BLACK LIST BONE BUCURESTI

BLACK LIST BONE BUCURESTI | Autor: ramonadima

Link direct la acest mesaj

Cineva pe forum propune sa se inceapa o lista neagra cu persoane care au facut babysitting in familii pentru care nu s-ar da recomandari. Salut aceasta idee si propun chiar sa o incepem:
1. DAVID MARIOARA,53 ani/ sector 3 Bucuresti- nerecomandari de la Ana Nastase-021-3079668(servici)
2. VIRLAN CARMEN ELENA, 18 ani/ sector 4 Bucuresti3. PREDA EMILIA, 36 ani/sector 4, Bucuresti
4. POPA VENERA FLORENTINA, 48 ani/ sector 3, Bucuresti
5. Elena Czego, Berceni, sector 4
6. Codruta Dragotescu-Bucurestii Noi, sector 1
7. PASCU LUCIA-RODICA, 47 ani,/sector 2/Bucuresti (recomandare negativa-familia Maravela-cu tel. confidential)
8. NICOLETA VLADU-36 ANI, com. Putineiu, Teleorman-atentie la solicitare de interna

pentru detalii:Ramona Dima-021-3408496/0722-318523

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joe spune:

Oarecum off-topic - dar poate ajuta - nu cred ca trebuie data adresa de acasa a persoanelor de mai sus - dar ar fi interesant daca s-ar spune motivele pentru care se afla pe lista neagra - daca ele se regasesc pe forum si link catre discutia respectiva ar fi bine de furnizat!
Iar din 6 persoane de pe lista - 5 nu sunt recomandate tocmai de catre agentia ta! Nu prea inteleg eu cum vine asta - inteleg sa se planga o mamica - dar tu - in calitate de agentie - pe ce te bazezi cand nu le recomanzi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Si eu cred ca ar trebui date si motivele pentru care doamnele respective apar pe lista neagra. Nu zic, e bine ca mamicile sa fie atentionate, dar nici sa fie cineva "pus la colt" fara nici o explicatie, nu prea e fair-play. Domiciliul dumnealor chiar nu isi are rostul aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Sunt si eu de acord ca trebuie sa existe argumente pentru ca trecerea pe o astfel de lista are consecinte destul de grave pentru persoana respectiva.
Daniela Miroslav - ii cam place sa bea, ceea ce am inteles de la fetele de pe forum ca nu e chiar o problema atata timp cat bea la ea acasa;
-fumeaza enorm si desi mi-a promis ca nu va fuma in prezenta copilului nu vad cum ar trece-o mandarina pe lista cu persoanele care fac puf-puf daca nu ar fi fumat in prezenta ei;
-si acum vine ce e mai grav, carente foarte mari in ceea ce priveste igiena necesara in cresterea unui copil; adica mananca din vasele copilului, cu lingurita ei, ii da sa muste din banana dupa ce a muscat ea, in conditiile in care nu am oprit-o sa manance nimic din casa.
Trebuie sa recunosc ca persoana asta are si calitati , vorbea foarte frumos cu mandarina, a inavatat-o sa numere, sa zica primele litere ale alfabetului, se juca cu ea.
Dar pur si simplu mi-a fost prea teama pentru sanatatea puiului meu.
In plus am dat deja 600 la dr ginecolog pentru o consultatie si niste analize si 700 mii examen serologic pt clamidya la mine. nu mi se pare chiar o afacere profitabila.
Nadina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonadima spune:

Dragelor, dupa cum se poate observa in completarea listei am adaugat doar numele persoanei si zona, considerind ca nu e chiar bine sa dam adresa completa. Si daca eu le-am trecut pe o lista neagra, ca agentie da baby-sitter, credeti ca nu am avut motive intemeiate? De aceea am lasat numar de telefon, daca e cineva interesat sa afle de ce o anumita persoana este pe black-list sa ii pot raspunde. Nu agreez tipul de publicitate ascunsa, nu este pe gustul meu, deci nr. telefon , repet , este pentru a raspunde celor interesate.Am inceput aceasta lista sperind ca celelalte Agentii din Bucuresti si nu numai, si mamicile cu experienta in domeniul "bone", sa completeze lista , ajutind societatea bucuresteana sa se apere de ceea ce este nu tocmai bun, bone nerecomandabile.Daca v-a suparat acest lucru, imi cer scuze, lista din partea mea va ramine in acest stadiu. Pentru a va satisface curiozitatea, persoanele trecute pe lista au furat din casele familiilor in care au intrat, una dintre ele este cleptomana, o persoana vorbeste extrem de urit cind ramine singura cu copilul, sau , ma rog, are impresia ca este singura, minte, disimuleaza cu gratie, in fine, cine sunt eu ca sa ma credeti pe mine?Aveti mare dreptate, lista trebuie spulberata. Ma gindeam doar la mamicile care nu isi permit sa angajeze bone prin agentii, care nu isi permit comisioane la agentii, nu le-ar fi fost de ajutor o astfel de lista?
Parerea mea e ca ar fi fost binevenita, dar nu asa, intimpinata cu suspiciuni si critici, un simbure de ceva bun daca exista in acest gest, trebuia udat, sa incolteasca, dragelor....cel care a propus infiintarea listei a propus si existenta adreselor, in fine, ce sa mai comentez, eu stiu sa imi selectez persoanele, si numele meu, rpin agentie, nu mi-l patez recomandind persoane care sa nu fie competente in babysitting. Nadina, bona ta, Miroslav Daniela, 45 ani, a venit bauta la interviul de selectie de la agentia noastra, a intrat direct la inapte, baza mea de date are in prezent circa 200 persoane inapte din 500 persoane care ne-au contactat. Eu sunt mai exigenta si cu mine si cu cei din jur, si am privit black-listul ca pe un instrument ajutator in activitatea "hai sa ne luam o bona", indiferent pe ce cale...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Nu stiu cum e legea in Romania,dar e legal sa divulgi datele personale ale cuiva pe un forum public fara consimtamantul acestuia?Cred ca numele si zona sunt suficiente.
Pentru publicitate: http://www.desprecopii.com/info.asp?id=502
Multumesc!Irina,veve & croko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Preda spune:

Actiunea ta Ramona este salutara. Este o modalitate la indemana celor care deschid site-ul sa se informeze si sa fie in garda. Cred ca trebuie sa continuui pentru binele nostru al mamicilor care avem nevoie de sprijinul "inlocuitorului de mamica".

Numai si numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonadima spune:

Veve, persoanele intrate in baza de date a agentiei , inainte de a trece prin filtrele de selectie, de a deveni apte sau inapte pentru babysitting, isi dau consimtamintul in scris si la prelucrarea datelor personale, conform Legii 677/2001, Agentia fiind exonerata de orice raspundere.Dar ma afiliez ideii de a introduce numai nume, virsta si sector, considerindu-le suficiente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

Si eu sunt de acord cu aceasta lista, deoarece foarte putine mamici au noroc sa gaseasca o bona buna si de incredere. Ca agentie cred ca este in masura sa sa ne spuna cine este ok si cine nu deoarece oricum cind te duci si apelezi la agentii asta faci....... intrebi cum sunt persoanele selectate si speri ca totul sa fie ok. Eu sunt in cautari si nu am reusit deocamdata sa gasesc nimic , oricum aceasta lista mi se pare binevenita. Daca cineva doreste sa stie motivele poate suna.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynuta spune:

Draga Ramona,
E foarte bine ceea ce ai inceput si trebuie sa continui aceasta lista.Vei ajuta multe mamici care trebuie sa recurga la aceasta solutie,de a angaja o bona pt. copilas(i).Si eu ma aflu in aceasta situatie,am incercat si prin intermediul cunostiintelor sa gasesc ceva,dar nu am avut noroc sa gasesc pe cineva care sa aiba grija aproape ca mine de gazuta mea,care are acum 11 luni.Am trait 2 experiente neplacute cu persoane care au stat interne,erau din provincie,recomandate de o cunostiinta f.buna. Si ca ultima solutie am luat legatura telefonic cu tine.Felul in care mi-ai vorbit m-a facut sa imi dau seama ca esti o persoana deosebita.Mi-ai promis ajutorul tau,dar nu am apelat inca pentru ca gaza e in vacanta la bunici,in provincie,impreuna cu surioara ei de 10 ani.
Cand le aduc in Bucuresti te voi suna.
Alina&Mada&Andra(23.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Ramona si fetelor dragi,
Eu sunt mamica doar de 4 luni si sunt total pierduta cand aud de bone. Am prieteni care s-au "fript" cu o bona cleptomana - au trebuit sa apeleze la ajutorul politiei pentru a-si recupera din bani si din bunuri. De asemenea, am si prieteni care sunt f multumiti de bona lor.
De aceea, cred ca e o idee buna sa se creeze o astfel de lista, la care sa participe si mamicile care au avut probleme, pentru ca sa nu o pateasca si altele.
Da, ar fi util, cred, sa se treaca in 2 cuvinte si motivele pentru care se lanseaza "avertismentul".
Succes tuturor!

Ela si Cristina (21.04.2004)

Mergi la inceput