Mamici de Ianuarie-Februarie 2005 (18)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Alina, si eu te sfatuiesc la fel, sa nu iei antibiotice fara sa consulti un dr. Eu am descoperit bine ca durerile le am innainte sa ies la wc, cand trebuie sa ies, si dupa aceea nu mai am.

Crinuta, ce vesti ne aduci legat de trīplul test?

A miscat bebita al meu azi incontinuu, dimineata cand am urcat in autobuz, cand m-am intors de la lucru la pranz, tot in autobuz, si acum vreo 10 minute, acasa. Dar ii face o placere imensa sa mearga cu masina sau cu autobuzul, ca in ele misca des, chiar daca merge masina sau e pe loc. A zis George ca il (o) face pilot de rally, pasiunea lui.... Dar azi cand m-am intors de la munca imi venea sa imi ridic rochia in autobuz, sa vad burtica, ca asa de tare s-a miscat caci cred ca s-a si vazut, de patru ori la rand, parca innota, asa se simtea.

Va pup!

oana si bebitza din burtica (18 saptamani)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Oana, eu asteptam de la tine vestile legate de triplul test. La mine nu a iesit prea bine, HCG_ul fiind foarte ridicat, asa ca exista sanse de amnioncenteza.
Tu inca nu ai rezultatul?

pupici
Crinuta si bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara18 spune:

Alina, parerea mea e sa nu faci de capul tau vreo miscare , cel mai indicat este sa iei leg. cu un doctor, daca nu cel care te are in evidenta atunci un altul .sa nu care cumva sa nu dai de alte belele.imi pare rau ca nu te pot ajuta ,mai ales ca eu pe aici cu greu obtin informatii sambata ( de la vre-un dr).oricum sper sa rezolvi problema cat mai repede.
sanatate multa si tie si lu'bebe!
pe toate si frumosi si sanatosi

Sara si (in burtica)12 saptamani

Mergi la inceput

Fetele, ia cititi pl:

http://www.marchofdimes.com/professionals/681_1166.asp

Crinuta si bb din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Fetelor ma bucur ca mi-ati raspuns eu m-am exprimat gresit in privinta antibioticelort caci aici nu poti sa le cumperi fara reteta de la dr. , dansul sa referit sa nu se mai intample sa racesc jos ca nu e bine pt. .
Felicitari la fetele care l-au simtit pe bb. miscand cred ca e minunat.
O zi buna !

alina

Mergi la inceput

Alina, ce fel de raceala este? De ovare, cistita? Nu e tot aia.
Eu spun sa stai la cald, si sa iti invelesti mijlocul bine.

Oana, cum il simti tu pe bb al tau? Eu nu imi dau seama. Din cand in cand simt ceva vag, ceea ce banuiesc ca ar fi el, insa, nu mi se pare clar deloc.
Tot nu mi-ai raspuns cum ti-a iesit triplul test.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara18 spune:

fetelor, aveti idee care sunt valorile normale ale HCG-lui, pt. ca eu nu sunt lamurita.eu de ex. am facut HCG pe la 8 saptamani si din cate am citit eu pe net se pare ca trebuie facut pe la 16-19 saptamani. in cazul asta are relevanta rezultatul?

sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Crinuta, scuze, dar am fost la munca.
Rezultatul la triplul test il primeste dr, care, daca este vreo problema ma suna, daca nu, imi zice cand am programare la el, la sfarsitul lunii. Legat de miscarile lui bebe, la inceput simteam si eu ceva vag, acum este...nici nu stiu cum sa explic...ca si cum ai o bila si o simti cum se invarte, sau mai exact cum iti impinge burta. Cand ajungeti sa simti asa de tare, este un moment in care realizati cu mult mai mult cat de emotionant este sa sti ca este acolo. Bine, fetele care mai au copii stiu cum este, poate pentru ele nu este la fel de maret acest sentiment. Fetelor, sa nu radeti de explicatia mea, dar e greu de explicat.
Va pup!

oana si bebitza din burtica (18 saptamani)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Nu Sara, la 8 saptamani nu are nici o relevanta rezultatul. Incearca sa repeti analiza, dar nu numai HCG. Fa si estriol + ABP.

Daca ma iau dupa valorile de aici, in trimestrul 2 limita maxima era 114400, pe cand pe foaia cu rezultatul triplului test, ei dau pt saptamana 17 maxima de 55000. Nici eu nu inteleg.

Oana, eu simt ceva, destul de des, dar miscarile nu sunt bruste. In fine, asta e ultima mea grija.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna dimineata fetelor,m-am trezit astazi la ora 6.30 sa fac un pipi si am ramas treaza din cauza dureri .Crinuta nu stiu ce sa-ti spun ce fel de raceala este caci nu stiu ce este cistita , ceea ce pot spune cu siguranta e ca pur si simplu ma ustura cand fac pipi si ramane durerea .
Asta nu e un motiv serios spre a suna un dr. caci nu este o urgenta , asa ca singura mea alinare sunte-ti voi.
Oana explicatia ta e minunata si sunt convinsa ca fiecare dintre noi nu o va putea descrie mai bine.
Va pupic dulce si va astept sa va treziti !

alina

Mergi la inceput