Intalnire 18-19 sept la Konstanz,Bodensee(2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LindaG spune:

Deci la mine ramine doar pe simbata.De abia astept sa va cunosc.

LindaG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liv spune:

Tot uitindu-ma pe harta am observat ca Konstanz e tocmai pe partea cealalta a lacului, spre Elvetia . E greu sa calatorim intr-o zi 10 ore (dus-intors), sa stam la povesti cu toata lumea, sa hranim copilasii, sa ne plimbam, sa bem o bere etc. Sa stam o noapte acolo nu se pune problema (nu pot sa va spun motivele). Asa ca am hotarit sa nu venim , desi tare mi-ar fi placut sa va cunosc.
multi la toata lumea si distractie faina!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Pana in momentul actual nu au confirmat prezenta Reliana, Tango, Alina, Adela, Cami1974(si pt amica).
V-as ruga sa ne scrieti cand aveti timp.

'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> Botez

Primele luni
Album2
Scumpetel

Iubi si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

de la München!

Si noi venim simbata la Konstanz.
Scuze ca nu am scris pina acum dar abia duminica seara ne-am intors din concediu si forumul nu functiona.

Babee si Lauraa,
Voi mi-ati raspuns si la subiectul cu "Lido di Jesolo":tocmai ne-am intors de-acolo si a fost excelent.Am fost 2 zile si la Venetia .Ne-a placut foarte tare pacat ca timpul a trecut prea repede.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaG spune:

Fetelor,imi pare rau,dar nici noi nu vom veni.Barbatul meu va trebui simbata totusi sa munceasca.I-am facut un tambalau de numa dar nu are ce face.As fi vrut atita de mult sa va vad!!!Sper sa se mai faca o intilnire alta data si atunci o sa trebuiasca sa faca ce poate si sa venim si noi.Va pup pe toate si faceti multe poze sa vedem si noi.

LindaG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Salut
Asa cum v-am spus (candva aici) la inceputul lui septembrie am fost plecati in concediu. Duminica seara ne-am intors si noi acasa.
Ramane cum am stabilit! Venim!
Vremea pare sa fie buna: 24 grade si fara ploaie se pare....

~~Adela & Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Alina si Adela stiam ca sunteti plecate in concediu, dar asteptam confirmarile finale.Numai maine nu-i poimaine si raspoimaine si ne intalnim.Noi o sa plecam de vineri spre Germania asa ca-s toata emotionata s-ajungem mai repede si sa fie frumos.
Alina am avut dreptate cu Lido di jesolo, nu??Noi in fiecare an am mers..anul asta Bubu mic ..am lasat pentru anul urmator saptamana cu pricina.
Am corectat listuta...

'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> Botez

Primele luni
Album2
Scumpetel

Iubi si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

masina noastra e inca la reparat..omul a zis ca ne suna saptamana asta sa mergem dupa ea.deci nu pot zice nimic,dc maine suna chiar si vineri...suntem si noi prezenti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Tot eu.
Fetelor este cineva din Frankfurt care vine la intalnire? Am o rugaminte (vreau sa trimit un mic pachetel cumatrilor mei care locuiesc acolo ---elenade---, si anume: niste lucruri de copil)

~~Adela & Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Noi venim !
Abia ce am ajuns din Ro de-aia nu am scris.
Ramane cum am stabilit.

Ce ziceti sa facem intalnirea la roman daca tot stam acolo? Mai fugim in camera sa schimbam cupilu, mai alaptam, etc... Nu-i mai practic??? Mai ales ca am amas poate jumate din cate-am fost...

Mergi la inceput