Mamici de iulie August 2004 (94) + 41bb

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ssarah spune:

Fetelor cu bebei, am o problema,
in primul rand nu reusesc sa dau de nici un pediatru ca totzi sunt in concediu si n-am pe cine sa intreb.
Bebelina mea a implinit azi 1 saptamana, cat trebuie sa manance la o masa (in ml) si cate mese pe zi?
Eu sunt deja turbata, se pare ca nu ii ajunge cat suge de la san si oboseste inainte sa fie satula, de aceea trebuie sa-i dau si supliment..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Nicole, bine ai venit acasa! Operatia se va vindeca intr-o saptamana, stai fara grija! Sa fiti sanatoase, mancacioase si kkcioase, somnoroase si fara colici.

Gabitza, ma bucur ca lucrurile evolueaza din ce in ce mai bine. Pentru laptic incearca ceaiuri de chimen, anason si fenicul. Combinata merge (testata) si reduce si riscul de colici la bebe!

Mitzule, io fi cald cupilului... Si Vic a avut reprize de maraiala si atunci il lasam mai dezvelit si se potolea... Acu dupa ce rariram si colicii mai intai mancam si apoi ne uitam la mami fro' 10 minute si dup-aia dormim... norok ca asta se intampla ziua... noaptea daca se trezeste de tot s-a dus inca o ora in care facem avioane, ne plimbam, vorbim, cantam si apoi mai sugem un minutel si adormim. S-ar putea sa ai aceeasi problema. Dupa ce te joci fro' 10-15 minute incearca sa-i mai dai neshte papa... poate functioneaza.

Dana si Victor Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaella spune:

Bun venit acasa, Rox si Nicole!E bine sa avem "vazele" inapoi.
Gabi,ma bucur din suflet ca suntetzi bine amandoi.

Maine imi scoate si mie cerclajul,asa ca ...Dumnezeu cu mila dupa aia!Om vedea!

Pupici,
Miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Mihaiu, dup-aia stai acasica?? Cand iti scoate cerclajul?

Dana si Victor Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

SSarah,
uite ce mi-a spus mie lactation nurse... cum ca stomacul lor e cam de 60 ml incapacios...si ca e ok daca tu i dai atat..acum sa iti spun ce cred eu: al meu copil poate manca mult mai mult adica vreo 90 ml.Cert este ca i-am tot dat formula si dupa ce a terminat cu sanul e in stare sa pape inca 50/60 ml.
Dupa confuzeala de la inceput(am/ nu am suficient lapte), m-am decis ca trebuie sa produc mai mult lapte asa ca de doua zile ii dau exclusiv san...e lenes insa si am ceva de lucru cu el....tipa insa m-a asigurat ca el papa exact cat ii trebuie si ca (desi poate manca dublu) sa nu ma sperii sa cred ca il infometez ..sa ii dau cand cere ,astfel creez cat lapte vrea el.
Acum daca tu ii dai numai formula, o sa vezi ca papa mult mai mult..ptr ca e mult mai usor si mai ales ca nu muncesc deloc ptr ea.Dupa aia, regurgiteaza si tot asa...
te pupic si mult succes...
sa stii ca toate suntem tulburate mai mult sau mai putin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi verzi spune:

MITZURA si la noi e aceeasi harababura.mananca cateodata la o ora altadata la doua, azi am fost la o terasa sa mancam ne-a prins si ploaia si dupa ce ne-am intors a dormit 4 ore.cand e odihnita si sta treaza se agita si da laptele afara niciodata nu sta linistita. Colici nu a mai avut de 3 zile.

ALINA,cu bebe IRIS MARYAM 38 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Buna tuturor!
Noi ne-am plimbat azi cu metroul, nu am patit nimic, slava Domnului! Fiind cu o persoana careia bebe nu ii mai auzise de mult timp vocea, deci nu cred ca a recunoscut-o, azi, a stat mai mult treaz si asa s-a mai foit. Cred ca tragea si cu urechea, hi, hi! Am facut 37 de sapt (caci aici e deja miercuri), mai e un pic, oare cat?
Mamici, cand se rupe apa, care e primul lucru pe care trebuie sa il faci? Ramai nemiscata, te intinzi pe ceva, fugi la toaleta??? Eu nu-mi pot deloc imagina cum voi reactiona cand va fi momentul. Am inceput sa ma gandesc intens la momentul nasteri si am impresia ca nu stiu nimic, ca nu sunt pregatita.

Roxi, bine ai revenit acasa! E un scump Filip al tau. Sa-ti traiasca, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!
Ana, bine ai revenit pe forum. Astept nerbdatoare cat mai multe pozite cu Ralucuta!
Roberta, mult success! Sa treaca sapt acestea repede, sa nasti usor si repede un puiut sanatos si frumos!
leeloo2004 ma bucur tare mult ca puiutul tau e bine. Multa sanatate si crestere rapida si in greutate. Am vazut pozicile, chiar ca are perisorul mare. Si e tare dragutel! Tie, mult success, sa ai laptic mult, mult pt bebel!
Nicole, bine ai venit acasica! Ce frumos ai scris, se vede cat de fericita esti. Refacere rapida de tot si sa ai parte de multa odihna iti doresc.
Mihaela, mult succes maine!

Va pupacim pe toti, somnic usor!

"Daca stai sa ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti."
Eliza, in 37 saptamani cu o scumpete de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Ssarah, imi aduc aminte ca bebeul meu manca in prima saptamana 30-40 de ml, spre sfarsitul saptamanii am crescut la 60. Asta se intampla in maternitate, unde la ineceput asistentele i-au dat si completare. Apoi dupa ce a inceput sa manance 30-40 la o masa nu i-au mai dat completare.

Si la noi regurgitatul ne creeaza probleme, pentru ca il trezeste din somn, si dupa aceea, cat ar fi de obosit, ii ia mult timp sa adoarma. Off, nici nu mai stiu...azi sunt dupa o zi grea in care a dormit numai doua ore, si a plans mult. Iar eu sunt prastie...

Dana, la noi nu mai e asa cald, oricum am observat ca atunci cand il dezbrac se linisteste, numai ca i se racesc manutele si piciorutele imediat, asa ca nu il las prea mult asa.

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Ssarah eu pot sa-ti sun ceea ce spune teoria. In ultimii ani s-a trecut de la 7 la 5 mese pe zi . La sfirsitul primei saptamini de viata bb suge cam 200-400ml?zi , la sfirsitul saptaminii a doua cam 400-550 ml/zi , la sf celei de-a 3-a suge 450-600ml.zi si la sfirsitul saptamnii 4 suge 500-650ml/zi. Dar nimic nu-i batut in cuie. Asta ma reger binenteles la alimentatia stict naturala.
Semnele ca bb a supt cit trebuie sint :daca bb este linisiti si doarme 3-4 ore , si daca are o crester constanta in greutate cu aproximativ 170-210 g /saptamina. Controlul greutatii se face saptaminal. dar nici asta nu este litera de lege.
Succes si laptic mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

bine-ati venit acasa mamicilor Roxy si Nicole ... si sper ca nu am mai uitatpe nimeni !
Roberta iti tinem pumnii !
Mihaela , bafta maine !
Gabitza , ma bucur nespus ca ati depasit momentele grele !este un scump Stefan !multa sanatate !!!
sunt nemaipomenite povestirile mamicilor .... vreau si ioooo ! astazi am spalat hainutzele lui bb ... Doamne sunt atat de mici si de frumoase ! le strangeam in brate si ma gandeam cum va fi !
chiar nu stie nimeni sa recomnade un medic pediatru bun in Buc. ?
nu stiu nici cum se procedeaza ... trebuie sa mergem inainte de ase naste bb ?
o noapte frumoasa !
simona

Mergi la inceput