indragostita pana peste urechi!
si mi-a venit si mie randul sa rad sa ma simt implinita,fericita.sa simt ca plutesc.ca simt un gol in stomac si ca noptile sunt mai scurte si zilele mai lungi fara el.si am vrut sa stiti si voi,care mi-ati fost alaturi de atatea ori.
va multumesc
Maria
Raspunsuri
oana cretu spune:
Ma bucur pentru tine, si sper ca aceasta fericire a ta sa dureze o viata intreaga!
oana si bebitza din burtica (18 saptamani)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."
iren spune:
Felicitari si sa fii fericita ...tre sa recunosc ca m-ai induiosat...
Iren burticoasa & Bogdanelu nazdravanu
dpn 25 aug
angi_gemeni spune:
Este minunat ce traiesti! Iti doresc sa fii fericita, asa cum esti azi, toata viata!
Angi&Andrei&Andreea
tora97 spune:
si sa va ajute Dumnezeu!!! nu i asa ca i frumos????
pupici si sa fiti fericiti!!
PS poate se ia indragosteala asta si la alte fete!!
CristinaT spune:
Super! Felicitari!
4 ani - februarie 2004
http://community.webshots.com/user/cristinat7
mamicaluitheo spune:
bravo fetelor.
inseamna ca luna asta e benefica pt. asa ceva.
sa fie intr-un ceas bun si sa traiti fericiti
cu drag andreea si puii
nadina spune:
Sa fie cu noroc si la tine. Asteptam detalii sa ne aduca aminte si noua de vremurile de odiniara.
Pupici,
Nadina
mariagi spune:
va pup pe toate si va multumesc din suflet!
ne-a facut cunostiinta o prietena.sotul ei lucreaza cu el.si stiti ce este curios si nu cred in intamplari intamplatoare.numele lui:Angel.am venit la birou intr-o dimineata si mi-a spus:stii sotul meu are un coleg de birou care vrea sa cunoasca pe cineva"si in seara aceea ne-am intalnit.m-am temut sa nu ma placa,sa nu il plac,sa spuna te plac dar nu copil,etc.si ne-am vazut.a fost ceva minunat.recunosc ca nu m-am pregatit in mod deosebit pentru aceasta intalnire si nu ma mai avut o intalnire din 98.de cand m-am casatorit.nici nu mai stiam ce se spune.dar am sta trei ore de vorba si nu stiu cand a trecut timpul.ne-am sorbit din priviri.a doua zi a plecat in tara si ne-am reintalnit sambata la o petrecere.la care am primit invitatie din prima clipa.au fost si prietena mea si sotul ei.a fost..nu am cuvinte.nu ne-am despartit o clipa unul de altul.si asa o tinem de la petrecere.parca am uitat si de operatie si de probleme.plutesc!am dansat toata noaptea si a doua zi eram fresh.numar orele pana cand il revad.si mi-e dor de el si cand sta langa mine si mi-e dor de parfumul lui pe parul meu.nu-i asa ca sunt o sentimentala incurabila?!
Maria