Fetelor, ajutati-ma si pe mine cu un sfat, ca sunt timida foc din pc. asta de vedere. La consultatii este mai simplu, platesc vizita la casierie si gata (presupun ca acolo intra si onorariul doctorului). Dar cum sa fac la nastere? Trebuie cumva sa platesc niste tarife fixe, oficial, cu chitanta, sau doar onorariul doctorului? Si cat? Mi-e jena sa intreb doctorul. O sa nasc la Municipal, aveti voi idee cam cat se da acolo? Si cand...inainte sau dupa nastere? Sau ii las sarcina asta sotului? Ar fi mai simplu, dar si el e un timid...si nici el habar n-are de subiectul asta...Si ce fac cu moasele? Lor cum le dau? Si cat?...uff...grea problema...voi cum ati facut sa multumiti pe toata lumea???
Dificila problema asta cu "datul". Macar daca ar fi oficial, asta e tariful atata dai, pe cand asa...la aprecierea fiecaruia. Si daca apprecierea doctorului nu corespunde cu a ta? Si pe mine ma framanta problema asta, ma gandesc ca pana nasc in ian intalnesc mamici ce au nascut cu dra mea si mai aflu cate ceva ca altfel... cu toate muncile nasterii numai la spaga nu ne gandim.
Mirela si bebitzu 17+
Dr Gilorteanu- Caritas
Poate ca modul in care voi pune problema vi se va parea mai insensibil, dar de ce trebuie sa dam? Doctori, moase si restul nu fac decat sa ne escrocheze sentimentele. Si daca nu dam, ce o sa se intample?
Oana
PS Si sa nu imi spuneti ca e din cauza ca traim in Romania. Romania o facem sa fie asa cum e fiecare dintre noi.