Mamici de Ianuarie-Februarie 2005 (18)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bellamia spune:

Buna dimineata!
Sunt in ceata rau am facut ieri prima eco.
Dupa testul cand vine barza am 14 saptamani(azi).
Dupa eco am 16 saptamani si 5 zile!!!!!.
Ce preturi sunt la voi!!!! Insa sunt si rezultate...la 500 km de buc la un laborator privat cica la 6 luni aflu ce e bebe :(((( si nici nu mi-au zis nimic, astept rezultatele la analize si merg la medic cu toate (si cu eco)...poate-mi zice ceva (180.000 costa eco).
D.B.P. 39 mm, probabil dimensiunea lui bb
V.S 16 sapt 5 zile , aici e clar
D.P.N. 8. 01. 2005 , suntem mai multe cu zile apropiate
M.F., B.C.F. prezente

iar direct de pe eco e in engleza
FROZEN
FQ35
SC16
FC FM
FR 16
SS

EE E2
DR 45
CL 50
TX-03
RX 44
bpd/hansmann

Voi intelegeti ceva? Eu nu prea...parca e chineza...pana si eco e alb si negru, n-am idee care e bebe , abia astept sa merg la medic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Megg spune:

Lali si eu tot la Municipal sunt. Verisoara mea a stat in A2 acum 2 ani. Era renovata atunci? Eu imi amintesc ca avea desene pe peretii holului. Dar nu a platit in plus. Sunt rezerve cu cate 3 paturi.
La Municipal, oricum, nu e dezastru cum am mai citit eu pe aici ca ar fi la alte spitale.
Chiar o sa mai cer amanunte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Megg spune:

Bellamia, chiar ca ce preturi mici sunt la voi!!! 180.000 o eco???
aia 39 mm nu poate fi dimensiunea, la 16 sapt. e mai mare bebe.
Uta-te pe www.desprecopii.com/info.asp?id=sap16
E tabelul ala cu odiseea sarcinii si vezi in fiecare saptamana ce scrie. ar trebui sa fie la vreo 10cm din cate zic aici.
Nu poti sa suni ginecologul? daca la eco nu-ti explica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaM spune:

Camitzu, m-ai prins ...am papat la terasica, dar seara si a fost tare placut...m-am gandit la toi...
Iar dimineata am stat pe forum de vorba cu fetele, tu nu stiu pe unde te-ai preumblat...
Io am DPN 10-13 ianuarie, deci p-aproape...
Ieri am mai colindat magazinele si i-am luat lu' bebica niste costumase dragute fooooc...acum nu ma mai tenteaza sa iau pentru mine...

Cristina si bebica+16 sapt
Dr Gabi Dinca-Polizu

Mergi la inceput

Bellamia, auliuu, nici io nu inteleg nimik din valorile alea...
Vad ca suntem mai multe cu DPN apropiate, o sa plecam in gasca la spital...

Dr Gabi Dinca-Polizu

Mergi la inceput

Adana, ma bucur si eu ca l-ai vazut pe bebic si ca e bine.
Viitoarea nasica a lu' bebica mea e tot in Suedia si a nascut acum 3 ani o fetita superba. De la ea stiu ca la voi nu prea se spune sexul copilului inainte de a se naste.
Oricum, multa sanatate si sa ai o sarcina usoara.
Pupice

Dr Gabi Dinca-Polizu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Da, trebuie sa vedem cu ochii nostri Municipalul, totusi ce au scris fetele la "nasterea pe glob" m-a incurajat. Si apoi mie imi place tare de dr. meu care la Municipal e si sper sa imi placa si spitalul ca nu vreau sa-l schimb.
Despre accesul i corpul renovat am inteles ca depinde de doctor, adica el iti face trimiterea de la sala de nastere (sau de la reanimare, dupa cezariana) la salon, asa ca daca vorbesti cu el din timp si cotizezi, cred ca se poate!

Lali si licuriciul ei 16+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns littlemcg spune:

Cristinuca sa-ti fie de bine. Ieri dim. am avut treaba si am un ghimpeaici care e cu ochii pe mine . M-ar tenta si pe mine sa cumpar ceva dar cred ca nu m-as m-ai opri. Dar pot sa spun ca am o rochita roz, numai buna de la un catel de plus foarte mare. Si mai am si o gentuta lila cu floricele ptr domnisoara. Cred ca week-end-ul asta dau un tur prin magazine ptr. bebe sa incerc patuturile.

Nu vreau sa sperii pe nimeni dar aici e ceva despre eco daunatoare: http://www.mercola.com/2001/dec/19/ultrasound.htm

cami&bb 15+
Dr Badiu - Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns littlemcg spune:

Lali treb sa ne interes. cat sa cotizam sa ne trimita acolo. Multam ptr site, nu trecusem pe acolo. Cum Badiu a fost elevul lui Anca, poate nimerim impreuna. Asta daca nu ma supar pe dr si incerc la Dinca (a spus Cristina ca e tare multumita)

Cristinel pe la ce mag de baby ai fost? Ai ajuns pe la Loris?

cami&bb 15+
Dr Badiu - Municipal

Mergi la inceput

Mda, si eu am un ghimpe in spate,Cami, dar azi nu e aici
Am gasit in Dorobanti unul, dupa banca Reiffeisen, pe langa floraria Iris, nu stiu cum se keama, este micut, pe coltz...si au lucrusoare frumu tare, acceptabile si foarte bune calitativ, din bumbacel...
Eu nu exagerez deocamdata, desi imi vine sa iau tot ce gasesc, dar am inceput sa iau asa strictul necesar, ca o sa si primim destule...am gasit scutece d-alea mari prosop pentru baita si paturele pufoase, frumoase tare...si as putea sa iti povestesc pana maine despre ele...
Ma gandesc ca mai incolo vor ramane lucrurile mari de luat :patut, carucior, scaun de masina, etc etc...si nu imi place sa fac lucrurile pe fuga asa...sau sa le faca sotul meu singurel, ca imi face si mie placere...mi-e drag sa ii cumpar...
La Loris nu am ajuns inca, mi-a zis o colega de el, dar nici nu prea stiu unde este exact...tu stii?

Dr Gabi Dinca-Polizu

Mergi la inceput