Mamici de iulie august (95) 2004 + 43bb

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Si LA MULTI ANI, Alexander Anthony, astazi implinesti o luna !!! Sa iti traiasca baietelul, Marina - Bunny, sa creasca mare si sanatos, sa fiti mindri de el !!!

35 de ani/pesti
DPN 12 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Buna, fetelor!

Lia, sa-ti traiasca baietelul si sa fie sanatos si mancacios.

Hai sa-ti spun cate ceva.

Despre cresterea tensiunii, in afara de cafea, nu stiu alt remediu, dar daca alaptezi nu se pune.

Epiziotomia. Si eu am cam suferit din cauza ei la inceput, am avut senzatia ca nu o sa treaca niciodata. Eu m-am tratat cu betadina, solutie, e un dezinfectant, dupa fiecare spalare, tamponam bine zona cu solutia asta, care nu pisca si apoi puneam tamponul de vata. Pentru dureri am luat Diclofenac supozitoare, care mi-au luat efectiv durerea cu mana. Am sezut pe colac vreo trei saptamani (cam in trei saptamani mi-a trecut) si dupa aceea nu am mai avut nimic.

Laptele praf. Mie medicul pediatru din spital mi-a recomandat tot Nan, zicea ca e imbogatit cu Fier s cu vitamine. De Humana nu stiu nimic. Eu o luna i-am dat doar de la mine, dar acum am observat ca nu se satura si deci am inceput cu Nan.

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Alexander Anthony LA MULTI ANI! Sa cresti mare, sanatos, frumos!

alice, mult succes pe 12. Daca tu vrei sa stea bebitza acolo pana la data programata, tinem pumnii, asa sa fie!

Ce slaba miscare pe aici. Sau mi se pare mie pt ca aici acusi e ora 20.

"Daca stai sa ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti."
Eliza, in 37 saptamani cu o scumpete de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

felicitari noilor mamici! sa va traiasca puiutii!!
lia - sa iti traiasca printul si cand ai timp sa ne povestesti cu detalii cum a fost nasterea.

suntem din ce in ce mai putine gravidute, din ce in ce mai multe mamici si bebici... abia astept sa vina ziua cea mare si pentru mine!

fetelor, burtica mea e asa de mare, ca abia o mai duc. problemele cu respiratia le cunoasteti deja, doar intinsa in pat reusesc sa respir cum trebuie, e nenorocire cand stau pe scaun la computer... cand incepe sa coboare burtica? ma gandeam la vorba aia romaneasca, "ca doar n-ai oase-n burta"... de-abia acum o inteleg cu adevarat

pupici tuturor,

marcela si alexandra din burtica - DPN 28 aug/3 sept - dr. nayel cfr2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hello si de la noi.
Lia, bine ai revenit, sa traiasca Dan Mihai!!!!
imi pare rau ca nu ai lapte. eu cred ca daca piticul se impaca bine cu humana nu ai nici un motiv sa il schimbi. pentru epiziotomie spala-te cu ceai de pelin, este extraordinar de eficient (cel putin de 2 ori pe zi). pupicei!
Alice, tinem pumnii sa te refaci bine si usor si repede!
Yasmine, felicitari!!!! bine ai venit pe lume, Yasmine cea mica!!
noi....suntem bine (adica pitik) ca io...fac febra la greu de la laptele prea mult . ne tratam cu algocalmine si comprese reci.
despre program,....si asta s-a cam stricat ca de la 3 ore individus a ajuns la o ora, maxim 2 intre mese, ceea ce nu e bine deloc....sper sa reusesc sa il "reglez" la loc....o avea vreo cheita, pe undeva?
acum doarme de 2 ore, slava Domului....cu camasa mea de noapte! nu stiu daca intr-adevar e de la faza cu mirositul a lapte, dar vad ca merge figura. sper sa mai doarma cel putin jumatate de ora, ca de azi-dimineatza a mincat aproape non stop. ci stiti continuarea: marait, mincat prea putin, nedormit, mincat prea des, amestecat lapte nedigerat cu cel semidigerat, regurgitat....samd.
sper sa fie ok acum.
pupicei!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

La Multi Ani, Yasmin Serena si Dan Mihai! Refacere rapida mamicilor Yasmine si Lia!

Mitzule, si al meu se raceste la manute si la picioruse daca il las prea mult dezbracat, asa ca ii pun sosete si il acopar cu paturica si doarme neintors...

Lia, tensiunea o sa iti revina la normal cand o sa te odihnesti si tu. Toate socurile astea, nasterea si venitul acasa cu bb, grija pt el si nesomnul iti tine tensiunea jos. Incearca sa iti faci programul ca al lui bb: cand doarme mananca ceva, fa-ti un dus si apoi culca-te si tu. Iti va prinde fff bine, ai sa vezi! Am si io o intrebare pt tine: nu vrei sa alaptezi?

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Buna ziua la toate mamicile si la toti bebelusii!
Am si eu o problema daca pot sa-i spun asa.Ieri am avut contractii regulate la 5 minute ,am pierdut o parte din dopul gelatinos,peste noapte dureri usoare,acum 1 ora iarasi o bucata din dop.Nu mai am asa dureri ca ieri ,nu mi s-a rupt apa si dilatatie doar 1 cm.Dintre voi a avut vreuna asa o problema? Cam cit poate sa mai dureze?Cu primul copil am pierdut dopul, s-au rupt membranele si am nascut.Acum se pare ca nu e la fel.Daca vi s-a intimplat si voua ceva de genul asta va rog sa-mi spuneti cam la ce ma pot astepta.Deocamdata sunt complet in ceata.Va multumesc din suflet.
Ema DPN 15 august

Mergi la inceput

Alexa, noi cu ragul ne-am reglat dupa 3 saptamani... Si nu pe umar ca nu ne place, ci in fund aplecat usor in fata si mangaiat usor pe spate...

Roxane, haotic a fost si Vic la inceput, dar l-am lasat sa-si faca beanga... si ma mulgeam ca sa nu urlu de durere... si s-a reglat singur. e adevarat ca era fff cald in casa si pediatra mi-a spus ca e reactie de sete si de hidratare... am avut zile in care dormea o juma de ora, maraia alta juma de ora cu tzatza in gura si apoi o luam de la capat... (asa iti refaci silueta dupa nastere). apoi a trecut, da' au venit colicii cei rai... care de 2 zile au fugit... cu ceai de fenicul ( papadie!)

Multa rabdare, mamici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

dana de unde ai fenicul? se gaseste la plafar/farmacie? cum ii dai? cu biberonul sau linguritza?

Mergi la inceput

Marina, ceaiul l-am luat de la un plafar si il beau eu nu bb. Eu alaptez exclusiv si am scapat de crize si de sabsimplex cam intr-o zi jumate. cred ca pentru lapte praf poti sa il amesteci in compozitie, dar nu sunt sigura. Pe indicatiile de folosire ale ceaiului se recomanda infuzie din 6 fructe la 100 ml pentru copii. Bafta!

Mergi la inceput