IN Japan, educatia Tokyota!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns knicoleta spune:

o fetelor credeti ca or la tara or la capitala ca copilu nu pote invata daca te tine buzunarul gasesti si la tara scola mare numai la tokyo

knicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliana spune:

Mie imi este frica de ijimeru pentru ca in alte orase in afara de capitala sint foarte multe cazuri de ijimeru . Voi ce credeti despre asta ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

quote:
Originally posted by Eliana

Mie imi este frica de ijimeru pentru ca in alte orase in afara de capitala sint foarte multe cazuri de ijimeru . Voi ce credeti despre asta ?

eu incerc sa ma-ngrijorez cand problemele exista,nu inainte ca ele sa apara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MLDiana spune:

Eliana nu stiu ce sa zic, am auzit si eu .
Nu stiam ca Tokyo nu este pe "lista".

Nu ai de cit sa-ti instruesti copilul sa se apere.
Deobicei cei slabi sunt batjocoriti sau batuti de altii.Si in Romania sunt cazuri din astea.

Lidia ,Tiara si David D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliana spune:

Tiara eu nu am spus ca Tokyo nu este pe ,, lista " dar stiu din sursa sigura ( sotul meu ) ca in Tokyo sint cazuri mai rare decit in provincii . Si draga Lia aici daca nu ma insel se discuta despre sistemul scolar , si ce este rau in faptul de a fi ingrijorat inainte de a incepe problemele ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

quote:
Originally posted by Eliana

Tiara eu nu am spus ca Tokyo nu este pe ,, lista " dar stiu din sursa sigura ( sotul meu ) ca in Tokyo sint cazuri mai rare decit in provincii . Si draga Lia aici daca nu ma insel se discuta despre sistemul scolar , si ce este rau in faptul de a fi ingrijorat inainte de a incepe problemele ?

nu-i rau pentru altii,da' e rau pentru tine,ca ingrijorarea fara obiect nu-si are rostul..asta spuneam.:)

Mergi la inceput