Continuarea www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=29651" target="_blank">jocului cu filmele (3)
Succes in continuare!
Q
Un sat uitat de lume in desertul mexican,caractere mai mult sau mai putin ciudate si daca intri in hora trebuie sa joci...
Oana
Sa fie atunci vorba despre "Erendira", dupa cartea lui Marquez??? Tin minte ca joaca si Irene Papas in filmul asta...hmmm
Nu Lilanda,imi pare rau,cred ca au trecut deja 24 de ore asa ca va spun raspunsul si postez alta sarada.
Este vorba de U-Turn cu Sean Penn,JLo si Nick Nolte,regia Oliver Stone.
Acum,urmatoarea...
...Unde femeia s-a saturat sa tot fie inselata de catre sot si isi infrunta propriile inhibitii,descoperindu-si adevarata sexualitate -totul terminandu-se cu un menaj in trei..
Oana
Ne mai jucam???
Nu stiu, zau, despre ce film e vorba...asa mai am o idee despre "Far from Heaven", dar acolo nici vorba de menage a trois!!
Este vorba de " Gazon Maudi" sau cum a fost tradus in romana " Amanta nevestei mele" cu minunata actrita spaniola Victoria Abril in rolul principal.Nu pot sa cred ca nimeni nu a vazut filmul...
Acum urmatoarea...
Ramasi fara serviciu,sase barbati se hotarasc pentru o cariera mai putin conventionala...(...ghici ciuperca ce-i..)
Oana
Full Monty?
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele