Mamici de martie-aprilie 2005 (2)
Raspunsuri - Pagina 11

coral spune:
Am gasit si am sa pun si link-ul ca incepind de la 5-6 saptamini se vede sacul gestational si la 7-8 saptamini se poate percepe activitatea cardiaca.
http://www.medical-library.org/journals2a/prenatal_care.htm
O idee iti poti face de evolutia in primul trimestru si cam ce riscuri sunt citind aici http://www2.mc.duke.edu/ivf/miscarri.htm
Daca nu te descurci cu engleza treduc miine informatia.
Nivelul HGC functie de saptaminile trecute de la ultima menstruatie:
· 3 saptamini (5-50 mIU/cc)
· 4 saptamini (4-426 mIU/cc)
· 5 saptamini (19-7,340 mIU/cc)
· 6 saptamini (1,080-56,500 mIU/cc)
· 7 - 8 saptamini (7,650-229,000 mIU/cc)
· 9 - 12 saptamini (25,700-288,000 mIU/cc)
· 13 - 16 saptamini (13,300-254,000 mIU/cc)
· 17 - 24 saptamini (4,060-165,400 mIU/cc)
· 25 - 40 saptamini (3,640-117,000 mIU/cc)
Te pup si ne doresc copii sanatosi si norocosi. Suna cam egoista urarea...
There is a difference between knowing the path and walking the path.

Sufletel spune:
Buna fetelor,N-am fost in stare sa scriu pana acum. Multumesc mult pt. sfaturi dar totul s-a petrecut prea repede. De cand au inceput sangerarile ( cam ca la ciclu nu f. tare) am pierdut sarcina in 2-3 ore. (sangele era rosu aprins nu pete maronii) Si imediat dupa aia nu m-a mai durut burta. A fost totul asa repede si neprevazut . Fizic pot spune ca aproape mi-am revenit
( cu toate ca n-am inchis un ochi azi-noapte) dar sufleteste inca nu realizez si nu inteleg cum s-a intamplat si care a fost cauza.
Oricum m-a ajutat mult articolul de pe site cu avortul spontan in starea in care eram . Ne-am fi dorit sa fie fetita...... Speram ca urmatoarea ......... Dumnezeu stie de ce a ingaduit sa fie asa.
Coral,ti-as fi dat un PM dar chiar nu stiu cum s-o fac. Poti sa-mi dai ceva instructiuni? Multumesc.
Va pe toate, imi pare rau ca va parasesc .
Va doresc sarcini usoare pana la termen si sanatosi si frumosi.
Sufletel + 2 sufletele ( Raul -9 ani si Andrei - 2 ani)

Merry Marry spune:
Dragele mele, am trecut in fuga sa va salut! Am multa treaba la serviciu! Fruntea sus si multa sanatate! Sper sa pot reveni!
Va pup pe toate si aveti grija de voi!
Azi merg la ecograaaaf!

Merry Marry spune:
Sufletel, draga mea, fruntea sus! Sunt alaturi de tine! Stiu ca-ti este greu si daca as putea... Sunt alaturi de tine cu vorba si gandul. Te pup si fruntea sus!

Ana71 spune:
quote:
Originally posted by amparo
Fetelor,dupa cum vad multe vesti rele azi...
Mai vin si eu cu una: am facut eco azi si nu se vede activitate cardiaca.Din pacate nici eco nu a fost prea concludenta,ba arata sarcina de 7,3saptamini, ba de 9,3 (care ar fi virsta corecta).In cazul meu UM a fost 11 iunie si ovulatia pe 29 iunie.
Poate cineva sa ma lamureasca cite saptamini am normal si daca e normal sa nu se vada inimioara la virsta asta a sarcinii? Mi-am facut si beta hcg azi,valoare 43,438 mlU/ml.Cum vi se pare? mai am un poc si o iau razna....
Eu zic sa-ti faci si o ecografie transvaginala. Anul trecut in octombrie am pierdut o sarcina (oprita in evolutie) in saptamana 10. Initial ginecologul mi-a facut o ecografie simpla si mi-a zis ca i se pare ca nu mai vede activitate cardiaca (cu o saptamana inainte fusesem la eco si se vazuse activitatea cardiaca , dar apoi, pentru ca imi aparuse o secretie maronie mi-a zis sa repetam ecografia). Cert este ca dupa ecografia simpla (care, uneori, la varste mici ale sarcinii si la un ecograf nu foarte performant, te poate insela), mi-a zis ca trebuie neaparat sa fac ecografie transvaginala (care, in cazul meu, din pacate, a confirmat lipsa activitatii cardiace). Deci sfatul meu este sa stai linistita si sa-ti mai faci o ecografie.

erix spune:
Sufletel, imi pare tare rau pt pierderea suferita. Imi inchipui ce greu iti este, dar nu dispera; Dumnezeu e mare si o sa ne ajute pe toate sa ne putem realiza visul pana in final. Si eu l-am asteptat pe micutul meu 2 ani, si ma rog sa fie totul bine pana la capat.Sa nu crezi vreodata ca ai fi tu vinovata. Lucruri din astea se intampla tot timpul; si sunt neprevazute. Gandeste-te ca, poate asa e mai bine. Stie Cel de sus ce face. Bafta in continuare si nu dispera;pt toate exista o solutie.
Amparo, dupa calculele care se fac, azi ai avea 9 saptamani si 5 zile. Si eu am avut nelamuriri privind varsta bebe-ului, dar m-au lamurit fetele. Daca vrei sa te convingi, uita-te la www.mishu.ro, la sectiunea "cand vine barza?" si ai sa vezi ca asa e. Eu am avut UM pe 10 iunie, deci eu am maine 10 saptamani. Eu am fost saptamana trecuta la echo si se vedea bine bebelusul si mi-a zis dr ca ii aude bataile inimii. Ar trebui sa le auda si in cazul tau. Oricum, nu dispera. O sa vezi ca o sa fie bine.
Eu ma lupt cu raul si cu ametelile, dar rezist eroic gandindu-ma ca in final voi deveni mamica.
Va pup pe toate si va doresc numai bine!

smmiha spune:
Infofun, multumesc mult pt sfaturi , am avut acum vreo 5 ani o rana pe col pe care am cauterizat-o si s-a rezolvat, ce mi se pare mai ciudat la asta de acum e ca este in vagin, nu pe col...In fine trebuie sa fiu optimista.
Sufletel, imi pare nespus de rau
Pt celelalte fete, eu nu prea pot sa va dau sfaturi, ca este prima mea sarcina, dar citesc ce scrieti si invat cate ceva.
Va doresc la toate sarcina usoara si sanatosi!
Mihaela

coral spune:
Sufletel imi pare tare rau de ce ti s-a intimplat. Imi inchipui cit de greu poate fi si sper sa reusesti sa treci peste. Cred ca cei 2 baietei ai tai or sa te ajute mult si o sa iti dea putere si curaj sa o iei de la inceput.
Ti-am trimis un PM.
Sunt alaturi de tine.
There is a difference between knowing the path and walking the path.

Aurasa spune:
Sufletel,
Suntem alaturi de tine si sunt convinsa ca ne vom intalni la un alt subiect "Mamici de .... 2005".
Multa sanatate,
Aurasa

Lorelai spune:
sufletel, imi pare tare rau pentru pierderea ta. fii tare si sa fii convinsa ca data viitoare va fi bine.
pupici,
Lorelai