Oltencele (4)
Raspunsuri - Pagina 12
smmiha spune:
Din ce zici tu Nedda,inseamna ca mai am de asteptat putin. Asa am inteles si eu ca la primul bebe simti miscarile mai tarziu.
Cred ca spre sfarsitul lunii merg la eco 3d si poate vad si ce este, fetita sau baietel. Dar cel mai mult astept ecografia ca sa-l vad pe micut. Cred ca e ceva extraordinar, mai ales gandindu-ma la emotiile primei ecografii, care era normala si bebe micut de tot si tot a fost minunat.
Astept sa mai scrieti si voi cate ceva.
Va pup
Mihaela si bebe jucaus (DPN 25.03.2005)
Nedda spune:
CHATONEL, sper ca toate facem bine! Eu, de exemplu, prestez program de mamica de Lara non-stop.:) Asa vrea fiica-mea sa stea numai cocotata la mine in brate si nu mai am timp de altceva.
MIHA, te cred ca ai fost emotionata la prima ecografie! Si apoi toate celelalte sunt la fel de emotionante. Sa ne zici ce e bebelusul imediat cum afli, da?
La mine prima ecografie a fost pe la vreo 20 de saptamani de sarcina ca asa se procedeaza pe-aici. Si am aflat si ca avem fetita tot atunci. Asa plangeam pe strada cand am iesit de-acolo de emotie si fericire!!
Daniela si papusa Lara - 7 aprilie 2004
sirod spune:
Buna de dimineata oltence!
Beeei, ma gindii io ca trebuie sa ies din amorteala pen'ca nu ajuta la nimic - lucrurile oricum isi urmeaza cursul, fie ca eu sint vesela ori suparata!Asta e! nu totdeauna viata e un roz bombon cu picatele:).
Oti e plina de muci si stranuturi, az-noapte n-a dormit pina la 1 juma'...sint chioara de somn!Noroc ca am sef in delegatie...
Miha - si eu astept sa mergi la 3D, sa-mi dai si mie detalii...si pe mine ma bate gindu' mai tirzior, cind mai creste Capsuna(ete asa il botezai de dimineata, v-am zis ca Oti in burtica era Tafarel?).
Hai ca va mai scriu spre sau dupe prinz...cred ca totusi tre'sa fac neste treaba pe aici...ca altfel luni nu mai ies din ele!
pa
DORIS cu bb la purtator
smmiha spune:
Fetele va dati seama c-o sa povestesc tot cand voi merge la eco 3D. Sper sa aflu ce-i micutul meu, adica sa nu stea in vreo pozitie din aia in care in se vede, dar cum sarea la prima eco...poate va fi la fel de vioi si acum.
Ce ma supara e ca taticul micutului nu va putea merge cu noi la eco, pt ca o vom face in timpul saptamanii, numai asa se poate, iar el vine in Craiova doar in weekend. Asta e, va vedea CD-ul cu micutul.
In rest ce sa mai zic, ma bucur de zilele astea insorite de toamna, incerc sa citesc tot felul de lucruri despre gravidute si bebi si nu stiu ce sa mai gatesc ca nu pot manca orice.
Va pup si sa aveti un weekend frumos, sa fiti sanatoase si voi si micutii vostri.
Nedda spune:
Fetelor, nu mai ziceti nimic? Ah, stai ca acum imi dau seama ca e weekend si daca ati mai prins si putina vreme frumoasa....
Noi am fost azi la un gratar bun-bun! Iar la desert am avut o prajitura cu banane foarte buna si imi pare rau ca nu am luat reteta. Dar o aflu eu pana la urma!
smmiha spune:
Neata fetele! Iata ca raspund la apel cam cu intarziere, dar cu vremea asta imi vine sa hibernez.
Sunt putin obosita, ca la noi weekendurile sunt super aglomerate, din cauza sotului care doar atunci vine acasa si toti ar vrea sa ne intalnim asa ca nu mai stim ce sa facem cu musafirii si vizitele ca sa-i impacam pe toti.
A fost si o vreme superba si am iesit in parc. Nu mai mersesem de mult.
In rest...saptamana viitoare mergem la eco 3D, probabil luni ca sotul meu isi ia liber ca sa fie prezent. Am emotii de pe acum.
Scumpele sa aveti o saptamana frumoasa si linistita!
sirod spune:
Hai salut!
Uite pusei o mutrita simpatica si rizacioasa, va place?
Beeeeei, ce vreme imputita, un frig pe la Banie de iti ingheata mintea - a mea e mai diluata acum, Capsuna incearca sa fure neste materie cenusie!.Incepui sa uit...si uit...si uit...si mai incurc lucruri...nasol e ca se intimpla si la job, ca-mi zise Alin:'vezi poate ajungem sa dam bani sa te duci la servici...'.Eh, da trec si astea...Ar trebui sa ma duc pe la un control, da' mi-e o leneeeee...amin pe saptamina viitoare!Gata o rezolvai si pe asta!
hai ca va pupacesc...mai vorbim
DORIS cu bb la purtator
smmiha spune:
Hai ca pun si eu o mutrita care rade cu gura pana la urechi, asta ca sa nu mi se vada mie ranjetul de frig, ca dardai din toate incheieturile.
Doris, m-ai amuzat ca de obicei, si eu am remarcat ca ma cam lasase memoria, eu care stau de obicei tare bine la capitolul asta. Deci e ceva normal in sarcina? ei dar si daca nu-i normal macar nu sunt singura.
Ce mai faci? Cum iti este?
Noi mergem luni la eco 3D, ca sa poata merge si sotul meu ca nu vrea sa lipseaca de la eveniment.
Va pup si sa speram ca-si mai revine vremea sau macar sa ne dea astia caldura.
Nedda spune:
Buna fetelor! Va sa zica e frig in Oltenia? Las' ca si pe-aici pe la mine e frig, mai ales seara si dimineata. In rest zilele sunt inca frumoase si au si ceva soare. Mai rau e ca eu ies cu Lara la plimbare in fiecare zi si uit sa ma imbrac de toamna. Imbrac copilul bine, ii dau si caciulita in cap iar eu ies in tricou si sandale. Cred ca e vorba tot de memorie slaba si la mine.:) Asa ca, MIHA, stai sa vezi ce te asteapta si dupa ce nasti.
Eu ma mir ca nu mi-am uitat capul acasa inca!:)
Si ca sa vedeti exemple: era sa plec desculta din casa! In picioarele goale m-am trezit la lift.:) Sau intru in magazin sa-mi cumpar apa ca mi-era sete. Gasesc eu apa care imi place, platesc si ies afara. Merg cativa pasi si imi dau seama ca am uitat apa in magazin.
Sau vreau sa merg sa developez niste fotografii. Ajung la magazinul unde se fac developari si constat ca am uitat aparatul (digital) cu memorie cu tot acasa!:)) Si tot asa!
DORIS, sa ne zici si tu cand afli daca ai un capsunel sau o capsunica! Sau vrei sa fie surpriza si pentru voi pana la nastere?
MIHA, succes in stapanirea emotiilor saptamana viitoare la eco! Sa fii tare chiar daca o sa-ti tremure picioarele la intalnirea cu bebelicul.:)
smmiha spune:
Nedda, deci dupa nastere e mai rau? Pai inseamna c-o sa ajung sa-mi uit capul acasa. Aia cu plecatul de acasa desculta mi s-a intamplat si mie, nu chiar desculta in papucii de casa, da eram gatita la costum, iar cumnata-mea imi zice la lift, da tu nu vezi in ce esti incaltata?
Am emotii de pe acum in privinta ecografiei, luni cred c-o sa fiu aproape lesinata, noroc ca ecograful e chiar vis a vis de blocul meu.
Da, e tare frig in Oltenia, cred ca sunt doar vreo 8 grade, iar duminica erau vreo 20 si ceva. Tare aiurea sunt trecerile astea bruste de la cald la frig.
Sa speram ca se mai incalzeste spre sfarsitul saptamanii.