Bebelusi de Aug - Sept 2003 (31)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sisi spune:

Dana ene, poate e doar o iritatie, Petra face tot timpul si ii trec de la sine.
Buna idee cu petrecerea de 1 an, ia ziceti aici ce se face la fete, ca eu sunt pe dinafara! Cum e cu turta, cu motul? Voi ce v-ati ganit sa le puneti pe tava (noi avem deja o lista urisa, cred ca ne va trebui un lighean)

Mai, mare dansatoare mai e si fata asta a mea. Cum pun un CD rade, ridica o manuta in sus (cu degetelul bine intins spre tavan) si da-i bataieli din fundulet inainte si inapoi. Mai rade lumea ca face miscari sexi, dar bine ca ea nu stie!

Am uitat sa va spun ca desi am vrut fata si am fata, 99% din persoanele necunoscute cu care ne intalnim o iau de baiat fara sa verifice, auzim tot felul de comentarii de genul "asa barbate", "uite ca baietel frumos", etc, chiar SI CAND E IN ROCHITA SAU IMBRACATA IN ROZ. Nu am nici o problema, doar ca imi vine sa rad de cei care face niste fete incurcate dupa ce le spui ca e fata. Abia astept sa fac si un baiat si sa il ia toata lumea de fetita...

http://community.webshots.com/user/sisi03

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

Pai, Sisi va invitam la dans, ca si la noi cu bataieli di astea se lasa, iar referitor la miscari sexy, Erik se pune in 4 labe si incepe inainte-inapoi de cateva ori bune si asta numai cand il punem in patul nostru!!!!

Erik e luat drept fetitza si mai tare a fost faza cu el in parc cand era langa o fetitza cam de varsta lui si o baba sustinea sus si tare ca o pacalim ca de fapt Erik e fetitza si fetitza baiatu' si tot asa...

Eu, dupa experienta cu botezul, care a fost ok, dar au fost si niste faze, care m-au enervat rau, perspectiva unei petreceri nu prea ma incanta deloc...Cred ca ii facem tort, o chem pe nasa ii taie motzul, dupa care o voi expedia rapid acasa, ca oricum nu s-a sinchisit cu nici un telefon de la botez, ca sa intrebe sa ii mai face finul si cum dragoste cu de-a sila nu e frumos...

Oana si bb Erik
http://community.webshots.com/user/oana_noemi
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anny spune:

IULIANA, draga. Pai sa ne plangem pe umar una pe cealalta. Io-s in discutii cu barbata-miu in privinta olitzei. Eu ca sa il obisnuim el ca nu. Ca a citit pe internet ca de la 2 ani.....ca pana atunci chinuim copilul . Ma rog...
degeaba ii explic ca nu il fortam si incercam sa il obisnuim cu olitza si ca daca nu vrea sa stea nu o sa il tin fortat....n-ai cu cine te intzelege.

Noi ne-am gandit ca petrecerea de 1 an sa fie ceva super simplu: vine nasa, copilul alege obiecte de pe tava (in timp ce noi ne radem de el ) si p-orma dam si noi ceva de baut si haleala si gata! Mai chem si finii nostri care ne sunt si foarte buni prieteni si ne face placere sa fim impreuna si asta e tot. Fara tam-tam si rude! Eventual, daca om fi in bani (ceea ce nu cred poate iesim pe la vreo terasa/crasma si lasm copchilu acasa cu bona ca sa ne simtim si noi bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica P spune:

Sisi mie mi se intimpla ca toata lumea cu f. mici exceptii sa il ia pe baiatul meu drept fata. Si chiar daca a fost o vreme cind ma deranja, acum ma amuz foarte tare sa le vad fetele cind le spun ca e baiat, aproape ca abea astept sa mai cada unul in plasa.

Nici pe mine nu ma incinta ideea unei petreceri pentru ca de fapt am aflat ca nu poate domne' nasa sa vina sa ii ia motul. Dupa ce ca nu l-a vazut decit de 3 ori acum imi face si bucuria asta. Ce ziceti ca mi-a propus sa ii facem ziua duminica, a doua zi.

Frumusetea este ca tocmai atunci vine in tara un bun prieten al nostru, care ne-a ajutat mai mult decit 10 nasi si caruia cred ca ii voi cere sa ii ia motul copilului.

Deh, asta este puiul meu sa traiasca si noi sa petrecem in cinstea lui.

Rodica si Stefan-Daniel
http://community.webshots.com/user/stefandaniel10
http://www.babiesonline.com/babies/s/stefandaniel10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

Rodica, motul nu trebuie luat musai in ziua cand implineste copilul un an. Ba dimpotriva, traditiile populare spun ca se ia inainte de un an la fete si dupa un an la baieti.

Noi o sa facem ceva cu o saptamana inainte de data cu pricina, pentru ca de ziua fiica-mii avem de mers la nunta unui prieten (unde merg si nasii fetei, si alti prieteni de-ai nostri).
Nici noi nu facem bairam mare, eu stau pe ganduri chiar daca sa pregatesc vreun aperitiv (de sarmale si fripturi nici nu poate fi vorba) sau sa cumpar cateva chestii si gata. O sa vad.

Despre obiceiuri, cica se aseaza copilul deasupra unei galeti cu apa (semnifica bunastare), la fete se rupe turta si se imparte la invitati (toti trebuie sa guste din ea), apoi se taie motul.
Pe tava n-am idee ce vom pune, insa ma voi gandi numai la chestii care au intr-adevar semnificatie (spre exemplu, mie alegerea telefonului nu-mi inspira nimic, ce inseamna, ca va fi telefonist?).

Alte chestii nu mai stiu, dar nici nu ma intereseaza foarte tare detaliile, important e sa respectam cat de cat traditia. Oricum, nasa fetei e trecuta recent prin asa ceva (are o fetita de doi ani jumate) si stie mai bine ce e de facut.
Ramane sa comand turta si tortul la cofetarie, ca eu nu ma incumet sa fac asa ceva...

PS Pe fii-mea o confunda lumea cu un baiat numai cand o imbrac in albastru sau verde, desi are cercei in urechi... dar nu ma supar, uneori nici nu ma obosesc sa-i corectez pe oameni, ii las cu impresia gresita.

http://community.webshots.com/user/r0isin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana77 spune:

am citit tot ce ati scris pana acum si voi incerca sa ma bag si eu in vorba:

iuliana - voi nu aveti problema cu faptul ca fontanela Emei nu s-a inchis. Dr.pediatru a spus ca ea trebuie sa se inchida pana la 1 an si 1/2. La Maria fontanele se pare ca apropae s-a inchis, si nici asta nu este bine. Eu i-am dat Mariei viganton inca de la 2 saptamani ( cate 2 picaturi pe zi), iar de la ultimul control ( facut acum o luna ) ii dau o picatura la 2 zile, nu de alta dar m-am ingrijarat un pic cand am auzit de fontanela Mariei.
Cat despre capitolui "tati", cred ca el trebuie analizat separat, pentru ca cred ca avem foarte multe de spus. Sotul are la sfaturi in ce priveste cresterea Mariei, ca-ti sta mintea in loc, zici ca a crescut la copii pana acum... . Insa il iert pentru ca ma ajuta foarte mult in cresterea Mariei: o schimba, ii da sa pape, ii tai unghile, se joaca cu ea, intr-un cuvant tot tacamul. Uneori sta cu ea in zilele lui libere, chiar pana cand vin eu ( la 18,30-19,00) asa ca pot sa-i trec cu vederea toate "sfaturile" lui care sunt in contradictorii cu ale mele.

anny - felicitari pentru primul kk facut de Sergiu!!!!

apropo de mesaje cu virusi: si noi primim aproape zilnic de la reby, norocul meu ca servereul de la munca nu-mi permite sa deschid mesajul care este virusat!!! Atentie mare fetelor!!!!

Pentru primul anisor implinit ieri si astazi de bb-ii:

pentru Lucas,
pentru gemenii [red]Stefania/red] si Daniel
pentru Andrei Calin
SA CREASCA MARI SI FRUMOSI!!!!!!

Roxana si Maria

http://community.webshots.com/user/roxana77

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Yasmin, FOSTA e fosta, adica exa sotului meu. Noi asa ii zicem:)). Avem relatii normale cu ea, vorbim (dar nu sintem prietene la catarama)cu toate ca sintem total diferite din toate pdvd. Apa si uleiul, daca vrei sa spun asa:)). Insa stiu ca daca vreodata o sa avem mare nevoie de ceva, ea cu siguranta ne va ajuta (si invers) pentru ca e o tipa OK, iar noi sintem totusi oameni civilizati. Nu mi-a facut rau niciodata, fiecare isi vede de treaba lui/ei sintem la 200 km distanta si cam atit:)). A prins si ea curaj sa o tina pe Emma in brate (ea nu si-a dorit niciodata copii) si chiar mi-o cerea sa se joace si sa faca exercitii de mers cu ea. Eu nu am nimic impotriva. Unele m-au sfatui sa nu am treaba cu ea si sa nu i-o dau pe Emma, dar daca femeia nu mi-a facut nimic rau...atunci de ce?

Roxana77, uhhh, si eu credeam ca numai al meu e "atotstiutor" in cresterea copiilor. Mai, si imi da niste sfaturi citeodata de sta mitza in cap.

Eh, aici nu face comentarii de nici un fel...nici ca e baiat, nici ca e fata. Daca vor sa se afle in treaba, spun ca e 'cute' si gata.

Eu am mai spus, motul asta depinde de zona. De ex. la noi la Iasi nu se rupe turta, nici macar nu auzisem de asta.

Ce a mai pus nana Emmei pe tava: o chitara de jucarie, niste pensoane de pictat, creioane colorate, o chestie de hirtie cu o gimnasta pe ea, card,(fosta a insistat in gluma sa punem si bricheta si tigari:)) faduri, bijuterii si nu prea imi mai aduc aminte, ca eu eram total aeriana si nu imi vedeam capul de treburi.

Dana_ene, si Emma a avut asa ceva, cind am vvazut ca nu ii trece cu nici un fel de crema (gen galbenele) am dat tel la dr si mi s-a spus ca asa fac fetitele si ca e o ciupercuta. Am dat-o cu crema cu miconazole si i-a trecut in 3 zile.

Yasmin, rau ai facut ca nu l-ai implicat si pe tati la operatiunea "schimbat chiloteii". Pai, eu cred ca as fi facut scandal monstru:)).

Emma cind danseaza misca dintr-un picior. Acum incearca sa danseze si cind sta in picioruse fara sa se tina de ceva, dar nu ii reuseste intotdeauna si mai cade ca bolovanul. Ieri se ascundea de mine. Fugea in dining-room (mama lor de room-uri) unde avem o masa mare de sticla si unde nu o prea las ca mai are un pic si da cu capul de masa (inca nu am pus nimic pe margine). Fugea si se ascundea dupa scaune...cica sa nu o vad eu. Eu ma duceam dupa ea, ea chicotea cind ma vedea si apoi fugea in jurul mesei. O scoteam de acolo, o aduceam in camera, cum scapa de mine cum fugea inapoi si cind ma auzea ca strig dupa ea, o lua la fuga din nou:)). Ma astepta cu ochii mari si pinditori de imi era greu sa fiu serioasa si sa nu bufnesc in ris, eu care vroiam sa par serioasa.

Iote, sisi se gindeste la bb2? Cum asa:))?

Beyyy, de ce nu se scriu carti de crestere a copilului speciale pentru barbati...in care sa se scrie..."ascultati ce zic mamele".

Aseara tati a vrut sa o lase pe Emma sa adoarma singura in patut. A pus-o in pat, a stins lumina si a plecat. Eu pindeam dupa usa sa vad ce face. S-a ridicat in picioruse si miriia. Nu m-a lasat inima sa o las singura, mai ales ca mie imi face o placere nebuna sa o simt linga mine seara cind adoarme, cu toate ca ma calareste (la propriu) numai pe mine de ma intreb daca mai toate cele la locul meu. Am adus-o in pat si a adormit ca un ingeras linga mine, 'ubita lu' mama 'ubita. Apropos de "ubita"...o data la sedinta foto ma intreaba tanti poznete ce inseamna "'ubita" ca eu tot o strigam pe Emma.

http://community.webshots.com/user/emma_ana
http://community.webshots.com/user/emma_ana_musat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica-mamica spune:

Heeey ! Remember us ? Hai ca ne-am americanizat de tot ! Marc se indreapata repejor catre primii pasi singurel , ceea ce nu poate decat sa ne bucure , evident ! Iar peste 3 zile implineste 1 anishor ..... nu imi vine sa cred !!!!! Am baiat mare ! addicted to tzitzi dar mare !

Va pupam !

ps - salutari din florida

Roxana & Marc
reclamaMarc-Antonio
www.babiesonline.com/babies/b/bichelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Io-te-te ! Si eu ma intrebam unde sunt fetele astea frumoase, Roxanelele.

Roxanica, nu stiam ca esti asa, la maaare departare (auzi, auzi, Florida ). Bravos ! Felicitari pentru reusitele lui Marc . Hei, si tu ce crezi ? Ca noi nu stim ca urmeaza ziua lui ?! Abia astept sa-l felicitam .

Roxana, toti taticii cred ca sunt asa. Si tati al nostru e super-sfatuitor si atoate-stiutor . El discuta si pe la serviciu cu ale lui colege despre bebelasi si vine cu niste idei uneori, de-mi vine sa-mi iau lumea-n cap.
Noroc ca e baiat bun si nu comenteaza cand nu fac decat asa cum cred eu ca-i mai bine .

Roisin, uite ca pe-asta nu o stiam: ca fetitelor e bine sa li se ia motzul inainte de a implini 1 anisor. Pai, eu cred ca nu o sa pot sa fac asa, fiindca nasha nu poate decat in cursul lunii septembrie.
De turta stiam si eu, iar de obiecte de pus pe tava nu m-am gandit inca foarte serios. Probabil ca voi pune si bani si bijuterii si o carte, dar altceva nu stiu inca ce.
Abia astept sa povestiti ce au ales bebeii vostri !

pentru scumpul David, care azi implineste 11 luni !

Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisi spune:

Pai fetelor, nici eu nu am de gand sa fac nici o petrecere, asa cum nu am facut nici la botez. Nu de alta, dar probabil ca stie ea Oana de ce... Eu am invatat lectia de pe la party-urile monstru pe care le dadeam intr-o vreme de ziua mea, si care se sfarseau intr-o mare dezamagire. Ma intrebam intotdeauna daca o sa mai aud de toti oamenii aia numai peste un an???!!! Apoi am inceput sa o las ma moale si anul acesta nu am facut nimic. La noi vor veni nasii de la Oradea, adica sora lui Alex. Ei sunt si nasii nostri si ai fetitei, judecata a fost ca daca sunt familie, tot vom fi alaturi toata viata (chiar daca suntem la distanta) si poate ca e mai plictisitor dar mai sanatos asa.
Revenind la mot, vreau doar sa ma asigur ca nu ratez vreun obicei dragut si draglas, ca a doua oara nu mai pot sa tai nici un mot. Decat la baietel????!!!!!
Ei Iuliana, eu as vrea un bb2, dar nu avem inca loc, timp, posibilitati, etc etc.

Mai, vad ca e groasa treaba cu sotii priceputi in cresterea copiilor, bine ca eu si al meu suntem la fel de afoni incat sa nu fim unul mai priceput ca altul. Sa inteleg ca sunt norocoasa ca nu am avut pana acum nici o diferenta de opinii. Lasa ca avem pe alte subekte uneori!!!

Am scos pozele de la mare si m-am indragostit de fi'mea si mai tare, daca era posibil. Abia astept sa le scanez si sa le pun pe net la vizionare, sunt unele atat de dragalase!!!! Chiar asa, UBITA UBITA MAMIIIIIII!

http://community.webshots.com/user/sisi03

Mergi la inceput