Intalnire 18-19 sept la Konstanz,Bodensee(2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Vad ca unii inclina spre Konstanz, sunt sigura ca si acolo e frumos si avem ce vedea asa ca venim si noi acolo. Are port, putem merge si pe insula Reichenau ca e aproape. Deci ne mutam si noi cu votul spre KONSTANZ.

ia uitati-va unde aterizam noi:))):

Daten: 17.09.2004 - 03.10.2004
Veranstaltungsort: Klein Venedig
Beschreibung: Motto: "Erntedank". Es wird eine "Sichelhenke", ein Erntedankmarkt, ein Mittelaltermarkt mit dutzenden von Ständen und ein Brauchtumstreffen von Fanfarenzügen angeboten.
Eintritt (voll/erm.): /
Veranstalter / Ansprechpartner: Fetscher Zelte GmbH
Projektleitung Partyzelte & Events
Andreas Strobel Str. 21
88677 Markdorf
Telefon: 07544/9535 Frau Großkopf
Telefax: 07544/9535224
E-Mail: heike.grosskopf@fetscher-zelte.com
Web: http://www.oktoberfest-am-see.de

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

quote:
Originally posted by tinatache

Vad ca unii inclina spre Konstanz, sunt sigura ca si acolo e frumos si avem ce vedea asa ca venim si noi acolo. Are port, putem merge si pe insula Reichenau ca e aproape. Deci ne mutam si noi cu votul spre KONSTANZ.

ia uitati-va unde aterizam noi:))):

Daten: 17.09.2004 - 03.10.2004
Veranstaltungsort: Klein Venedig
Beschreibung: Motto: "Erntedank". Es wird eine "Sichelhenke", ein Erntedankmarkt, ein Mittelaltermarkt mit dutzenden von Ständen und ein Brauchtumstreffen von Fanfarenzügen angeboten.
Eintritt (voll/erm.): /
Veranstalter / Ansprechpartner: Fetscher Zelte GmbH
Projektleitung Partyzelte & Events
Andreas Strobel Str. 21
88677 Markdorf
Telefon: 07544/9535 Frau Großkopf
Telefax: 07544/9535224
E-Mail: heike.grosskopf@fetscher-zelte.com
Web: http://www.oktoberfest-am-see.de

Cristina

Aaaaa prindem oktoberfest!
Ups, da` cu copiii ce facem?

Propunere: Io zic sa schimbam data. In perioada asta e aglomerat si nu am chef de stau-uri lungi pe autostrada.
ei?

~~Adela & Julia

Mergi la inceput

hai ma adela ca e fromos acolo, bem o bere, se dau si copiii in caluti, n-o fi chiar Oktoberfestu' din Muenchen, ca e ceva mai micut...nu?

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Si eu sustin intalnirea mare pe 18!
Sa dau motive:
1. Cei care raman pana pe 19 se pot lungi pana la ce ora "vrea" muschii lor!
2. Cei care raman pana pe 19 pot sa consume o bericica,doua,trei...
3. Cei care nu raman pana pe 19 au acasa o zi libera dupa "fahrerei"
4. Omul se simte mai bine la petrecere cand stie ca a doua zi e Duminica nu Luni.
5. Omul se simte si mai bine la petrecere cand stie ca a doua zi o poate lua de la capat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reliana spune:

Fratilor...ca sa ne intelegem.... 18 Septembrie e Sambata, 19 Septembrie e Duminica.... Deci logica mea suna ceva de genul: pe 18 Septembrie, ora 19 se face întâlneala" cu cei care sunt deja acolo. Pe 19 Septembrie, Duminica, de la ora 10-11 pâna pe la 15-16 întalneala mai mare. Symaco...daca cei care vin pe 19 nu vor ajunge pana la ora 10-11, ne pot totusi gasi si ni se pot alatura...daca va uitati cu atenti pe mesajul meu am propus 2 întâlniri.
So, hotarâti-va cu cazarea!
Pupici

It is better to have loved and lost than never to have loved at all!
http://www.yamafoto.com/?ref=12560

Mergi la inceput

Si Reliana are dreptate cu doua intalniri dar cu o minima conditie. Cei care merg la intalnirea de pe 18 seara sa nu plece pe 19 dimineata acasa ci sa vina si la intalnirea de Duminica.

De fapt cel mai bine ar fi ca cei care vin doar o zi sa o numeasca: Sambata sau Duminica. Celor care stau doua zile ar trebui sa le fie egal,ei vin la ambele petreceri! QED

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reliana spune:

quote:
Originally posted by Lauraa

Si Reliana are dreptate cu doua intalniri dar cu o minima conditie. Cei care merg la intalnirea de pe 18 seara sa nu plece pe 19 dimineata acasa ci sa vina si la intalnirea de Duminica.

De fapt cel mai bine ar fi ca cei care vin doar o zi sa o numeasca: Sambata sau Duminica. Celor care stau doua zile ar trebui sa le fie egal,ei vin la ambele petreceri! QED

Lauraa, asta-i secretul...cine vine pe 18 nu pleaca pe 19, stai linistita...ii legam de masinile din parcare si nu le mai dam voie sa plece...desi cred ca nu va fii nevoie:))) n-or sa mai doreasca sa plece

It is better to have loved and lost than never to have loved at all!
http://www.yamafoto.com/?ref=12560

Mergi la inceput

ok, atunci haideti sa ne intalnim cu totii duminica si cine vine sa stea mai mult o sa ne gasim noi sa ne vedem sambata, nici o grija. Asaaa, acuma sa votam pt loc.
Vad ca majoritatea spune KONSTANZ, asa ramane?

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

quote:
Originally posted by tinatache

hai ma adela ca e fromos acolo, bem o bere, se dau si copiii in caluti, n-o fi chiar Oktoberfestu' din Muenchen, ca e ceva mai micut...nu?

Cristina

oky, pastrati-mi un loc de parcare.

tina> te-am trecut pe 19 la intalneala mare.

Observ ca majoritatea doreste pe 18 septembrie.

Asadar: fie 18 septembrie ora 13, fie 19 septembrie ora 10. La alegeri cu noi!!!

~~Adela & Julia

Mergi la inceput

Noi venim pe 18 mai....nu pe 19...De aia ma rugam sa facem intalnirea pe 18,sambata...

Mergi la inceput