Bebelusi de ian-feb 2004 (28)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Roxana 3 mil. comision pentru ce ca sta in proba?mama ce preturi!! Ar fi trebuit sa-ti asculti instinctul...dar poate va fi bine si cu alegerea asta.
Si cit timp sta in proba?cite ore si ce sarcini are?te intreb doar din curiozitate. si bafta sa fie intr-un ceas bun de data asta ca sa nu te mai stresezi atata.Te cred ca ai nevoie de odihna dupa atata alergatura dupa bone...

Emilly & Ilinca (26 ian.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Noi astazi am fost la plimbare..si cum era normal iarasi i-am luat lui Phillip ceva, mie nimic, lui Vio niste pantaloni superbi si papa.
Si sa nu uit Andra, am mai probat niste rochii.Din pacate am uitat aparatul acasa, dar dau o fuga miercuri si ma probez cu mai multe...sa nu ma prinda vreo vanzatoare c-am incurcat-o.Cica nu e voie sa 'furi' modele.

Emilly ce m-as plimba eu..euroi sa fie...dar ne plimbam...destul as putea spune.Copilul l-am obisnuit din burta cu drumurile si sofatul, asa ca nu trebuie sa se supere.

Asa..mi s-a pus pata de cateva zile pe un jogger, si am gasit astazi unul super fain, la Hauck.Acum na, mi-am luat rochie, astept sa se hotarasca Vio pentru investitia asta.Si ne-am decis pentru un scaun de masina mult mai bun.La Concord, ultima aparitie este Ultimax(www.condord.de)Este destul de mult, 240 euro, dar merita.Are 2 functiuni, poate fi folosit pana la 4 ani.Si pana in iarna facem si investititia asta.Doamne ce de bani bag in copilul asta...si cam asa.

Acum ma duc agale la nani, si-mi fac curaj pentru maine.sa vad cum voi scrie maine numai cu dreapta(eu folosesc mult stanga)
Somn usor si sanatate multa...Saphir-pupici la burtic

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'

http://www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html

http://community.webshots.com/user/babee11
http://community.webshots.com/user/phillip0602

Iubi si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Emilly- de ce spui ca este micutza? Voi sunteti inalzti amandoi? Acum fiecare creste in ritmul lui. Parerea mea si pupici Ilincai .

Saphir- eu cred ca este doar o faza care va trece. De ex, Matei a avut perioade cand nu mai vroia sanul. Il lua si dupa cateva molfaieli il scuipa. L-am lasat in pace si acum papa din nou. Zeama de la legume o bea cu biberonul?

Helen- Doamne ce bine ca Cosminel este OK ptr el !!! Cu cantitatea de lichide m-ai dat pe spate pai Matei bea cam asa: dim tzitzi, adica nu stiu cat; la fructe 150 ml suc; 130 supa; si tzitzi seara din nou (asta seara putina si cam 180 de la bibe) deci in total 460 ml/zi, ca el apa sau ceai nu prea bea mai deloc .

In seara asta ne-am plimbat cu un baietel mai mare ca noi - are 9 luni - si a fost tare frumos. Il cheama Luca si este tare simpatic . I-am mai cumparat o cutie cu cereale JOTIS si mi-am luat...anticonceptionale EXLUTON pe care am inceput sa le iau din seara asta. Sper sa nu apara efecte adverse - dureri de cap/sani/ etc.

Elena tu ai inceput sa iei?

Babee- daca ai putea sa le ar fi super !!! Macar sa le vedem si noi! Numai vezi sa nu ai probleme, da? Pupici tie si lui Bobo .

Pana la urma la 18,00 i-am dat san + lapte NAN cu cereale de orez sa pape ca mi-a fost frica sa pape iaurt. Poate maine daca nu o sa mai fie asa de kkcios .

Tania, Ane- unde sunteti?

Fug si eu la nani ca nu stiu cand ma trompetzeste puiutzul

Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)

http://community.webshots.com/user/andruska30
http://community.webshots.com/user/bbianfebr2004

NIHIL SINE DEO !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Buna seara sau dimineata si de la noi,
Noi am fost sa ne luam bunataturile din Romania. Ce am mai tzopait pe langa borcanele de dulceata si le-am incercat pe toate, o bunatate Maine fac clatie!
Multumesc fetelor pentru sfaturi
E foarte adevarat, asta seara Amos a mancat lapte ca de obicei si l-am pacalit nitel si la ora 18, dupa ce la ora 17 mancase branzica cu banana.
Andra, Amos nu bea supica deloc.Nu ii place. Poate am sa mai incerc sa ii dau.
Emilly, eu habar nu am cum arata pastranacul. Eu pana sa ma marit, nu stiam ce este patrunjelul sau mararul. Ca de gatit nu mai vorbesc, in afara de cartofi prajiti, oua prajite si o friptura afumata nu faceam nimic. Nu stiam. Dar apoi....am recuperat imediat si acum zice al meu barbat ca fac mancare mai buna ca mama luiEh...ma laud si eu
Babee,Bafta maxima maine si apropo de cati bani "bagi in copil", radeam cu al meu sot asta seara, ca spunea ca arata casa noastra ca un mic magazin pentru copii. Astazi i-am cumparat un alt carut, de vara, mai usor si mai subtire, ca celalat era forte greu si deja ma zapacea pe scari si un leganas foarte simpatic, in care s-a bantzuit toata ziua. Zilele trecute i-a cumparat taica-su scaun cu jucarii si care vibreaza. O poscarie dupa parerea mea, dar al meu sotz spune mereu, "lasa mama, ca o sa iti trebuiasca " Mai nasol e ca stam intr-un apartament destul de micutz de 2 camere, dar in octombrie cel tarziu, ne mutam intr-unul cu 3 camere, sa fac pentru BBi camera lor, camera noastra sa ramana numai a noastra si salonul.
Gata...ma duc si eu la somnic. Vise placute, va dorim

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)

Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Emily- pastarnacul este ca un morcov numai ca mai mic si alb si lunguietz - nu stiu cat de bine am explicat, iar de folosit eu il pun doar la supe si ciorbe.

Saphir- ai vazut ca si-a revenit Amos . Cat despre investitii tu le faci acum de 2 ori asa ca...Doamne ajuta !!! Tu o stii pe Mihaela RADULESCU? A nascut in Israel acum 2 zile un baietel - sa ii traiasca !!!

Babee- nu este astazi cumva ziua lui Vio? Daca DA sa iti traiasca sotulica si sa va bucurati unul de altul toata viatza .

Matei s-a trezit, a papat si acum nani din nou. Ma duc si eu ca el dupa vreo 2 sau maxim 3 ore da trezirea....de tot...

O zi buna la toata lumea

Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)

http://community.webshots.com/user/andruska30

NIHIL SINE DEO !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Andra, maine e ziua elefantului sef(ca am doi:unul mic si unul mare)Si tot maine il car prin magazine la cascat ochii, asa ca sa simta ca-i ziua lui.M-a intrebat intr-o zi:'tu nu obosesti uitandu-te la atatea magazine?'. Si i-am raspuns:'uneori, dar nu astazi'

Ne-am trezit la 6, Bobo Bubu Phillip a papat laptic si nici vorba de somn.ne-am jucat, si acum am luat o pauza ca am obosit de numa, el nimic-mai vreaSi astept sa merg acum la 10 la spitalof..ca m-a luat frica nitel.Daca e tac pac nu imi e frica, daca stau sa ma gandesc..ma cam ia.

Saphir..noi nu am luat pana acum multe jucarii-prostioare mici.cea mai mare investitie a fost baby gym-ul.Am vazut la Fisher Price o buburuza care 'merge', bebe se taraste dupa ea si daca incearca s-o atinga pe aripioare o ia iarasi la goana.Asta e faina, il stimuleaza la tarat si mers de-a busilea.Si oricum, mai sunt si la Chicco, gargarite, ratuste si dinozauri(cam in acelasi stil), si multe multe.A fost incantat ieri de Arca lui Noe de la Chicco- Doamne, e 70 de euro..Pai daca dau medie 30 euro pe jucarie, si cumpar vreo 10, e ceva, nu???Ma gandescca - nu le-o strica, si-or mai profita si altii.Dar cine stie ce mai apare intr-un an, doi..

oau..ce trompeteste, s-a plictisit deja.Il cred si eu, dupa atata joaca...
Va pup...

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'

http://www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html

http://community.webshots.com/user/babee11
http://community.webshots.com/user/phillip0602

Iubi si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Salutare la toata lumea!Mai aparem si noi din cand in cand...Primul dinte e iesit bine iar al doilea se lasa asteptat.In partea de gingie unde i-a iesit dintisorul s-a dezumflat si a revenit la culoarea normala,in partea cealalta e tot umflat(dar se vad mult mai bine petele albe).Andrei nu mai e asa marait(acum e pitbull cu dinti,de!-asta o zic pt ca tot ce apuca musca...)dar in schimb e o vorbaraie pe el de zile mari...
Ioana am fost la munte si Mos Andruska iepuras(Andruska,scuze,dar asa e poezia...)a fost foarte cuminte.Si toata lumea ce-l vedea il laudau ca e frumos si cuminte...Si eu radeam in sinea mea gandindu-ma ca asta e fata placuta ce le-o arata necunoscutilor...Ha,ha!Sper ca nu mai esti atat de suparata ca in we.Trece! Noi suntem aici!
Roxana imi pare rau de maraiala lui Alex.Apar si dintii astia.Greu,dar si cand apar!
Andruska tu n-ai somn?Mesaj postat pe forum la 05.46?
Eu nu i-am luat nimic lui Andreias pt primul dintisor.De ce trebuie neaparat ceva alb?M-am uitat pe la mine prin cartier dar nimicuta-nimicuta ce sa-mi placa.Mai incercam azi.Oricum vreau sa dau o raita prin oras caci in toamna ce se apropie avem 3 nunti!Obligatorii!
Sper sa ne vedem cu totii in we.Acum nu mai suntem maraiti(dar rasfatati am ramas!)asa ca poate ne primiti printre voi.Astept sa va hotarati!Adina poate vii si tu de data asta.Poate asa reusim sa ne cunoastem caci nici una din noi nu vrea sa treaca strada!.
Pupici si o zi minunata la toata lumea!
Adlemisi Andrei(24 febr 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Pai Adlemi, eu obligatoriu vin! Cu Moti cu cei doi dinti ai ei!
Mi se pare ca Moti are gingia de jos si in dreptul celorlalti dinti inflamata. Este posibil sa-i iasa oare si ceilalti????? Ati mai auzit asa ceva?
Ieri mi-a zis bona ca nu a vrut sa bea deloc sucul de portocale. L-a bagat in frigider. De curiozitate am luat o gura si m-am strambat. Era grapefruit! Pai cum sa manance copilul cu placere...

Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Postez si eu ceva rapid, sa nu ma dati disparuta de la apel !
Babee – . Iti tinem pumnii sa scapi cu bine. Intrebare: am inteles eu bine ca este degetul mijlociu ? Daca e asa, o sa-l poti tine ridicat tot timpul... si nimeni nu o sa poata sa-ti zica nimic. In plus, cum o sa fie si pansat, o sa-l „simta” toti vienezii, mai ales daca il scoti pe geamul de la masina afara, sa se racoreasca mititelul !
Roxana_G – ai grija cu Alex. Daca te musca de deget si o sa-l tii si tu in sus ca si Babee ??? O sa creada noua bona ca ai ceva cu ea .
saphir – ai grija fata frumoasa, sa nu arunci hainutele lui Daniel. Pe aici se zvoneste ca populatia Israelului va creste cu inca un baietel, asa ca...
Ioana77 – sunt foarte dezamagita. Daca nu ai plantatie de tutun (macar pe balcon, macar un ghiveci, ceva ), atunci noua cine ne da cateva frunze sa mestecam, sa facem gogoloase si sa le scuipam „cu bolta” de la etaj pe parbrizul vecinilor care ne ciocanesc in cap de vreo trei saptamani – mama, ce isi fac unii in apartament, „vila” ???
Cat despre accesul la camara noastra, sa stii ca deja trebuie sa facem lista de asteptare, atatea cereri avem – chiar ma gandeam sa deschid un mic punct de degustare, dar am probleme cu denumirea. „Compotarie” (cuvant derivat din „ceainarie”, evident) ar fi corect si de perspectiva ???

La final, o sa incerc sa va destind un pic cu ceva de pe net. Chiar daca le stiti, nu cred ca va suparati sa „va reciclati” – doar repetitia e mama invatarii

„Ce spun femeile când sunt surprinse asupra faptului?

Englezoaica:
Darling, dacă mă anunțai la timp când vii acasă, s-ar fi putut evita situația asta jenantă pentru amândoi.

Nemțoaica:
Hans, azi ai venit cu patru minute și patruzeci și cinci de secunde mai devreme acasă. Îmi datorezi o explicație pentru asta!

Franțuzoaica:
Jean, ce bine că ai venit, Jaques e terminat, nu mai poate...

Suedeza:
Tu ești Olaf? Eu am terminat, ce-i drept, dar Sven ar vrea să se mai distreze, alătură-te și tu!

Rusoaica:
Ivane, tu ești? În sfârșit, un bărbat adevărat! Înainte să mi-o tragă, ăsta n-a fost în stare nici să mă ia la palme!

Evreica:
Ițig, tu ești? Atunci cine naiba e ăsta de pe mine?

Românca:
Nu fii supărat, dragul meu, a plătit înainte...

Unguroaica, în timp ce sare din pat:
István, tu mă crezi mai mult pe mine sau ochilor tăi?

Cehoaica:
Pepa, nu te impacienta! Tocmai am aflat că el e noul tău șef.

Nevasta de secui:
Dacă ai băut toată pălinca din casă, cu ce să-l fi servit pe musafir?”

O gramada (neorganizata) de tuturor,
DARAEL & Maria-Daria (16.02.2004)
http://community.webshots.com/user/darael100

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

La adunarea festiva domnul Presedinte tine o cuvantare. Unul dintre spectatori catre cel din fata :
- Va dati, va rog, jos palaria, nu-l vad bine pe domnul Presedinte.
Peste cateva momente :
- Nu va trageti putin la stanga, tot nu-l vad perfect. Peste un minut :
- Inca putin va rog...
- Nu vreti si un binoclu? intreaba cel din fata exasperat.
- Nu, multumesc, am luneta la pusca...

Ioana,

YANN
& PHILIP
28.01.2004_

Mergi la inceput