ma ajutati sa gasesc pe cineva ?

ma ajutati sa gasesc pe cineva ? | Autor: cici

Link direct la acest mesaj

I-am avut ca oaspeti in anul 2000 ,la mine la pensiune>
In 2001 au avut nunta in Bucuresti dar, din pacate nu le-am putut onora invitatia.O luna mai tarziu m-au sunat si au facut rezervare ,bucurosi ca am locuri si ca ne vom intalni din nou.
Din acea zi nu mai stiu nimic de ei ,am tot asteptat sa-mi dea vreo veste ,dar nimic.Ei dupa luna de miere urmau sa plece in Canada?parca.
Mie mi-a placut grozav de ei , mi-au intrat la suflet,pentru ca eram mereu pe aceeasi lungime de unda, si noaptea stateam la povesti pana la 1,2 ca si cand ne cunosteam de cand lumea.
Faptul ca au vrut sa revina imi spune ca si lor le-a placut de noi.
Insa acum m-a luat alt gand:sa nu li se fi intamplat ceva!
As vrea sa stiu macar daca sunt bine iar daca cineva ii cunoaste personal poate imi da nr de tel sau o adresa de mail.
Eu am avut adresa de mail si adresa ei dar imi ia destul de mult timp sa o gasesc >adresa de mail nu mai e valabila ca am incercat eu asta iarna sa-i scriu dar imi aparea ca invalida.
Ei se numesc Simona si Razvan Dinu,ea fosta Munteanu.
va multumesc anticipat.

cici

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

incearca sa cauti pe pagini aurii canadiene, poate dai de ei...

parca pages jaunes se cheama, nu?

(sau nu numai cele canadiene, io stiu?!)

io, ioachim (dpn 29 nov 04) & ileana (4 iulie 02)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/a_lustanciu/album?.dir=/7ffc&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Dinu, Razvan
2170  rue de Salaberry
Montreal, QC
H3M 1K7
(514) 337-8215

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cici spune:

vektros ,mersi mult de tot!
nu-i cunosti personal ,nu? este din pagini aurii?
Sper sa nu dau chics, ca pe colegi.ro am gasit vreo 15 Razvan Dinu,si 13 erau din Bucuresti.Deci chiar n-am indraznit sa le scriu la toti cate un mesaj ,desi ma furnicau degetele.

cici

Mergi la inceput

Nu-i cunosc, insa e singurul Razvan Dinu din Montreal. Tu esti sigura ca ei in Canada au emigrat? Iti amintesti ceva? Partea franceza, partea engleza? Eu in Pagini Aurii i-am gasit. Daca vrei ii sun. Dar ce sa-i intreb?

Mergi la inceput

I-am sunat, nu sunt ei...mai caut. Tu incearca sa-ti amintesti exact daca era vorba de Canada sau nu...si daca da, macar iti mai amintesti daca era vorba de partea franceza sau cea engleza....

Mergi la inceput

In Montreal nu mai e nici un Dinu...dar mai sunt vreo 3 Dinu R in British Columbia si vreo 3 Dinu S in Ontario. Uite aici:
http://www.canada411.com/francais/presultats.asp?lastname=dinu&firstname=&citytown=&province=Chercher+tout&row=2

Mergi la inceput

Esti grozava ! si-ti multumesc .Da, in Canada .Acum mi-am amintit exact-Mississauga- .
Simona avea totusi ceva timp de cand locuia acolo dar locuia cu a ei mama>Pe de alta parte mai slabe sanse sunt sa caut numele mamei care era despartita de tata,bla,bla,bla.
Dinu de pe pagina care mi-ai dat-o e cu "E"(cel din Mississagua )nu pot cauta si alta varianta nu?

cici

Mergi la inceput

Mississauga e in Ontario. Acolo, cel mai mare oras e Toronto. Poate ca s-au mutat in Toronto, fiindu-le mai usor cu joburile. Oricum, am gasit o Munteanu S in Mississauga:Munteanu, S
2561  Cobbinshaw Cir
Mississauga, ON
L5N 2G2
(905) 812-9830
Pe site-ul pe care ti l-am dat mai sus, poti cauta toti Munteanu si Dinu din Ontario.
Bafta maxima!

Munteanu, S 
2561 Cobbinshaw Cir
Mississauga 
ON 
(905) 812-9830

Munteanu, S 
607 Heritage Dr
Kitchener 
ON 
(519) 894-9596

Noroc!

Mergi la inceput

Multumesc inca o data VeKtros.
Deocamndata sunt in criza de timp, ca dovada si orele la care imi permit sa intru pe forum dar cum am un pic de "aer" ma dau la cautat si sunat.

Insa devin obraznica si mai apelez cu ceva la tine (pentru ca te pricepi): cum pot sa gasesc un Webcam in Italia Padova?
Am vreo sansa sa o vad pe sora mea online daca stabilesc ora cu ea?

cici

o vacanta de vis in bucovina
http://www.pensiuni-vile.ro/detaliu_spatiu.php?id=83

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by cici

Multumesc inca o data VeKtros.
Deocamndata sunt in criza de timp, ca dovada si orele la care imi permit sa intru pe forum dar cum am un pic de "aer" ma dau la cautat si sunat.

Insa devin obraznica si mai apelez cu ceva la tine (pentru ca te pricepi): cum pot sa gasesc un Webcam in Italia Padova?
Am vreo sansa sa o vad pe sora mea online daca stabilesc ora cu ea?

cici

o vacanta de vis in bucovina
http://www.pensiuni-vile.ro/detaliu_spatiu.php?id=83

pai sa-si cumpere sora webcam, nu?!
ca daca e un webcam in padova, mama draga, se vede un peisagiu, ceva, nu taman sora ta!

sipe unde ziceai ca ai pensiunea? ne primesti si pe noi?!

io, ioachim (dpn 29 nov 04) & ileana (4 iulie 02)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/a_lustanciu/album?.dir=/7ffc&.src=ph

Mergi la inceput