Mamici de ianuarie - februarie 2005 (19)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Camitzu, nu fi . Miscarile pe care le simt eu sunt asa de usoare incat sunt convinsa ca daca as fi fost mai activa,la serviciu nu acasa in pat poate nu le simteam prea mult. Mai mult simt o intarire a burtii si apoi niste atingeri usoare de tot inside. Vine si vremea voastra !

Lali si licuriciul ei 17+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaM spune:

Camitzu, de un'e ti-ai luat salopeta? Cred ca o sa imi iau si eu mai la toamna/ iarna sa nu imi fie frig la burtik, ca acu' e cald rau si intru in toate hainele mele...

Cristina si bebica+17 sapt
Dr Gabi Dinca-Polizu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

dragelor,va invidiez daca v-a miscat bebe,va invidiez daca vi se vede burtica,dar ptr kg nu va invidiez.Si-apoi,las' ca am timp si eu sa recuperez?
Voi vedeti ce e afara? La firma ploua cu galeata...nici nu stiu cum voi ajunge acasa...

Coca 15 saptamani - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Da, Coca, chiar ma uitam pe geam si ma gandeam ca sunt ca in filmele cu prosti, am umbrela in masina si masina e afara in parcare...

Dr Gabi Dinca-Polizu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Fetelor, asta e ultimul mesaj ca mai am de facut 2 rapoarte pana la final de program

In primul rand va multumesc tuturor ptr urarile de bun venit! Chiar ma simt bine printre voi. Ma si enervati la culme cu "fara kg-le" astea in plus ale voastre. Bine, sunt eu singura care a luat proportii si gata! Recunosc, sunt o mancacioasa si o sa ma mai fac!Na!

Treceti-ma, va rog, si pe mine pe listuta voastra: UM: 07.05

Apropos, voi de unde va cumparati hainute, ca eu nu mi-am luat decat la disperare 2 rochite si nu prea am cu ce sa schimb. Deh, dar daca nu sunteti mult mai plinute, probabil ca inca va lafaiti in garderoba veche. daca, aveti vreun pont, vreau si eu!

Hai, va pup si daca-mi mai trece ceva prin minte, revin

Anuc

Mergi la inceput

Ixxi si Lali, eu acum la 17 saptamani iau Magne B6, Natale si Vit E forte. Nu mai iau Folic de o saptamana.

Dr Gabi Dinca-Polizu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cam33 spune:

Cristinuca e de vara Kenvelo, dar merge si la toamna. NU stiu cat o fi burtica voastra dar eu nu mai incap in lucruri, adica ma strangeau cand stateam pe scaun.

Lalisor gata mi-a trecut . Dar tot tu esti in avantaj

Coca nu mi-ai spus ce mancai de ai slabit atat

camitzu

Mergi la inceput

Fetele cu bebei zglobii ia descrieti-mi si mie (daca se poate) ce simtiti cand misca? Poate o misca si lamine si nu-mi dau eu seama?

MIe nu mi-a dat vit

Camitzu

Mergi la inceput

Camitzu, o sa bag si eu o vizita de lucru la Kenvelo sa vedem ce mai au
Pe mine ma incap mai toate lucrurile de vara ,pentru ca am numai pantaloni cu talie foarte joasa si fustite pe elastic si le pun sub burta...mai greu cu blugii, aia nu ma mai incap, adica nu ii mai pot inchide...

Deci hai sa iti explic cu miscarea lu' bebe: la inceput este falfaiala aia, ca si cum te gadila cineva in burtica, se mai intampla sa se stranga asa ca la crampe (dar fara durere), iar acum de vreo saptamana simt asa ca un zvac din cand in cand, ma loveste usor si stiu ca e ea...e o senzatie unica, adica nu ai cum sa confunzi, zic io...

Dr Gabi Dinca-Polizu

Mergi la inceput

Falfaiala am simtit-o doar intr-o zi, eram Zvacul ala e ca si cum e ceva inauntru si nu stii ce, fara durere. Se poate sa faca zvac o data, sau de mai multe ori la rand trebuie?

Mergi la inceput