IN Japan, educatia Tokyota!
Raspunsuri - Pagina 5
knicoleta spune:
o fetelor credeti ca or la tara or la capitala ca copilu nu pote invata daca te tine buzunarul gasesti si la tara scola mare numai la tokyo
knicoleta
Eliana spune:
Mie imi este frica de ijimeru pentru ca in alte orase in afara de capitala sint foarte multe cazuri de ijimeru . Voi ce credeti despre asta ?
Lia spune:
quote:
Originally posted by Eliana
Mie imi este frica de ijimeru pentru ca in alte orase in afara de capitala sint foarte multe cazuri de ijimeru . Voi ce credeti despre asta ?
eu incerc sa ma-ngrijorez cand problemele exista,nu inainte ca ele sa apara.
MLDiana spune:
Eliana nu stiu ce sa zic, am auzit si eu .
Nu stiam ca Tokyo nu este pe "lista".
Nu ai de cit sa-ti instruesti copilul sa se apere.
Deobicei cei slabi sunt batjocoriti sau batuti de altii.Si in Romania sunt cazuri din astea.
Lidia ,Tiara si David D.
Eliana spune:
Tiara eu nu am spus ca Tokyo nu este pe ,, lista " dar stiu din sursa sigura ( sotul meu ) ca in Tokyo sint cazuri mai rare decit in provincii . Si draga Lia aici daca nu ma insel se discuta despre sistemul scolar , si ce este rau in faptul de a fi ingrijorat inainte de a incepe problemele ?
Lia spune:
quote:
Originally posted by Eliana
Tiara eu nu am spus ca Tokyo nu este pe ,, lista " dar stiu din sursa sigura ( sotul meu ) ca in Tokyo sint cazuri mai rare decit in provincii . Si draga Lia aici daca nu ma insel se discuta despre sistemul scolar , si ce este rau in faptul de a fi ingrijorat inainte de a incepe problemele ?
nu-i rau pentru altii,da' e rau pentru tine,ca ingrijorarea fara obiect nu-si are rostul..asta spuneam.:)