PESTOAICELE sunt pe aici?
Raspunsuri - Pagina 16
fulguletz spune:
fetele, ma bucur ca v-au placut pozele din concediu...chiar a fost tare frumos, cel putin in Tirol sud, Italia..a fost si cald si conditii excelente si la preturi acceptabile (tinand cont ca era in sezon)...
Emily, pai iti dai seama ca la cata depozitul de grasime si celulita am pus pe mine si cum respir ca o balenuta esuata nu mai puteam urca sus pe munte decat cu telecabina,telescaun...si masina..
Apa din lac era taaaare rece dar m-am facut viteza pana am facut poza
dulceata ta de fetita ce mai face?
Maruta, am luat reteta de chiftelute de vinete si azi sau maine le incerc......da chiar imi faci o pofta de moooor...si de felul meu is tare pofticioasa...
Iti tin pumnii sa reusesti sa ai si tu !
Crismir, ai ma fii serioasa cu burtica (eu iti zic tie cand si eu cred ca am burta mica comparativ cu altele )...Chiar nu conteaza marimea burtii ...iar daca bebe e dezvoltat la termen nu vad nici o problema...Tu mai ai putin si nasti...of...ai emotii...primul bebe? si cum o sa nasti?
cu David, 26 sapt., DPN 7 dec.
http://f2.pg.photos.yahoo.com/zumperiox
fulguletz spune:
Maruta, DPN= data probabil a nasterii
Maruta spune:
multumesc fetele ... imi place cand vorbiti de burticutele voastre ... chiar asa cum ati hotarat sa nasteti ????
Sper sa va iasa chiftelutele bune ... o sa incerc si eu tiramisu ... vineri e ziua sotului meu ... si vreau sa-i fac ceva bun cu manutele mele doua ... sotul meu e tare haios ... tot ce-i gatesc zice ca e bun !!! dar mai ales varza calita !!!
.... de Rodica mai stie cineva pe unde umbla ??? ... si celelalte fete pe unde sunt ??? ca suntem doar cateva care vorbim pe aici ... si nu va mai spun ce de treaba mai am ... tampitii astia cu codurile lor IBAN mi-au dat de lucru .... am ajuns telefonista! ... unde mai pui ca-ti dicteaza codul gresit!
" Cind trupul iti patimeste alearga la doctor, iar cind sufletul iti patimeste cheama un prieten, caci dulcele glas al prietenii este cel mai bun leac al durerii."
I. Golescu
Rayuela spune:
si eu sint prin zona,mai trag cu okiu ce scrieti
Tare harnicute sinteti,cred ca ajungem la volumul 2 curind..mai mai mai..sinteti sigure ca sinteti pestoaice..ca eu am o lene la scris...
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
Emilly spune:
fulguletz merci de intrebare, dulceata mea e bine.In afara de faptul ca mama-sa e teleghidata de somn, nu cred sa aibe alte probleme.
Grija la burtica cu apa rece din lac.
Ma gindeam eu ca nu ai putut sa urci asa sus cu tot cu David.Peisajele sunt superbe, ai senzatia ca nu sunt aievea...
Marutace-i cu codul IBAN??ce e ala?
Sa-mi spui cum o sa-ti iasa tiramisul ca eu am dat un pumn de bani pe un tort de tiramisu ca sa ne facem pofta.As incerca si eu sa-l fac daca imi zici ca-ti iese bun.Crismir zicea ca ia iesit trasnet.Cred ca o sa-mi notez si eu reteta sa-l incerc.
Rayuela si mie mi se intimpla sa nu fiu in stare sa asez doua propozitii.Dar eu chiar sunt peste chiar daca uneori nu-mi place...
Tu cum mai esti, ce-ti face minunea?Ce mai e nou si frumos la voi??
De Rodica nu stiu nimic.Imi placeau mult postarile ei.
Celelalte fete or fi in vacante...la munte...
Emilly & Ilinca (26 ian.2004)
http://img.photobucket.com/albums/v97/Lepricon/Emilly/InMerrionPark.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v97/Lepricon/Emilly/Rosmere6net.jpg
CRISMIR spune:
Buna pestisorilor!
MARUTA,da,ouale se pun crude,dar eu nu am avut probleme,nu se simte nimic ciudat...si nu vad care ar fi problema,doar sunt cantaretii de opera,si nu numai, care manaca zilnic oua crude ca sunt tare sanatoase la gat,deci eu zic ca nu e nimic...oricum nu simti gustul la ou,ca e amestecat cu branza si e super buna...eu si sotul am fost tare incantati!
FULGULETZ,eu voi naste natural cu epidurala,sper sa nu fie probleme sa ajung la cezariana...dar, cum o vrea Dumnezeu!
Fetelor,eu am o problema,nu cred ca voi stiti,ca la tv nu se da ce e in America,dar eu cum va spuneam stau in zona Miami(de fapt la 20 de minute mai in N),si acum e un uragan(hurricane) mare care tocmai trece pe aici prin zona....si sunt tare ingrijorata,de fapt toata lumea se agita,fiindca e destul de mare,de gradul 4 chiar 5 ,ceea ce inseamna cam 290km/h(145-150 mile/h)vantul...e gradul cel mai mare la hurricane...suntem cam agitati si tocmai asta imi mai lipsea mie....sa ne tineti pumnii sa nu trebuiasca sa ne parasim casele si sa treaca totul repede si cu bine!
Cam atata despre mine azi,ne auzim mai tarziu!
Va pupicesc,Mirela si bebele,32 sapt.
http://community.webshots.com/user/crismir100
DPN 27 oct.-baietel-Robert Cristian
Maruta spune:
o sa incerc sa fac tiramisu sper sa-mi iasa foarte bun ...
codul IBAN ... s-au modificat toate conturile de banci in Romania ... nu se mai pot face plati decat daca este specificat acest cod IBAN (adica contul) ... nu are nici mai mult nici mai putin decat 24 de caractere ... si este o nebunie pentru ca majoritatea facturilor ne vin cu conturile vechi, unele vin cu codul IBAN gresit ... facturile sunt primite de ingineri si neverificate asa ca noi cei de financiar am ajuns telefonisti !!! si trebuie sa sunam dupa aceste coduri ... la un singur apel ajungem sa vorbim cu cate 4-5 persoane si nici unul nu stie codul !!! Aia de la Trezorerie nu stiu pe ce lume sunt ... o adevarata nebunie ...
Ce va mai fac bebeii ????
Ati facut chiftelute ??? Cine facea cartofi la cuptor cu snitele ??? cum ti-au iesit ???
" Cind trupul iti patimeste alearga la doctor, iar cind sufletul iti patimeste cheama un prieten, caci dulcele glas al prietenii este cel mai bun leac al durerii."
I. Golescu
fulguletz spune:
Am facut chiftelutele de vinete! delicioase..am mancat un castron intreg si cu mujdei...Asa ca, Maruta, te declar responsabila si vinovata de 2 kile luate...Dar torusi ceva nu mi-a iesit la ele : compzitia a iesit foarte moale (cu toate ca am pus multa faina, ou, pesmet sa lege) si asa ca le-am aruncat in tigaie la prajit cu lingura...si au luat diverse forme si nu prea semanau a chiftelute..
Crismir, eu nu stiu cum vreau sa nasc : pe uscat cu epidurala sau in apa..dar pana atunci mai este si sper sa nu fie rasfatila David prea mare(ca pana acum are o usoara tendinta) ca sa fiu nevoita sa fac cezariana..
mai , da chiar pe bune cu uraganul ala la voi..sper sa se termine cu bine..ai grija !
Rayela , si mie imi e lene sa scriu...dar uite ca o mai fac din cand in cand ...ca sa salvez "onoarea familionului"...
fetele, voi ce mai cititi?
ca io m-am tampit de tot :m-am saturat de mama si copilul, dr. spock, crestrea copilului..si alte alea in care e doar teorie. Si pana la urma practica o sa ma omoare si mi-am adus din tara de paste numai carti clasice gen "adolescentul", si altele pe care le-am tot inceput si taaaaaaare plictisitoare si groase mi s-au parut asa ca le-am lasat balta...Iar carti in germana de la biblioteca mi-am luat numai pentru copii si cu poze multe, ca ma plictiseste teribil sa incerc sa citesc o carte mai greaoie la care sa stau 10 minute la fraza sa inteleg ce a vrut sa zica?
astept sa-mi ziceti ce carti bune ati mai citit voi in ultima vreme...
Emilly spune:
quote:
Originally posted by fulguletz
fetele, voi ce mai cititi?
ca io m-am tampit de tot :m-am saturat de mama si copilul, dr. spock, crestrea copilului..si alte alea in care e doar teorie. Si pana la urma practica o sa ma omoare si mi-am adus din tara de paste numai carti clasice gen "adolescentul", si altele pe care le-am tot inceput si taaaaaaare plictisitoare si groase mi s-au parut asa ca le-am lasat balta...Iar carti in germana de la biblioteca mi-am luat numai pentru copii si cu poze multe, ca ma plictiseste teribil sa incerc sa citesc o carte mai greaoie la care sa stau 10 minute la fraza sa inteleg ce a vrut sa zica?
astept sa-mi ziceti ce carti bune ati mai citit voi in ultima vreme...
Fulguletz, ce bine ca inca mai ai timp de citit.Eu mai rasfoiesc "Cind apare copilul" de F.Dolto, deci tot de copii.As vrea tare mult si eu sa mai am timp sa savurez o carte buna.N-am vazut nici un film de cind am nascut...deci la mine e catastrofa!nu stiu cind o sa-mi revin.Pina una alta Ilinca imi ocupa tot timpul, nu stiu cind e luni si cind e vineri.E nebunie!Azi noapte parca fu un pic mai bine!sper sa nu cobesc...
Asa ca daca gasesti ceva bun de citit sa-mi povestesti si mie.
Acum mai caut cite ceva pentru decorat camera Ilincai, tabloase, idei, culori.Tu cum te-ai gindit la camera lui David?
Maruta nebunie ce-mi explici tu mie.Apropo de conturi, cam cit dureaza un transfer bancar din Ro in Irlanda si daca ai ideie ce comision se percepe?
Zi-ne de ce i-au iesit lui fulguletz chiftelele moi, ca ma bate si pe mine gindul sa incerc sa le incerc ca prea le-ati laudat.
Crismir, mama lui de uragan, sper sa treaca departe de voi sa nu aveti probleme, aveti de grija.
Fug la treaba, am stiva de calcat si habar n-am ce sa gatesc, pupici de la noi!
Emilly & Ilinca (26 ian.2004)
http://img.photobucket.com/albums/v97/Lepricon/Emilly/InMerrionPark.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v97/Lepricon/Emilly/Rosmere6net.jpg
Maruta spune:
Emily - comisioane la o plata de 23.200 Eur comision 52 Eur, adica cam vreo 0.2% din suma ...+ speze : 20 Eur = deci vreo 72 Eur; in cat timp ajunge depinde de la banca la banca 2-3 zile ... trebuie sa vorbesti la banca ... sau imi spui mie din ce banca se va face plata si ma interesez eu.
In vinete se pune faina si pesmet pana se incheaga cat de cat ... oricum chiar si asa aruncate cred ca au iesit bune ...
Crismir - sper sa treaca odata uraganul ala ca sa te linistesti ... ca nu ai nevoie acum sa fi agitata ... stai cuminte si o sa vezi ca nea uraganu o sa va ocoleasca ...
gospodinelor ...
PS n-am mai citit o carte .... ahaaaaa .... cand ies la 6 de la servici, ajung pe 6:45 acasa, intru si fac un dus ... este 7 si un sfert, mai discut un picut cu sotul se face 8, daca mai intru si in bucatarie se face 9, perii si pisicul (asta daca-l prind) s-a facut 10 si l-a culcare .... vai ce viata frumoasa am!!!
Iar in weekend credeti-ma ca ma refac, simt cum imi incarc bateriile pentru o noua saptamana ... dar chiar as citi si eu o carte buna ...
I. Golescu