Bebelusi de Aug - Sept 2003 (31)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

ptiu ptiu, mama tacanita ce sunt, e 2 noaptea, abia am aterizat de la mare, da' eu mi-am salvat mesajele de pe forum sa am ce citi maine... atat ca n-am rabdare si m-am apucat acum, si de comentarii...

in primul si in primul rand, multumim tuturor pt urari, felicitari, sms-uri si telefoane! ne-au ridicat moralul! de petrecut am petrecut... cu tort de inghetata, ca n-am gasit altceva. partea cu suflatul a fost tare grea, ca in loc sa sufle a pus manuta, s-a ars si apoi nu am mai reusit sa-l facem sa zambeasca. si apoi mami si tati au trecut pe bere, dar nu prea multa, ca cerea si andrei...

sa incep cu ce e mai grav, virusii, am auzit si eu ca bantuie ceva pe yahoo. asa ca musai cand trimitem mailuri intre noi sa punem un "subject" in limba romana si care sa arate cat de cat ca acolo e mail... altfel, DELETE si gata.

iar veni vorba de neuroni... ma, eu prin scoala am invatat ca neuronii sunt celule care o data distruse nu se mai refac... asa ca nu stiu daca ala singuel ramas o sa mai aiba companie vreodata!!!

iuliana un sfat pt poloneza... fa comentariile in romana, si apoi spune ca nu stii sa traduci...

danat poti sa micsorezi rezolutia din camera. vezi ca pt poze 10/15 e arhisuficienta 1800/1200 pixeli. daca vrei tablou de perete dai rezolutie mai mare.... scrie sigur in instructiuni . si pt micsorat, eu recomand in continuare cu incredere ACDSee 5.0. dar pana nu inveti sa le micsorezi sa nu-mi trimiti pls poze de 3 Mb ca ma ucizi....

dupa lupte seculare de schimbat pampersi eu am ajuns la concluzia ca andrei (si restul) vor fara!!!! eu nu mai reusesc sa i-l pun decat daca e a doua persoana prin preajma, sa-l tina. normal, urla ca apucatul...
eeee... si sa vedeti cum stie puiul meu sa faca kk... a invatat pe plaja... se tinea cu manutele de umbrela, si pe 2 picioare producea carnaciorii... si daca ma uitam la el, imediat topaia si isi schimba locul... iar eu adunam kk cu lapetica si-i duceam la cos, apoi bagam copilu' in apa la spalat! mai haios era la pipi, ca ii placea sa-si faca in palma, chiar l-am vazut ca intai punea manuta apoi dadea drumul, si se uita cu asa placere cu siroieste... in schimb in gara azi avea pampers, si il vad ca se prinde de carut, se cracaneaza, pune manuta... se uita in jos si surpriza!!! nu curgea nimic deh, pampersii astia... deci, concluzie: stie cand urmeaza sa faca pipi!!!

sisi eu nu ca-mi laud odorul, dar are o mutrita de baietel destul de bibne conturata. si totusi, la mare, o tanti zice "uite ce fetita dragalasa". ei bine, in secunda urmatoare andrei ii indoarce o putza proaspat data cu crema, si toate cearceafurile din jurse tavaleau de ras... ca normal, voiam sa vada fetita, si cand colo, uite cocoselul... eu una radeam cu sughituri!

roxana mei, pai din ce-l lauzi tu pe tati al vostru, e omul capabil sa dea sfaturi! noi avem ceva cu tatii care stau pe margine si dau din gura! si se cred si experti, dar n-au taiat o unghie copilului niciodata!

la mare.... in primul rand, nu regret absolut deloc ca am fost cu cortul. andrei a primit astfel oficial titlul de "vamaiot". s-a comportat ca acasa, in unele nopti chiar cu mult mai bine. n-am speriat vecinii prea tare, doar pe unii care obisnuiau la 4am sa se culce, iar andrei dadea desteptarea la 5 . in mare, programul era: 4.30-5am bibe. somn pana pe la 6,30, cand se trezea si incepea sa bantuie prin cort, sa se suie pe amandoi... noaptea trebuia sa avem grija, caci andrei disparea din sacul de dormit. iesea in somn si pleca in 4 labe. l-am gasit dormind pe bagaje... il luam cu noi in sac (era dublu), dar tot asa, trebuia sa-l pazim . frig nu a fost, desi au fost destule nopti in care a plouat. dar, spre marea mea uimire, in restul tarii ploua de rupea, la noi picura linistit. intr-o singura noapte a batut vantul mai tare, de-a trebuit sa mai punem niste ancore la cort, dat atat.
sa continuam... la 7 am unul din noi doi trebuia sa se trezeasca si sa scoata "catelul" (doar mergea in 4 labe!) la plimbare. si dupa juma' de ora de plimbat cu picioarele in apa, dezbracam copilul, ii dadeam cu crema si eram la plaja. bietii vecini, ca andrei incepea cu vocalizele... si nu stiu de unde a invatat o chestie noua, face ca o sirena, "nniiiooouuu-nniiiooouuu", mai variaza cu "mmiiiooouuu", "iiooo-iiioooo" sau "iiiaauuu". va dati seama ce distractiv era dimineata, da' pe la 2 noaptea cand mai punea "caseta".
toata dimineata se juca. punctele de atractie erau rotile de la carut, batul de la umbrela si betele care tineau veranda cortului. se invartea in jurul lor ca disperatul, minute in sir.
nisip nu a mancat, decat daca se lipea de ceva. suzy "aduna" cel mai mult, si ne-a dat ceva bataie de cap. pe la 12 manca, dormea un pic, apoi iar joaca, la 5 iar masa. pe la 6,30 il spalam, imbracam, si mai dormea un pic, bibe pe la 9 si somn de voie. si dormea de rupea desi in vama erau concerte rock... andrei nici nu tresarea, cu toate ca vibra cortul de la basi. nu zic ca mami facea altceva, ca dormeam la fel de bine!
si la bagaje nu am carat toata casa cu mine, doar strictul necesar. trei randuri de hainute (am mai spalat eu acolo), pampersi, servetele, crema, vigantol nu i-am dat, ca statea la soare, borcanasele cu mancare, castronel, lingurita, 2 biberoane. la pranz avea un borcanas de legume si unul de fructe, sau o banana, la 5 ii dadeam cereale sau banana/piersica cu biscuit + un iaurt. iar seara si dimineata bibe. i-am dar si miere pe biscuiti, iar hotomanul a invatat deja sa linga mierea fara sa muste biscuitul.
in apa nu i-a placut, in ultimele zile l-am convins sa se plimbe cu picioarele la mal, dar in apa nu voia decat in brate si bine "ancorat" de mami. am carat degeaba colac, vesta, aripioare, barcuta.... nu le-am folosit. piscina.. i-a dat atentie doar o zi. nu mai zic de grebla, lopetica, caldarusa... astea erau asa, de decor, sa vada lumea ca avem copil. isi amintea din cand in cand de ele...le mai lingea nitel, apoi le arunca. am avut in schimb noroc cu bandana de la "mami", ca a tolerat-o pe cap. palarioara zbura cat colo!
o sa incerc sa pun poze cat mai repede.
si ca veni vorba de , speram sa gasesc posta plina cu fetisoare dragalase. daca va e mai usor, dati-mi linkul direct si iau eu din album. abia astept sa se instaleze la toamna fratele meu in camin, ca ma duc la el sa bantui si eu prin albumele cu bebelusi.
cam atat acum. am reusit sa termin si eu mesajul, ca scriu la el de noaptea trecuta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mih spune:

Bine ai venit Cristina!
Ma bucur ca v-ati simtit bine! Super faza cu putzika!
M-am prapadit de ras

Am sa fac si eu mai multe poze de acum
Avem si noi camera dijitala mai
Maine pun poze noi
Va pup!

Mih si bb Matei
http://community.webshots.com/user/bogux1973b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisi spune:

Bun venit Cristina, ce dor mi-a fost de voi! De nu stiu cate ori mi-am propus sa te sun da nu stiu cum ca de fiecare data m-am apucat de altceva mai intai si "dupa aia" nu a mai fost. Cu toata vacanta si neuronu meu tot prost merge.

http://community.webshots.com/user/sisi03

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

Offff, tare uituca si ametita sunt...
La multi anisori cu intarziere (pentru care oferim multi pupici suplimentari si mii de scuze) pentru Marc cel frumusel, sa creasca mare, sa fie sanatos, norocos si sa-i bucure pe parinti!
Raluca, multi pupici si la multi ani , numai si numai bucurii, sper sa-ti fi trecut supararea si sa fii de-acuma mereu vesela!

Cristina, bine ati revenit, vrem multe poze cu familia de nazdravani, ca povestea suna fain de tot!

Loredana, petrecere frumoasa, lasa emotiile, lasa Distonocalmul (mie imi dadea palpitatii si ma tranforma intr-o leguma), are sa fie foarte fain, iar tu vei fi o mireasa frumoasa foc! Dar asta, desigur, daca ai sa te odihnesti si n-ai sa te stresezi... si daca o sa stai cu nuntasii, nu la baie!

Oops! A trecut ora de baie, am tuns-o!

L-am vazut pe Erik, sunt topita dupa el, e simpatic si frumusel tare si seamana leit cu maica-sa!

PS Nu mai tin minte daca am laudat-o pe Maria, i-am vazut pozele si ne-a placut muuult de ea, zici ca e o domnisoara! Si are si abtibild cu Winnie (unul care noua ne lipseste din colectie... ).

http://community.webshots.com/user/r0isin
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Am revenit si noi azi pe la prinz din concediul cel imens de 6 zile care au trecut ca vantul si cu bune, si cu mai putin bune...
Nu am reusit sa va citesc decat pe diagonala, am salvat subetul si-l aprofundez eu maine ca azi nu mai am putere.
Despre odihna nu a putut fi vorba, decat noaptea, slava Domnului ca si atunci (din cate citesc la unele dintre voi, a reinceput programul artistic de bar de noapte). In schimb, ne-am plimbat de ne-am saturat, am vazut locuri frumoase - by the way, frumoasa tara avem dom'le, pacat ca nu e un om cu cap si bune intentii sa faca ceva bun cu ea, ntz, ntz, ntz - am vazut peisaje de-ti taiau respiratia, pe la Moeciu, Cheile Gradistei (mercic de pont Raluca!), Cheile Dambovicioarei (care mi s-au parut prea scurte si stupid terminate cu o pesterea, ptiiiu, in care nu am putut intra din cauze de copchil la bord ), am vazut si noi cetatea Rasnovului (draguta si interesanta, in curs de renovare, dar misuna de lume) si-am revazut multe locuri care ne-au placut anul trecut, de pe langa Brasov, pe la Plaiul Foii, spre Intorsura Buzaului, Cheia, etc. Macar mi-am umplut plamanii cu aerul ala proaspat si racoros.
Inca un aspect super, a fost ca vila in care am fost cazati era numai a noastra, caci nu a fost nimeni altcineva in aceeasi perioada cu noi, hihi, deci mr raducu a avut tot restaurantul la dispozitia lui, a facut inspectie in toate dulapurile alora, a tras de toate perdelele, hivecele de flori, fetele de mese, tot ce se putea apuca si eventual darima. In prelungirea restaurantului exista si o terasa si il imbracam bine de tot (era f rece spre seara) si-l scoteam sa faca plimbari pe-acolo, daca noi nu mai aveam chef de iesit pe la plimbare. Astfel, avea baiatul (si noi, implicit) asigurat somnicul dulce .
Eu ma laud cu o cazatura in genunchi de toata frumusetea, m-am impiedicat ca toanta de-un prag pe care-l stiam dealtfel, am auzit o paraitura la glezna s-a umflat un pic dar in 3 zile mi-am revenit, m-am ales in schimb cu vreo 3 vanatai de zici ca m-a batut sotzu' asa ca i-am zis sa vada cum se poarta ca ma duc la OPC sau cum s-o chema ala de reclamat hazbanzii ca sunt violenti .
El saracutzul a avut un torticolis nasol, a stat vreo 4 zile intepenit, l-am uns la greu cu ben gay, da' si daca nu-l ungeam cre ca tot aia obtineam.
Apropos de astea, dupa ce am cazut, stateam pe jos, nu ma puteam ridica de rasu'-plinsu', ca ma gandeam ce familie de bosorogi suntem, el cu gatu', eu cu picioru', pina la urma nu intelegea nimeni de ce rad dupa ce-am cazut asa nasol...

Vad ca va vaitati de depresii....hihi, mai tineti mine ca si eu am trecut acum vreo 2 luni prin astea?...pfff, nasoale starile...sper sa va treaca repede caci numai voi va puteti ridica din ele.

Raluca sa fii sanatoasa si iubita, eu iti urez cu intarziere LA MULTI ANI! Si concediu placut!

Ma opresc aici si o sa va scriu maine, dupa ce va citesc. Am sa ma uit si pe pozele bebeilor sa vad ce-a mai aparut nou.
Apropos, am sa pun acum si cateva poze din concediu, poate aveti timp sa ne vedeti si pe noi!
Pupam fetele si sa stiti ca v-am simtit lipsa!

Dana mama lu' bb Radu Stefan

http://community.webshots.com/user/danateu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

Danateu, eu urmaresc pozele pe masura ce le pui, sunt absolut superbe! Si peisajele's frumoase, si aparatul e beton, da' si protagonistii is unu' si'unu!
Ma'c sa ma indushez si poate mai apuc vreo doua inainte de culcare...

PS Vai, scump e Raducu infofolit in prosopel! Ptiu, sa nu-l deochi! Sunt terminata, ce am visat io la concediu, da' acuma is varza, ca Moeciu, Rasnov si Cheile Gradistei imi amintesc de cele 5 zile de miere pe care le-am avut si noi anu' trecut... si asa-i de verde iarba, of Doamne!!!

http://community.webshots.com/user/r0isin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Asa, asa, Roisinule, macar consoleaza-ma tu, sa stiu de ce-o ducem cam prost cu banii de cand a "investit" hazbandul in camera asta noua - investitie pt familie deh...macar sa merite!

Dana mama lu' bb Radu Stefan

http://community.webshots.com/user/danateu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

cred ca am reusit si eu sa pun poze noi!! de la mare

http://www.andreirazvan.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Beii, eu sint o bomba....heiii, nu va ginditi ca una secsoasa....ci o bomba plina de nervi. Saracul Alex, a avut ghinionul sa imi vars nervii pe el. A venit iar azi poloneza la mine si m-a scos din sarite. Ieri am intrebat-o daca a lucrat aici (e venita de 8 ani) si mi-a zis ca tocmai isi termina un master si azi a venit la mine cu teza (hirtiile...fara sa ii cer eu asta) sa imi arate ea ce tare e si mi-a spus ca e tare mindra de ce a facut. Pfuiii...si voi stiti boala mea cu (') comparatiile si mai am una...urasc oamenii carora le place sa se dea mari. Bei, daca nu mi-a facut 5000 de comparatii intre fi-sa si Emma (nu directe, ci subtile, dar asa ca sa inteleg eu). Ca "vezi ce smart e Carolina?...vezi, a inteles ce ii spun...vezi, ea stie ca mingea e acolo si stie sa deschida usa de la masinuta... ca a citit ea ca la bebelusii care merg in 4 labe hand-eye coordination e mai dezvoltat (stie ca Emma de abia dupa ce a mers in picioruse a inceput sa mearga de-a busilea)...deeeeciiii. M-a intrebat a nu stiu cita oara daca stie Emma sa arate care sint miinile, picioarele, etc. Acum m-am mai calmat un pic, dar e ultima oara cind imi mai calca in casa si cred ca am sa o raresc cu intilnirile cu ea. Si eu sint o fraiera ca sint prea politicoasa si nu ii "dau" in gura si nu zic nimic. Ca ce mare a fost Carolina cind s-a nascut( a avut aproape 4 kile...cu toate ca acum e mult mai mica decit Emma)si ca inca nu avea 6 saptamini cind isi ridica (') capul si ca era asa de puternica. Mamaaa, mi-a facut capul calendar. Si cu toate astea, poate nu ar trebui sa le pun pe toate la inima si sa incep sa ma obisnuiesc ca o sa intilnesc circa mame nebune din astea. Ea incearca sa o invete pe fi-sa sa dea jucarele si la alti copii, dar cred ca o sa aiba mult de lucru ca fi-sa incepe sa urle ca din gura de sarpe cind nu i se da ceva ce vrea ea atunci, in momentul ala, mai ales cind ceva-ul ala e in mina la Emma care de abia l-a luat de pe jos. Si se duce la Emma si o urmareste pina ii ia jucaria din mina si apoi fuge de ea ca nu care cumva sa vina Emma sa i-o ia din mina. Pe mine, citeodata, ma distreaza, dar nu imi place sa vad tristete pe fetisoara Emmei cind vine Carolina si ii ia jucarelele din mina, mai ales ca ea nu a zis si nu zice nimic cind fetita se joaca cu jucarelele ei si stie ca sint ale ei. Si se uita Emma asa nedumerita la mine si vine citeodata si se arunca in bratele mele. Uneori mai protesteaza si se lupta pentru jucarie.

Cristina si danateu, bine ati venit si sa va fie de bine concediul. Vreau si eu la munteeeeeee.

http://community.webshots.com/user/emma_ana
http://community.webshots.com/user/emma_ana_musat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Cristina si Danat BINE ATI REVENIT !!!!!!!!!!!!!!!
------------------------
Am vazut si pozele lui Andrei de la mare si pe cele ale lui Raducu la munte.
Frumoase pozele, frumosi foc baieteii si parintii!
Ce bine ca v-ati desurcat, mamicilor !
------------------------

Danat, si eu am niste amintiri superbe cu locurile pe unde ati fost si voi.
Acum 6 ani, in "saptamana de miere" am fost la Bran si am vizitat toate locurile acelea.
La Moeciu peisajul este de basm, mie asa mi-a ramas imaginea locului!
------------------------

Iuliana, mai, nu-ti mai varsa nervii pe bietul tati , mai bine descarca-te aici, pe forum.
Eu te cred ca e rau sa stai singurica cu Emma, dar decat o asemenea companie cum e poloneza ta, mai bine lipsa.
Pai daca asa o s-o educe si pe fiica-sa, Emma nu va putea avea o prietena in cea mica, mai bine cauta pe altcineva.
De chinezoaica cu ebbelul nu ne-ai mai spus nimic.
A picat treaba cu baby-seetingul ?
------------------------

Aseara am trecut pe la nashii nostri si am stabilit ca motzul Oanei sa-l luam pe 4 septembrie.
Ca urmare, in saptamana dinainte o sa-mi iau concediu, mai ales ca in joia aceea implineste Oana primul anisor.
Am inceput deja sa am emotii, ododrul mamii !
------------------------

Reiau si eu intrebarea pe care o pusese Roxana: ce cadou le luati bebeilor la aniversarea primului anisor ?
------------------------

Am adaugat cateva poze cu mine in postura de gravidutza , in primul album, "Oana Maria Ene". Sunt 3 poze, la inceput : Tati, mami si burtica (7 luni) si Malina; Mami cu burtica (7 luni) si Malina 1; Mami cu burtica (7 luni) si Malina 2.

Abia ieri le-am gasit, la nashii nostri. Malina este fetita nasilor si verisoara Oanei, in acelasi timp.
Mi-am amintit de perioada aceea, cand Malina, pe atunci de 4 anisori si ceva, de cate ori ma vedea cu burtica ma tot intreba de Oana: "N-a mai iesit ?"

Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100

Mergi la inceput