Mamici de ianuarie - februarie 2005 (19)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sara18 spune:

toate gravidutele!
anuc, bine ai venit printre si sa ai parte de o sarcina usoara ! Draga mea cu stranutul sa nu iti faci probleme si mie mi se intampla din cate stiu eu e ceva normal.imi place tare cum gandesti vis-a-vis de papica si f. bine faci.oricum esti o norocoasa ca poti manca pt. ca eu nu prea am pofta de mancare.nu m-am ingrasat decat 1 kg, pot spune ca stagnez. la 1,75 m am 59 kg, dar totusi am burtica, deja hainutele imi dau batai de cap.
Ixxi, eu iau Prenatale din saptamana a7-a si inca bobinez pana imi v-a spune: stop!sunt tare multumita de ele , contin tot ce trebuie inclusiv acid folic .
apropo de listuta: m-am vazut pe acolo si comunic ca am UM 9.05.2004 iar DPN 13.02.2005

sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaM spune:

Si eu va pup, si noi plecam acasica
Pe maine!
Hai ca m-ati facut ceva sa rad azi...
Camitzu, nu stiu parcu'

Cristina si bebica+17 sapt
Dr Gabi Dinca-Polizu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oprietena spune:

Pupici burticilor di bebeilor. Da mult ati mai vrb decand nu am mai fost pe aici, mi-au trebuit 2 ore sa stau si sa citesc.ma dor ochii
Anuc, bine ai venit "la noi".
Vreau si eu pe listuta: UM 02.04.04 DNP 06.01.05 dar nu stiu ce va fi (si nici nu vreau)
Cristinica eu stau pe langa parcul IOR, acolo facem plimbarica de duminica dupa amiaza, o tura de IOR dupa care doarme fata dusa.La anu impingem caruciorul in parculetz impreuna.
Mirela si pepenasul meu

Mergi la inceput