Berbecutzii, din toata lumea...adunarea!
Raspunsuri - Pagina 10
Nedda spune:
Ela, cum de am uitat eu sa te chem pe topicul cu cornitze?
Bine ati venit, tu si Cristina, ca sa ingrosati randurile berbecilor.
Apropo, si sotu-miu tot "fecioara" . Noroc ca eu am intariri: pe Lara.
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
bunis spune:
Sunt pentru prima data pe acest forum. Sper sa ma simt bine printre voi. Si eu sunt tot un berbec capos . 6 aprilie
gen68 spune:
Claudia, sa-ti traiasca puiu'! ma bucur ca nu sunt singura nascuta in 1 aprilie. si ma bucur de 2 ori mai mult ca e baietel ca suntem in majoritate noi fetele (cel putin in constanta era o statistica de 5 fete la un baiat)
Nedda, papusica ta e nascuta in aceeasi zi ca si mama mea. cica 7 aprilie e ziua mondiala a sanatatii, parca, nu? sa fie sanatoase si noi pe langa ele.
Bun venit noilor berbecutze.
Apropos, al meu cel mic e geaman, iar sotzu' leu paraleu.
gen, mamica doar de marius
Ela76 spune:
Nedda - vezi tu, pana la urma trag eu singura la berbecutii mei!
Hai sa traim!
Si sa va spun o reactie de berbeaca: m-am lovit cu piciorul in bicicleta medicinala si l-am bombanit si l-am acuzat pe sot ca a pus-o acolo, nu ca eu nu am fost atenta pe unde merg. Cum era sa recunosc ca eu am gresit?? Partea nasoala e ca inca ma doare si un deget s-a cam umflat. Si bineinteles, ca va trebui toata seara sa ma "scarpine in coarne" ca sa-mi treaca.
Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
Nedda spune:
Gen, uite ca nu stiam ca 7 aprilie e ziua sanatatii. Mi-a zis o prietena ca si Casanova s-a nascut tot pe 7 aprilie . Ia sa caut eu pe internet sa vedem ce gasesc interesant legat de data asta!
Ela, vad ca esti berbec, ce mai!
Apropo de lovitura, mama mea si-a rupt un deget de la picior dand un shut patului fara sa vrea. Ea tot astepta sa-i treaca si cand colo degetul tot "crestea" si era mereu vanat. Pana la urma s-a dus si si-a facut radiografie si a vazut ca e rupt.
Asa ca ai grija de tine! Sper sa-ti treaca repede si fara urmari d'astea neplacute.
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
she_wolf spune:
Ela, m-am prapadit de ras! Din pacate pe mine n-are cine sa ma scarpine in coarne la o adica intrucat sotiorul este un berbec cu coarne si mai mari, stii doar. Asa ca trebuie sa ma uit bine pe unde calc.
...Ce sa va spun? Ma recunosc in multe dintre voi, insa sunt relativ calma, nu ma enervez chiar atat de usor ca altii, de ex. ca sotul meu, nascut pe 6.04, adica berbec clasic. Ia foc si daca scapa ceva din mana. Noroc ca-i trece repede.
Mai revin...
A! Cristi este sagetator. Numai flacari in casa noastra, totul este sa ne suparam pe rand.
Claudia si Cristi (16.12.2002)
patisor spune:
eu in schimb ma enervez foarte repede ,la inceput sotul meu rac fiind lasa mult de la el dar acum e destul de nervos si el ,nu stiu o fi o perioada mai .........fara comentarii sper sa se indrepte lucrurile cat mai curand si sa numai luam foc din orice pentru ca altfel nu stiu unde o sa ajungem.
sa auzim numai de bine
RAMONA SI PATRICIA
Anca Wish spune:
Ce ati ingrosat randurileeeee! Ce ma bucuuuuuur!
Claudelu, ce mi-a placut povestea ta. Grozava "pacaleala". Mi-ar place si mie.
Gabi 25, super descriere.
Zambeste ...maine poate fi mai rau!
anca...poate intr-o zi
betty13ro spune:
Sunt un berbecut nascut pe 13 aprilie 1978 si am venit si eu ca sa completez listuta. Nu aveati pe nimeni in ziua de 13.
blanca000 spune:
Si eu tot berbec cu ascendent in berbec, pe 31 martie. Ce multe berbecute pe DC..
Incapananarea...da, cred ca e cea mai tare caracteristica, nu suport sa fiu dominata, dar nu prea se intampla caci eu sunt cea care face asta. Cam certareata....si plina de pasiune, cand fac ceva imi place sa fie perfect si daca se poate destul de greu , sa imi arat calitatile de puternica.
Cand sunt intr-un grup iau mereu initiativa si conducerea...asa imi place.
Sotul e Gemeni si nu stiu cum ma suporta cateodata .
Imi place mult zodia asta...