Mamici de ianuarie-februarie 2005 (20)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oprietena spune:

Mai muncesc putin, mai trag o ocheada pe aici si vad ca Natalia face valuri. E clar: se lasa cu sau cu! CHiar asa: cum stati cu libidoul???
Mirela si bebitzu 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

Libidou!? ce e ala? de vreo 2 luni nu prea mai stiu ce este. Cred ca bebe este egoist, nu vrea sa ma imparta cu tati.

ixxi si piersicuta 12+
dr Banceanu - Polizu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Cristinuta, uleiul de peste este in forma de tablete transparente, foarte dragute si fara nici un gust. Este bun pentru dezvoltarea creierului. Ce mai pot sa iti spun este ca toti copiii iau asa ceva cand sunt mici.

Apropo de ulei de peste. Leta, tu ai luat Biomarine plus? Ca eu nu am gasit si am cumparat EPA Marine, care are vitamina E dar nu are acid folic. Sa il sun sa il intreb daca trebuie sa iau si acid folic separat?

Ingerasu, pune si la mine DPN-ul te rog

Andrutza si bebelusa
16+ sapt. - dr. Tutunaru - Elias
DPN 13-15 ian. 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaM spune:

Andrutza, daca nu e gelatinos, scarbos si uleios ma incumet si io atunci ....io imi imaginam asa ceva super libidinos, bleah...

Ixxi, legat de , si eu mai sunt obosita si fara nici un kef de nimic, dar in general viata noastra pana acum nu a avut de suferit schimbari majore...doar ca nu se mai intampla chiar asa de des, ci puuuutintel mai rar (o data pe sapt.sau de 2 ori daca e mami in toane bune), dar m-am gandit io ca nici sa il las pe tati asa nu e bine...voi ce ziceti..?

Cristina si bebica+17 sapt
Dr Gabi Dinca-Polizu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Am si eu o intrebare care ma framanta de cand am fost la Iosup la ecografie. Mi-a scris ca am valori crescute ale IR in art. uterina si ceva gen "notch mezo diastolic" tot la art. uterina. Stiu ca printre noi mai sunt fete care s-au confruntat cu aceeasi problema (ingerasu parca) si ma gandeam ca poate ele stiu mai multe despre asta. Pe mine ma cam framanta chestia asta desi medicul meu mi-a spus ca la varsta asta a sarcinii nu este relevant si nu parea preocupat de problema...
Eu de fapt as vrea sa stiu exact ce inseamna (ce reprezinta indicele asta si ce influenta are asupra sarcinii), daca il afecteaza cumva pe copilas si daca este din vina mea-adica pot oare sa fac ceva ca sa dispara problema?
Irina, 16+ sapt.
Dr. Radoi, Spitalul Municipal

Irina burticoasa si copilasul cuminte din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Cocolino am 32 de ani. Dar asta e mai putin important. Tipa nu stia ce varsta am si mi-a spus amabil ca ea credea ca am trecut de 35 (he he he).

Crinuta si eu sufar de carcei. Pana acum trei saptamani aveam la picioare, dar mai nou am la mana stanga si par mult mai suparati decat cei de la picioare. Practic imi paralizeaza mana si ma tine asa 40-50 de minute. Mi se intampla doar dimineata la trezire. Drita mea mi-a dat calciu si magneziu, pentru ca si analizele erau proaste. Dar eu cred ca sunt in legatura si cu o spondiloza cervicala care ma supara. De calciu am auzit si eu ca ar strica.

De fapt, cred ca pana acum am avut toate bucuriile sarcinii (migrene, carcei, gingivita iar de varsaturi greturi si ameteli nu mai povestim). Am inceput insa sa ma simt mai bine cel putin cu greta e mai suportabil).

Din pacate mai nou am aflat ca mi s-a scurtat colul si astept cu emotie urmatorul control la care se va vedea daca trebuie cerclaj.

14+sapt

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

La noi este doar o data pe saptamana. Inainte era mult mai des, dar acum.... tati saracul nu zice nimic....dar parca eu nu stiu....

ixxi si piersicuta 12+
dr Banceanu - Polizu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

si mai am o intrebare, daca nu va suparati ca deja va bombardez cu atatea, dar stiti si voi cum este la inceput...cum fac sa schimb ceva la profilul meu? pt. ca am intrat sa vad ce-mi apare si am vazut ca am 13 ani si as vrea sa modific! Oricum sa stiti ca am de fapt 27...

Irina, 16+ sapt.
Dr. Radoi, Spitalul Municipal

Irina burticoasa si copilasul cuminte din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaM spune:

Mda, si la noi era des inainte , dar nici tati nostru nu zice nimicutza acu'daca e mai rar
La inceput era putin stressat sa nu ii faca rau bebitzei, chiar daca stia ca nu are cum sa pateasca ceva...dar avea asa o grija, un stress...

Cristina si bebica+17 sapt
Dr Gabi Dinca-Polizu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Fetelor, de vreo 10 minute voinicelul meu face tumbe prin burtika si am stat linistita in pat sa vad cat il tine.

Cum m-am ridicat sa va scriu, cum a incetat, adica e baiat cuminte isi lasa mamica sa scrie pe net !

Lali si licuriciul ei 17+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput