Bebelusi de Aug - Sept 2003 (31)
Raspunsuri - Pagina 2
NicoletaF spune:
Iei am primit si noi tricourile de la Cristina, cel imprimat e tare simpatic.
Andrei ne imita si el, e f atent la comportamentull nostru, la felul cum mancam, cum vorbim..... nu mai putem sa facem orice
inca nu merge singur, ii e frica, coboara singur din pat si apoi intinde o manuta sa-l prinda cineva.
stie unde sunt ingerasii, toate figurinele depe pereti. Cand i-am mai luat alte personaje si i le-am aratat a facut imediat asocierea cu cele caare erau deja puse prin camera. Sunt asa destepti astia mici.
Andreiutu indoaie genunchii, merge de-a busilea inapoi.
Dana-ene ma duc sa revad pozele cu Oana. Multumim de urari, la tara Andrei papa f bine si mai mult. Si aerul ii prieste.
si pentru scumpa Oana Maria
Roisin am vazut ultimul album, tare simpatica e Miruna. Sa-ti traiasca. Mi-a placut de ea de cand am vazut-o prima data. E din ce in ce mai dulce.
Nicoleta si Andrei
dana_ene spune:
Rodica, saru-mana de aprecierile la adresa fiica-mii !
Ehehe ! Nu v-ati grabit, asa ca pe Oana a petzit-o Andrei Catalin, frumuselul ..
Daca va grabeati, nu va ziceam nu, ca si Stefan e un scump si-un frumos, dar stai linistita, ca la asa baiat nu ramai fara pretendenta .
Noi ii trimitem pupicul special de la Oana pentru Andreiul nostru, ca sa stie ca mereu ne gandim la el.
------------------
Sunt multzumita, ca uite iar s-a apucat Oana de papat .
A mancat ieri cartofi natur cu sos din suc de rosii si tare i-a placut yammy-yammy.
Alaltaieri a mancat pilafior.
Iar acum bunicul e plecat sa-i cumpere ficatei de pui (proapeti) si carnitza de vitel, sa pape nepoata-sa, sa puna si ea ceva carnitza pe pulpitze
Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
tigresa spune:
Gianina, multa, multa sanatate lui Alex...dar asa infectie sa faca, cu febra si varsaturi,..off!!!
Dana_ene: scumpa foc strengarita..; si multa pofta de mancare in continuare, poate s-a rezolvat si ce a fost ramane de domeniul trecutului.
Ptr. cine intreba de munte, noi am sta in localitatea Simon, langa Bran, la pensiunea "Nu ma uita". Preturi: 450 mii camera pe noapte, 400 mii masa pe zi de persoana (dar puteai sa mananci si ce gateai tu, caci aveai acces la bucatarie). Vila e noua, cu camere mari, luminoase, dar baia pe hol, bucataria la dispozitia turistilor.
In plus esti aproape de Bran, Moeciu (10 min), Cheile Gradistei, o zona superba(20min), Brasov (30 min), Poiana, Predeal (40min).
Horia s-a acomodat bine, si faceam cate o plimbare cu el si dimineata si dupa-amiaza, asa ca am reusit sa vedem cam toate imprejurimile.
Pupici!
Tigresa si tigrisorul Horia
http://horia.photoart.ro
l_carmen2003 spune:
Buna ziua...
La multi ani lui Andrei Razvan si sa creasca mare si frumos si sanatos!
Gianina sanatate la puiutul Alex si numai bine... Ce ghinion cu asa infectie...
Dana-ene si scumpetea mea - ca si Oana ta - a inceput sa pape asa ca suntem fericite amandoua! E tare draguta fetita ta, cand venim la Bucuresti am sa o petesc pt Alexul meu!!!!!! Sa se vada live, nu doar pe internet, ca eu am vazut-o si mi-a placut tare mult! Deja pregatim "dota".
si acum HELP....
Eu fac un proiect de program pentru un scaner care recunoaste cartile de identitate si permisele de conducere, si duce datele personale intr-un fisier excel sau clipper sau fox, impreuna cu fotografia si semnatura.
Omologarea proiectului si a scanerului se face impreuna cu Ministerul de Interne. Problema e ca pt a fi omologat imi trebuie ca marja de eroare sa fie mai mica de 0.2 % insa numarul de permise de conducere disponibile pentru testare a fost limitat la doar 6 bc - ale noastre si a celor de la firma care au permise si mi-ar mai trebui cateva sa pot face testari.
Imi trebuie o scanare true color, 300 dpi, in format .ttf... sau .jpg
Ma poate ajuta cineva cu aceste scanari? Daca da adresa de mail este l_carmen2003@yahoo.com
Pur si simplu am epuizat toti cunoscutii din Iasi - care nu se gasesc in concediu la care sa pot apela, asa ca imi place sau nu apelez la aceasta cale.
Multumesc mult,
NicoletaF spune:
Roisin Imi place tare mult perdeaua din camera fetitei tale. Poti sa-mi spui de unde ai cumparat-o?
GeaninaCum se simte Alex?
Tigresa frumoasa zona, intr-adevar.
........................
si acum
si pentru printesa Oana Maria. Simtim ca va ganditi la noi, cum sa nu...
....................
Nicoleta si Andrei Catalin
http://community.webshots.com/user/andreicatalin
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
roisin spune:
Nicoleta, perdeaua am luat-o din Bricostore, dar are cam un an jumate, nu stiu daca or mai avea modelul asta. Oricum, acolo sunt o gramada de feluri de perdelute tare faine. Eu ma gandesc sa o mut p-asta la noi in camera, ca e cam serioasa si noi oricum n-avem si sa-i iau fiica-mii una cu animale, ceva mai colorat. Da' e numa' o idee, oricum treaba asta o s-o fac mai la toamna. Saru-mana de aprecieri, le transmit la prichindea.
Am admirat-o si eu pe Oana, tare e frumusica si nazdravana...
Carmen, cred ca te pot ajuta saptamana viitoare (daca nu cumva am sa uit), ca sotul meu tocmai ce si-a depus actele pentru schimbarea permisului... Eu n-am permis defel, asa ca singura nadejde e la el.
Gianina, multi pupici pentru Alex, sper sa fie deja mai bine... nici eu nu pricep ce are infectia la ureche cu voma, dar sper sa prinda tratamentul si sa se faca baiatul bine repede.
Ma duc, ca e ora de baita si eu trag chiulu'...
PS In seara asta ne-a gratulat motata cu pupici la comanda (ea, care nu pupa de nici un fel, nici cu rugaminti fierbinti), asa ca suntem uzi amandoi, ne-am flescait de tot...
http://community.webshots.com/user/r0isin
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
danat spune:
Hai sa mai zicem si noi cate ceva, ca maine nu stiu daca si cum am sa reusesc sa intru, ca ma apuc de bagaje pt tot familionul si parca vad ca ma invart in jurul cozii nestiind ce sa bag mai intai. Oricum, se stie ca Raducu va avea prioritate si la bagaje. Daca mai ramine loc ne-om lua si noi ceva de imbracat ca mi-e ca ne cam paste friguletul la munte, da' nici ca ma-ntereseaza ...
Azi i-am facut lu Radu prima baitza direct in cadaaaaa Ce bine si usor mi s-a paruuuuutttttt!!!!!! Ufff, daca stiam mai demult renuntam la caditza mica, ca asa cocosata stateam si nici el nu mai incapea ca lumea demult. Am zis ca la munte oricum nu vom avea caditza si doar cada mica, din aia patrata, asa ca am cumparat un covor antiderapant cu ventuze care fac priza cu cada, si l-am instalat pe dl Raducu in funduletz, taica-su il sprijinea si eu am avut placerea de a-l sapuni peste tot, i-am lasat intre timp dusul dat la presiune mica in fata lui si se juca cu "animalul" asta interesant asa ca mi-am putut face treaba in liniste. Asa cumintel a stat ca regret ca nu am renuntat mai demult la caditza mica.
Asa ca pt munte ma dotez cu detergent si burete speciale de spalat cada si o sa aplicam aceeasi metoda de baie. Ptiu, ptiu sa nu mi-l deoki, baiatul mamii docil si intelegator .
Azi am facut poze la greu ca sa exersam cu camera noua, care se dovedeste in multe cazuri mai desteapta decat noi (care avem bunul obicei de-a incerca intai si dupa aceea de-a citi instructiunile ).
Mai ramine sa invatz sa micsorez dimensiunile pozelor, care, datorita rezolutiei mari, ne ies de cate 2-3 Mb si sunt enorme pt net... chiar cine stie sa ma invete si pe mineeeee?!
Tigresa, imi sunt f folositoare indicatiile despre traseele voastre din concediu, caci si noi ne invartim prin zona, stam in Predeal si speram sa ne lase vremea sa ne plimbam mult, asa ca m-ai facut curioasa cu Cheile Gradistei, nu am fost parca niciodata, si imi place sa descopar locuri noi.
Anul trecut, cand eram in luna a 7-a am fost tot la Predeal dar am umblat ca nebunii, am facut si 400 km intr-o zi ca am tinut eu mortis sa-mi revad un loc pe unde fusesem in tabara cand aveam vreo 10 anisori, si era tocmai linga Miercurea-Ciuc, la Homorod, nebuni si noi....La fel am redescoperit cabana Plaiul Foii zona superba de la Zarnesti pe un drum forestier, de vreo 8-10 km, si vezi muntii Piatra Craiului la nici 500 m de cabana cum se inalta de ti se taie respiratia. Anul trecut am filmat doar, si pozele au iesit cam proaste, dar sper sa imortalizam peisajul, si sa-l putem privi tot anul, asa ceva chiar iti incarca bateriile.
Ehhh, se vede ca se apropie concediul, deja sunt plecata cu mintea
Asa ca, vreau sa le urez urmatorilor sarbatoriti care vor implini 1 anisor, adica lui Lucas , gemenilor Stefania si Daniel,lui Andrei-Calin si lui Marc-Antonio, sa fie sanatosi, fericiti si voiosi, sa le aduca parintilor lor numai bucurii!!!!!!!
De asemenea, multa sanatate si sarbatoritilor a cate 11 lunisoare, din zilele ce urmeaza: Darius, David, Maria, Matei, Silvia si Gabriel!
Va pup si daca am putin timp maine mai intru o tura scurta.
Daca nu mai intru, eu va zic de pe-acum sa va gasim cu bine la intoarcere pe toti si petrecere frumoasa sarbatoritilor! Sa va faceti de caaaapppp ...si tot ce va mai trece prin cap!
Dana mama lu' bb Radu Stefan
http://community.webshots.com/user/danateu
reby spune:
Se pare ca e vremea concediilor asa ca avem de urat:
sisi si tigresa: bine ati revenit din concediu;
danat: petrecere frumoasa in concediu si multumim mult de urarile anticipate(cum de ai timp sa te gindesti la toate);
Toate bune,
Reby si David
Sisi spune:
Mai harnicutelor!
Eu credeam ca daca mai am cateva zile de concediu apuc si io sa mai intru in "dialog" cu voi dar aveti un ritm de scris de speriat. Pana apuc sa citesc ce ati mai scris nu mai stiu ce vroiam sa raspund... De' sindromul de neuron in vacanta!
Nu stiu cum va descurcati voi sa apucati sa faceti treaba prin casa, sa aveti grija de bebe si sa mai intrati si pe net, ca mie nu imi iese. Acum vad si eu cum e, ce-i drept sunt super fericita ca o vad toata ziua pe gandacul mic dar nu am timp de nica' Imi lipseste si
antrenamentul, e adevarat.
ASta mica tot mucoasa si tot cam haraita, au fost zile in care i-am spus Luisa Armstrong, asa de haios vorbea. Totusi, eu sper sa ii treaca sa nu ajungem si noi la antibiotic.
Apropos, multa sanatate la bebeii cu problemute, sper ca Alex isi va reveni, ca Erik nu mai e asa kkcios si ca totul e OK si cu capsunica. Cand trebuia sa se opereze, am citit ceva mai in urma???
Am vrut sa trimit spotul la cele trei adrese dar dupa ce am stat de doua ori cam 40 de min mi-a dat eroare, asa ca renunt deocamdata. Va fi pus saptamana viitoare pe situl agentiei si va dau atunci link-ul.P
http://community.webshots.com/user/sisi03
Sisi spune:
Reby, draguta asta cu uratul. Depinde cum citesti. Oricum eu declar deschis ca "urasc" pe toata lumea care abia pleaca, e asa nasol sa te intorci.
Iuliana, am vazut si eu pozele de la aniversare, of doamne, mai rezisti sa nu o papi la cat de dulce e?
http://community.webshots.com/user/sisi03