PESTOAICELE sunt pe aici?
Raspunsuri - Pagina 11
Ioana Co. spune:
Inca ceva.....mamaaaaaaaaaa cate ne-am mai maritat cu fecioare...incredibil......se pare ca sunt printre putinii care ne suporta la cat suntem noi de ........
Ioana & Co.
Dariuselul mititelul
http://community.webshots.com/user/yoannaco
naomi_ioana spune:
Buna,sunt si eu o pestoaica(10 martie1978)casatorita cu un taur,relatia dintre noi merge si nu prea.Sunt curioasa cum se inteleg alte cupluri PESTI-TAUR.Iubesc apa dar nu stiu sa inot,probabil ca o sa invat odata cu Naomi(printesa mea care are abia o luna).In rest melanconica,visatoare,cheltuitoare am fost(acum bugetului financiar ii dau mare importanta)si foarte incapatanata.Va
ange spune:
naomi_ioana,si eu sunt tot pe 10 martie si sunt casatorita de 9 ani tot cu un "taur".Relatia dintre noi e super! Chiar si dupa atatia ani ne iubim si ne intelegem ca-n prima zi.oare dupa 20 de ani va fi la fel?!
Ce nu merge la voi? "taurii" sunt tauri,insa cu trucurile pestilor sunt usor de invins
O casnicie trainica!
ange,mamica de 2 ori
naomi_ioana spune:
Draga Angi,sincer ma bucur sa aud ca esti fericita.La noi ce nu merge?Sincer nici eu nu stiu,de fapt stiu,nimic nu merge.Mai nou ne certam la cresterea si educatia fetitei;sotul meu este mai mare ca mine cu18ani si este japonez.Cand m-am casatorit toate astea pentru mine nu contau dar acum cand a venit pe lume Naomi toate astea conteaza foarte mult.Am o intrebare pentru tine,sotul tau este roman?
Rayuela spune:
quote:
Originally posted by naomi_ioana
Buna,sunt si eu o pestoaica(10 martie1978)casatorita cu un taur,relatia dintre noi merge si nu prea.Sunt curioasa cum se inteleg alte cupluri PESTI-TAUR.Iubesc apa dar nu stiu sa inot,probabil ca o sa invat odata cu Naomi(printesa mea care are abia o luna).In rest melanconica,visatoare,cheltuitoare am fost(acum bugetului financiar ii dau mare importanta)si foarte incapatanata.Va
Apropos de cuplurile pesti-taur:Nasii mei,ea pesti el taur,au fost casatoriti 50 de ani..casatorie incheiata cu moartea nasului meu acum citiva ani.In 50 de ani nu s-au certat NICIODATA!!!Chiar la batrinete isi vorbeau cu IUBITA MEA SI IUBITUL MEU...Este extraordinar...cred ca e posibil..si se pare ca aceasta combinatie are sanse serioase de reusita..
Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos
liris spune:
si noi suntem peste -taur . eu pestele.
se zice ca instabilitatea pestelui e bine completata de "implintarea " in realitate a taurului.
dar , evident depinde de multe altele , cred.
naomi_ioana spune:
Dragele mele ,spunetimi va rog,toate sunteti obsedate cu curatenia?Un subiect de cearta intre mine si sotul foarte des intalnit,daca stau bine si ma gandesc ,zilnic,va Anca si Naomi Ioana
CRISMIR spune:
Draga mea NAOMI,si eu sunt casatorita cu un taur...din fericire pt mine suntem tare fericiti(el e roman ca si mine),ne cunoastem de 11 ani si suntem casatoriti de 5...acum vom avea primul copilas,si parca ne iubim mai mult ca inainte...
Eu sincer iti spun ca nu m-as vedea casatorita cu un alt barbat...e intradevar ca ei sunt "cornosi",tare incapatanati si aerieni..dar vorba ANGEI,noi avem niste abilitati pestoaicele,si ii punem la punc,ajung in final sa faca cum vrem noi.
Eu nu sunt obsedata de curatenie,dar al meu sot este,si ca sa nu ne certam ,i-am zis ca daca nu ii convine cum fac eu curat sa faca el...si uite asa,el face curat,asta e treaba lui,si uneori il mai ajut si eu!...dar nu ne certam pt asemeanea chestii,nesemnificative...trebuie sa ajungi si tu la un consens cu al tau,chiar daca e japonez si nu e roman,oamenii se pot modela si mai ales daca te iubeste,doar sa ai rabdare.
Va pup pe toate ,dragi pestisori!
Mirela si
http://community.webshots.com/user/crismir100
DPN 27 oct.-baietel-Robert Cristian
naomi_ioana spune:
Draga Mirela eu sunt sigura ca el ma iubeste ffffmult si tot timpul iese totul cum vreau eu,dar inainte de a fi totul OK trebuie sa ne certam nu gluma.Acum este Naomi si credema ca incerc sa evit discutiile cat mai mult;sper ca intr-o zi totul va fi OK,Anca si printesa ei Naomi