Mamici de Ianuarie-Februarie 2005 (18)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Fetelor cu siguranta trebuie recomandare de la medic,ptr program scurt(6 ore),dar eu stiam ca acest program il poti lua dupa nastere ,ptr alaptare sau alte probleme..

Coca 15 saptamani - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

fetele dar eu cred ca in clinicile private sau in maternitati,exista astfel de stetoscoape.Nu cred ca are sens sa vi-l luati voi.Presupun ca e si destul de scump.
Apropos, ati mai gasit acid folic prin farmacii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Salutare fetite harnicute ce sunteti!

Eu am avut un weekend tare uratel...ploios si cu o stare ce n-am avut-o deloc in primele 3 luni - mi-a fost o greata si un rau...de n-am reusit sa inghit doar paine prajita si fructe, nici vorba de alte alimente sau de gatit - cred ca mi-as fi dat matzele daca as fi simtit aburi de mancare...sper ca nu se poate sa te apuce greturile si raul in luna a 4 a, nu?

Si am mai avut si niste intepaturi ciudate in burtica, parca in col mai exact, imi venea sa si merg la spital, dar stiam ca mi-e doctorul in concediu asa ca am stat cuminte in patut si aseara am iesit la o plimbare sa iau si eu aer inainte de culcare.

Cu ciocolata si dulciurile in general si eu sunt la fel, nu-mi vine sa le mananc nicicum...din cand in cand am pofta de cate o clatita cu fructe sau de o inghetata, dar astea sunt cam singurele dulciuri aceeptate.

Azi am reusit sa mananc lapte cu fulgi de dimineata si acum simt ca mi se face foame, sper sa pot manca si ceva mancare.

Natalia si gagalicea (14 + sapt)
http://community.webshots.com/user/natalias103

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaM spune:

Camitzu si Coca, trebuie recomandare de la medicul ginec. sau de la medicul de familie, e o adeverinta simpla si la obiect, in care ti se recomanda program de 6 ore...eu una nu mai puteam sa stau in fund si in stress 9 ore, cu atatea pe cap, simteam ca trece pe langa mine toata perioada asta frumoasa...
Coca, si dupa ce nasti te poti intoarce pe 6 ore, dar si acum poti reduce programul, ti-am zis, eu am facut-o...este lege in monitorul oficial...

Cristina si bebica+17 sapt
Dr Gabi Dinca-Polizu

Mergi la inceput

Natalia,imi pare rau sa aud de wd-ul tau uratzel...ufff, din pacate mai avem si zile d-astea...eu am lucrat tot wd-ul si de la oboseala cred ca nu m-am simtit nici eu grozav, dar m-am dres aseara la fel, cu o plimbare prin parc...
Sper ca esti mai bine acum, sa ai o saptamana mai usoara

Dr Gabi Dinca-Polizu

Mergi la inceput

Cristina e o veste buna.Cred ca ma voi "risca" si eu la un program scurt din oct sau nov,dupa ce vine vremea naspa...Da,e de tinut minte. Dar m-ar ajuta daca mi-ai spune si mie unde scrie asta...
Eu sunt inca suparata,ca n-a miscat inca bebe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Coca, stai linistita ca o sa miste. Stiu ca nu mai ai rabdare, dar nu e traziu deloc.

oana si bebitza din burtica (18 saptamani)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Hello fetelor!

Eu sunt o boboaca pe acest site (dpdv al scrisului).
De citit va citesc cam de vreo saptamina.
Oricum vreau sa va spun ca sunteti super.
Sa o tineti tot asa. Si sa fiti sanatoase si sa nu va creeze probleme sarcina.
Coca informatiile referitoare la concediu sunt f utile.

Si apropo nici eu nu mai maninc ciocolata si nimic pe baza de cacao de cind stiu ca sunt insarcinata.
Totul este sa rezist (trebuie).

amary

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Bine v-am regasit scumpelor

Dupa 10 zile de stat la soare mi s-a facut dor de voi si iatama din nou la datorie. Mi-a luat vreo 3 ore sa va citesc, asa mult ati scris....
Eu una sunt foarte bine, bebelina a fost tare cuminte - nu a miscat decat in vreo 2 zile - cred ca mai mult a dormit. Sper acum sa nu o fi prajit-o si pe ea ca eu sunt toata bronzata (am un bronz auriu) iar burta este alba . Pe ea am protejat-o, nu am stat decat dimineata de la 8 la 10.30 la plaja iar in rest am dormit, ne-am plimbat. Pentru fetele care vor merge la mare, daca aveti costum din 2 piese (cum am avut si eu) puneti-va pe burtica un prosop - NU STATI CU BRTA DIRECT IN SOARE. Am vazut la gravide in Mamaia si cand le vedeam cu burta goala la soare mi se facea rau. Iar in apa sa nu intrati ca este rece, nu este de intrat pt o gravida.
Cred ca maine imi pun si eu pozele cu burta la soare, a mai crescut un pic.
Bun venit noilor fete cat si felicitari fetelor care au aflat ce au. Din cat observ eu vad ca fetitele conduc in top.

Oana tu inca nu ai aflat ce ai? Pe mine ma cheama Gabriela nu Simona.

Crinuta tare panicoasa mai esti mama, bine ca eu nu am mai facut analiza aceea ca cred ca as fi stat ca pe ace. Sper ca pana la urma sa fie totul ok la tine, si daca vii in Bucuresti sa ne spui si noua, poate ne mai vedem.

"ingerasele" 18+ saptamani DPN 31.12.04
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Mergi la inceput

Coca, daca nu ma insel, este Art.13 din MO al Rom, partea 1, nr.378/29/2004
Zice ceva de genul ca" Daca in urma efectuarii controalelor medicale periodice se constata modificari ale starii de sanatate a salariatei, in conditiile in care buletinele de analiza dovedesc ca nu au existat depasiri ale valorilor limita de expunere profesionala la agenti in cadrul locului de munca al salariatei, atunci angajatorul va aplica prevederile art.9 din ordonanta de urgenta, la recomandarea medicului de medicina muncii sau a medicului de familie, cu mentinerea veniturilor salariale."

Practic, tu trebuie sa anunti la HR, vei completa si o cerere catre manager, semnata si le duci adeverinta si gata. Mai departe ajunge la medicul de medicina muncii si se ocupa ei. Bafta!

Dr Gabi Dinca-Polizu

Mergi la inceput