Cand ati inceput sa luati in greutate?

Cand ati inceput sa luati in greutate? | Autor: infofun

Link direct la acest mesaj

Dragele mele viitoare mamici, cand ati inceput sa luati in greutate, cam in ce luna? Cat aveati inainte de sarcina si cat aveti acum?
Eu nu cred ca am luat deloc pana acum insa am tot timpul!
Nastere usoara si bb-ii sanatosi si voiosi sa avem!!!

GabrielaHope
"Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Gabriela, cred ca depinde de constitutia fiecareia si de predispozitia la ingrasare...

Eu am inceput cu 50 si acum, in luna a VII-a, am ajuns la 56... E mult? e putin? nu stiu... cert e ca nu am limita la nimic si imi fac toate poftele, deci cred ca depinde de ce spuneam mai sus...

Va pupacim.

si bb Radu (DPN 20 oct.) - Centre Hospitalier de Saint-Cloud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisia spune:

Buna!
Eu in primele 3 luni am slabit 3 kg, ce-i drept aveam si de unde, dar am avut o sila de mancare, nu puteam suporta mirosul, ma chinuiam sa mananc ceva. Dupa aia am recuperat rapid, asa ca pana la sfarsitul sarcinii am luat 21 kile (le pun si pe alea 3 pe care le-am recuperat, deci 21 kg in 6 luni), si nu ma abtineam de la nimic, aveam o pofta de mancare ceva de speriat.
Plus ca am mai pus ceva si cat timp am alaptat, si in anul care a trecut pana m-am hotarat sa ma apuc de cura de slabire. Acum le-am dat jos, plus alte 6 kile sub greutatea de dinainte de sarcina.
Nu-ti face probleme.
Sanatate si tie si lui bb!

Crisia & Iulia-Nicole (2.12.2002):
http://community.webshots.com/user/littleelda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns infofun spune:

Multumesc mult! Nu-mi fac probleme pt. greutate, nu este asa importanta acum, imi fac griji mai mult pentru bb, sa fie el sanatos, ca eu ma recuperez cumva!!! De aceea am intrebat, ca sa stiu daca e bine sau nu ca nu am luat nici un Kg pana acum. Cred ca e bine!!!

GabrielaHope
"Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Pai zi-ne cate sapt. ai, infofun.
Oricum esti la inceput, nu?
Ideal este ca in primul trimestru (primele 12-14 sapt) sa iei cam 1,5kg in greutate. Sunt insa foarte multe fete care fac exceptie de la idealul asta. Eu am mers cam in stilul ideal, sa zic asa. Acum am 6-7kg luate si sunt aporpae sa termin sapt. 27 (adica am facut 6 lun isi am intrat in a 7-a).
Insa cate Marii, atatea palarii. Stai linistita ca greutatea ta din primele 2-3 lun ide sarcina nu va fi o dovada atat de relevanta pentru cat desanatos e bebe sau nu. Poti sa iei 4 kg, poti sa nu iei nimic si sa slabesti chiar, poti sa iei si peste 5 kg. Au fost fete care au pus peste 10 kg in numai 4,5 luni de sarcina. Asta nu le face gravidute cu probleme, ci doar au un ritm mai alert de a pune pe ele, poate ca-n a doua jumatate vor pune mai greu kg.

26+ sapt DNP 31 oct.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

pana in luna 3 am slabit 4 kg, pana prin 6 le-am recuperat si la 36 sapt cand am nascut aveam +8. Bb a fost super 3370 asa ca nici o grija cu greutatea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

pina in 3 luni nu am pus nimic .Am inceput cu 54 kg. si acum in 32 de saptamini am pus 11 kg . Mi se pare cam mult dar sper sa le dau jos dupa ce nasc .Sa fie sanatoasa bebelusha
Sa aveti parte de un weekend cit mai placut .
+ bb(dpn 18 sept.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Eu am pus constant pe mine,adica chiar daca am vomitat mult in primele 4 luni,am pus cate 2 kg pe luna...acum am 27 de saptamani si pun cam in jur de 2,5 kg,si nu am exagerat cu mancatul...imi e frica pt ca stiu ca in ultimele luni se pun cele mai multe ,pt ca se adauga si greutatea bebelusului,si ne va fi greu la nastere daca suntem prea mari,asa am auzit eu...asa este,fetele care aveti deja copii?...dar problema este ca si inainte sa fiu insarcinata daca beam doar apa puneam pe mine,asa ca ,cred ca este vorba de organismul fiecareia cum acumuleaza...deci eu am inceput cu 58 de kg si am 73 acuma,si urmeaza lunile de gratie..dar important e sa fim sanatoase si bebelusii sa fie sanatosi!
...sunt sigura ca apoi o sa dam jos kg in plus!
si sanatate la toata lumea, Mirela

Mergi la inceput