Sange in urina

Sange in urina | Autor: miruna28

Link direct la acest mesaj

Azi de dimineata m-am trezit cu o jena in partea de jos..intelegeti voi;pe parcursul zilei acea jena s-a accentuat,tot timpul imi venea sa urinez iar cand am ajuns acasa(deja pana acum am mai urinat de doua ori)am observat ca este urina cu sange;
Ce pot face pana maine ? Sunt cam singura acasa si deja s-a facut cam tarziu.
Ati avut asemenea probleme ? Sa fie doar o raceala,o infectie urinara ? E grav oare (normal stiu ca nu este dar ma incurajez si eu)?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Miruna, durerea a fost brusca, adica pana acum n-ai mai avut astfel de simptome?
Trebuie sa-ti faci un examen sumar de urina si chiar o urocultura banuiesc ca este o cistita sau ar putea fi o infectie urinara.
Pana nu sti rezultatul analizelor nu prea ai ce sa faci, incearca sa te speli cu musetel si sa aplici caldura pe locul durerii.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna28 spune:

Durerea era de miercuri in sensul de cateva junghiuri in acea zona din cand in cand;insa joi m-am trezit aiurea,,,cu o mare jena si pe parcursul zilei s-a accentuat.
Astazi de dimineata inca urina mai era cu putin sange insa mirosea ingrozitor !!
Dupa amiaza merg la medic insa e vineri si nu stiu ce analize si unde imi pot face pana luni;acum parca ma dor si rinichii..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Am avut si eu o infectie urinara cu hematurie si m-am speriat serios. Am fost la doctor, mi-a facut analize si, pana nu au iesit rezultatele nu mi-a dat nimica, asa ca starea s-a mentinut inca cateva zile (atat cea medicala, cat si cea psihica).
La rezultate a iesit o infectie urinara, mi-a dat antibiotice si mi-a trecut.
Am mai avut probleme cu nisip si pietre la rinichi (si inca mai am). Daca ai dureri, este posibil sa ai si tu ceva nisip si pietre, care "ajuta" la infectie.
Mergi la doctor repejor. Probabil ca luni dimineata te va programa la analize si peste cateva zile iti da rezultatele. Ar fi binevenita si o eco la aparatul urinar.
Sanatate !

Mergi la inceput

Multumesc mult,Mihai.M-ai linistit putin.Am mai avut si eu problemute mici cu dureri,usturime la urinat dar asta cu sangele in urina nu mi se intamplase..era si seara si eram si singura acasa.
Astazi voi merge undeva...dar nu prea stiu unde avand in vedere ca medicul meu de familie nu este in Bucuresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delilu spune:

Am patit si eu si m-am speriat. Dar nu am avut ce face ca nu eram in Romania. Am baut foarte multa apa si a doua zi n-am mai avut nimic. Nici nu mi s-a mai intamplat pe urma.

Mergi la inceput

Da,mi-au dat un antibiotic cu spectru larg si cand il termin sa fac o urocultura si sumar de urina,poate si o ecografie sau ar fi mai bine o urografie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Ecografie poti face oricand, nu are importanta daca esti sau nu sub tratament. La eco se vede clar daca ai nisip sau pietre la rinichi.
Usturimile sunt de bine, pana la urma, pentru ca elimini nisipul.
Bea multe lichide si ceaiuri diuretice.
Eu am fost la Medicover, la dr. Laurentiu Dasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamicaluitheo spune:

draga mea,
si mie mi-a iesit in urina hematurie. am avut probleme cu rinichii, dar daca spui ca miroase ingrozitor atunci e clar ca este o infectie urinara si trebe sa faci o urocultura.
dar in alta ordine de idei daca iei antibiotic s-ar putea ca dupe la analize sa nu-ti mai iasa nika, so?????

trebe musai sa vb. cu un medic.

si daca ai facut-o si ti-a prescris antibiotic fara analize, atunci....

andreea mami de theo si de florin

http://community.webshots.com/user/mamicaluitheo

Mergi la inceput

rezultatul la urocultura iese in 3 zile si in weekend nu recolteaza nimeni,asa incat a trebuit sa-mi dea pana atunci un antibiotic pentru situatia nu permitea asteptare.

multumesc.

Mergi la inceput