nu iesim din tipare.
Va pupam.
Liliana si Adela

Mergi la inceput

LA MULTI ANI pentru sarbatoritii de azi, sa creasca mari si sanatosi !!!!
Alice

35 de ani/pesti
DPN 12 august

Mergi la inceput