PESTOAICELE sunt pe aici?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Fetelor, ce parere aveti despre munca cu copii?credeti ca ni s-ar potrivi?ma refer la educatoare sau ceva de genul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

quote:
Originally posted by Emilly

Fetelor, ce parere aveti despre munca cu copii?credeti ca ni s-ar potrivi?ma refer la educatoare sau ceva de genul asta.

Daca n-ar fi fost o meserie atat de prost platita cu siguranta as fi fost educatoare sau invatatoare ... dar in special educatoare ... astfel as fi putut canta, desena si juca cu toti picii.

- cand eram fumatoare si slaba sa stii ca si eu faceam la fel ca tine Emily, dar de cand m-am ingrasat si datorita faptului ca sotul meu ma prefera imbracata "sport", m-am culcat pe o ureche ... nu-mi mai cumpar haine (decat sport), in cele vechi si frumoase nu ma mai incap de mult ... iar de slabit ce sa spun ... NU POT ... cand tin cate o cura de slabire ma deprim asa de tare ca mai bine am grija sa nu pun mai mult ... la 1,65 am 65 kg - deci sunt dolofana dar asta e !

Asta e ! cred ca e o zodie a extremelor ... cel putin eu nu am avut masura niciodata: 1) fumam de rupeam; 2) si pana acum ... am mancat de m-am facut cat o !

Emily ... sunt curioasa ... tu esti fumatoare ?

Maruta

" Cind trupul iti patimeste alearga la doctor, iar cind sufletul iti patimeste cheama un prieten, caci dulcele glas al prietenii este cel mai bun leac al durerii."
I. Golescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilly spune:

Buna!
In privinta intrebarii lui Emilly, mi-ar fi placut sa lucrez cu piticii... nu stiu insa, cit as fi rezistat :) de obicei sint foarte calma, dar si atunci cind ma apuca... norocul meu este ca Florin (sotul) ma suporta, pe el ma descarc intotdeuna (saracul), cu toate ca de cele mai multe ori nu are nici o vina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica spune:

Ce dragi imi sunteti!!!

dany: ce m-ai lovit!!!! "comoda la cautat servici" !
, inventiva la creat retete- ma enerveaza sa urmez exact reteta din carte, si daca o fac, nu-mi iese....
Si eu am spitrit organizatoric, altfel...s-ar alege praful de toate, cred ca l-am descoperit de nevoie.

lilly- bolnava cu somnul am fost, din pacate nu-mi mai aduc aminte cand am dormit ultima data 8 ore....si mai lucrez si de noapte!!! curata crima la adresa somnului meu. Tare greu m-am obisnuit!!! Si probabil ca nu va ramane fara urmari aceasta situatie.

Denisam
- din pacate si eu iau totul mult prea personal, am incercat sa ma "vindec" de asta citind tot felul de carti despre personalitatea umana. Teoretic stiu ca colegii/sefii/oamenii te pot jicni nu pentru ca ai facut ceva gresit ci pentru ca sunt nervosi/le-au facut altii scandal/ nu le-a mers treaba cu nevasta, iubita sau te miri ce motiv au avut. Mai multa incredere in fortele/opiniile proprii nu mi-ar strica.

Anca Oltean - cum sunt ca mamica? Pai trebuie sa tin piert unui leut de 6ani cu personalitate....si unui scorpion de 5 ani in plin avant. Cei doi au multe de impartit, si deci sunt: autoritara, inventiva in a-i abate de la incapatinarile lor teribile, is lista poate continua.
Cu mama, ma inteleg bine, ca este un berbec tare intelept si fara ea n-as putea sa ma descurc cu turele de zi/noapte si gospodaria!!!

Va pupici,
Rodica

Mergi la inceput

Maruta nu mi se pare ca esti dolofana, intr-adevar se poate si mai bine dar e loc si de mai rau.La kg astea nu e musai sa te imbraci sport, poti fi eleganta si cu un pic de burtica si bulanase, chiar apetisanta.Nu e bine sa te culci pe o ureche de pe acum, zic eu.
Fumatoare am fost 5 ani si m-am lasat de 7, acum nici fumul de tigara nu-l mai suport fara sa am o stare de greata.

Multumesc de raspunsuri, acum imi dau seama ca mi s-ar potrivi meseria de educatoare, mare dreptate ai Maruta ca in felul asta pot avea fantezii cite vreau cu piticii.Poate in viitor o sa-mi schimb meseria cine stie?Ce m-ar obosi teribil ar fi zgomotul si tipetele piticilor...si la voi la fel e, tare ma mai oboseste zgomotul si sglomeratia si tare bine imi este in mijlocul naturii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

quote:

Maruta nu mi se pare ca esti dolofana, intr-adevar se poate si mai bine dar e loc si de mai rau.La kg astea nu e musai sa te imbraci sport, poti fi eleganta si cu un pic de burtica si bulanase, chiar apetisanta.Nu e bine sa te culci pe o ureche de pe acum, zic eu.
Fumatoare am fost 5 ani si m-am lasat de 7, acum nici fumul de tigara nu-l mai suport fara sa am o stare de greata.

Multumesc de raspunsuri, acum imi dau seama ca mi s-ar potrivi meseria de educatoare, mare dreptate ai Maruta ca in felul asta pot avea fantezii cite vreau cu piticii.Poate in viitor o sa-mi schimb meseria cine stie?Ce m-ar obosi teribil ar fi zgomotul si tipetele piticilor...si la voi la fel e, tare ma mai oboseste zgomotul si sglomeratia si tare bine imi este in mijlocul naturii.

Ai dreptate dar nu stiu sa-ti explic ... atunci cand ma duc la cumparaturi, toate lucrurile parca sunt numai pentru fotomodele ... si atunci ma las pagubasa si nu imi mai cumpar nimic. De fiecare data cand mi-am cumparat cate ceva eram cu sotul meu care imi spunea " esti fraiera daca nu iti cumperi lucrul respectiv ... iti sta asa de bine ..." si mi-l luam. Acasa cand ajungeam vedeam si eu ca aratam cat de cat bine si eram fericita ca l-am luat. Dar la magazin ce sa va spun parca aratam ca dr_cul. Asta e nu ma pot impaca cu gandul ca nu mai sunt ceea ce am fost dar nici nu fac nimic ... totusi ma gandesc ca odata si odata o sa fiu pregatita si pentru asta ... cand m-am lasat de fumat nimeni nu ma mai credea; spusesem de atatea ori ca ma las ca devenisem ca-n povestea aia cu "lupul".

Va pupic si numai bine voua si familiior voastre

Maruta

" Cind trupul iti patimeste alearga la doctor, iar cind sufletul iti patimeste cheama un prieten, caci dulcele glas al prietenii este cel mai bun leac al durerii."
I. Golescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelam spune:

quote:

Nu se poate, in ce an?pe 8 martie sunt nascuta si eu.
Cu capul in nori am fost si o sa mai fiu pina la sfirsitul zilelor, dar imi place sa visez cu ochii deschisi...
Naivitatea mi s-a mai dus odata cu virsta dar nu de tot.

Si eu, si eu
Sunt nascuta pe 8 martie 1971.
Ar trebui sa infiintam clubul celor nascute pe 8 martie.
Dar sincera sa fiu nu-mi prea place zodia asta.
Si culmea, baietelul meu e nascut tot pe 8 martie.

Mergi la inceput

Mirela de ce nu-ti place zodia?Pe mine ma irita un picut ca aproape mereu sunt nemultumita...si nu e bine deloc.Atunci imi spun ca am atatea lucruri pentru care trebuie sa fiu recunosctoare.

Emilly & Ilinca (26 ian.2004)
http://img.photobucket.com/albums/v97/Lepricon/Emilly/InMerrionPark.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v97/Lepricon/Emilly/Rosmere6net.jpg

Mergi la inceput

Maruta cind iti place ceva incearcale si e posibil sa-ti placa si cum vine pe tine.Sunt convinsa ca exista si marimi mediu sau XL.Te inteleg si stiu cum e.In timpul sarcinii am luat 28kg, depresie totala, acum am ajuns sa am 64 de la 52 cite aveam cind am ramas insarcinata si 80 cit aveam inainte de nastere.
Sper, sper din tot sufletul dupa ce termin de alaptat sa-mi revin la kg mele si la hainutele mele dragi...

Emilly & Ilinca (26 ian.2004)
http://img.photobucket.com/albums/v97/Lepricon/Emilly/InMerrionPark.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v97/Lepricon/Emilly/Rosmere6net.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Oltean spune:

Dragele mele,
Mie-mi place zodia noastra, o gasesc deosebita.
Emilly
Si eu sunt deseori nemultumita si am procese de constiinta ca nu stiu sa multumesc indeajuns pentru ceea ce am.
Intradevar tu ai mare dreptate vis-a-vis de``incarcatura sufleteasca pozitiva``.Uneori reusesc si parca am aripi, dar alteori.....
Meseria de educator e minunata si iti da satisfactii deosebite daca e facuta cu mult suflet si costiinciozitate.Iti urez succes.Eu cred ca e potrivita zodiei noastre.
Carmen 2003 Si Maruta
Cu cafeaua eu am reusit sa o reduc mult in ultimii cativa ani.
Beau numai dimineata, cam o cana de ceai pe intervalul 8-12 si atat.
Apa e ft.buna cat de multa.
De aprox.doua luni am descoperit si chiar experimentez o cura cu apa recomandata de marele Valeriu Popa, amanunte pe www.vindecare.ro
Se bea dimineata de cum te-ai trezit pe stomacul gol astfel:
Saptamana I 0.5l apa plata
Saptamana II 1l
Saptamana III 1.5l
Saptamana IV 2l
Saptamana V 2.5l
Saptamana VI 3l
Saptamana VII 3.5l
Saptamana VIII STABIL 3.5
La stabilizarea dozei minim 21 zile iar incheierea decurge in mod invers.
Nu se mananca nimic timp de 3 ore.
Eu sunt cam prin saptamana 7-8 dar nu reusesc sa trec de cei doi litri si nici sa ma abtin sa nu beau cafea cam la o jumatate de ora dupa ce am baut toata cantit. de apa.
Am slabit in acest timp 3 kg ca sa nu zic chiar 4.
Aceasta cura este recomandata pt.multe altele printre care si obezitate.
La inceput e mai greu dar organismul incepe sa se adapteze.
Nu se mananca seara dupa ora 19.
Eu mai mananc dar fructe.
Am acum 58-59kg si ma stradui in continuare.
Datorita sarcinii ce am pierdut-o in luna mai luasem ceva proportii -mai ales dupa chiuretaj ma facusem ca un balon aveam 63-64kg si m-am ingrzit.Dar acum am inceput sa-mi revin.Bine nu mai sunt ca la 20-25 de ani dar ....... am 36 , 1.62m si 58kg.
Ft.Cocheta nu sunt desi mi-ar place, prefer tinuta sport - e mult mai practic.Probabil tot comoditatea isi spune cuvantul.
Acum va las ca m-am cam intins cu vorba.

Mergi la inceput