Mamici de septembrie-octombrie 2004 (24)
Raspunsuri - Pagina 6
CRISMIR spune:
,liniste azi pe forum!.... se vede ca e weekend...Georgiana si eu am probleme cu dormitul,dar vorba FROSEI,cred ca asta e doar inceputul...noaptea trecuta am dormit ceva, dar m-am trezit din 2 in 2 ore si muream de cald ,eram transpirat toata,asa ca o transpiratie rece,care de fapt e si in timpul zilei,ba trebuia sa merg la baie...uffffff,si uite asa m-am trezit mai obosita decat m-am culcat...a,ca sa nu mai spun ca si bebele era activ si ma bombarda cu piciorusele,cred,tocmai cand ma gandeam acum adorm....si uite asa ne chinuim...dar nu-i nimic ca trece si cand o sa-l tinem pe bebe in brate o sa uitam de toate astea,abia astept!
Va pupicesc pe toate si ne auzim maine!
Sanatate voua si la bebeii!
Mirela si ,27 sapt,Robert Cristian
lorena_andreianu spune:
Pupici pe burtici.
Cred ca sunt prima care scrie pe 1 august... nu ca ar fi o zi speciala, dar constat ca timpul trece si ne apropiem cu pasi repezi de lunile sept-oct...
Sunt matinala azi ca nu am mai reusit sa adorm dupa dusul la pipi pe la 5 dimineata si de atunci stau si trag de ochi si ma uit pe pereti, aranjez carti in biblioteca si acum sunt pe forum... Vad ca la mine nu e vorba sa nu pot adormi ci sa stau adormita
Plus ca sa trezit si bebe si pune-te pe suturi si ce sa mai dorm???
Sa vedeti ce am observat ieri... niste miscari regulate ale lui bebe si am tot citit pe descrierile saptamanale ale sarcinii si am gasit ca s-ar parea ca bebe inghite lichid amniotic si... sughite!!! Daca e asa (imi confirmati si mie?!), saracul de el... il compatimesc, ca il tine vreo cateva minute bune...
Va pupacim si ne "auzim" maine (stiu ca in we e mai slaba participarea ).
si bb Radu (DPN 20 oct.) - Centre Hospitalier de Saint-Cloud
cybip spune:
Salut! Sunt noua pe forum desi v-am descoperit cu mult timp in urma si tare imi face placere sa intru in comunitatea aceasta a mamicilor dulci. Mai ales ca, in octombrie, pe 23,(zice doctorul) voi deveni mamica unei fetite. Pana acum sarcina a fost minunata fara nici cea mai mica problema, exceptand greturile din primele luni care nu treceau daca nu mancam ceva spre disperarea mea. Acum a aparut o problema, fiind in 28 de saptamani imi este din ce in ce mai greu sa respir si sa dorm. Nu gasesc nici o pozitie comoda si in plus bebita incepe sa dea din manute si picioruse tocmai atunci cand, spre dimineata , pe la 3 reusesc si eu sa adorm. Voi cum va descurcati cu acest lucru? Cum reusiti sa dormiti? Eu sunt treaza de la 4 am si pana noaptea pe la 12 nici ca mai pot adormi.
georgiana.david spune:
Eu, multumesc lui Dumnezeu, parca azi noapte am dormit mai bine, exceptand drumurile la baie.Poate si oboseala pentru ca ieri am fost foarte viteza si am calcat, am facut curat (impreuna cu sotul) si am fost la cumparaturi (la Cora, Mobexpert (am luat niste jaluzele rulou super) si la Bricostore de unde am luat galerii faine de tot.Bebe azi e mai cumintel , o fi obosit si el.
Lorena si eu am citit undeva despre faptul ca BBeii sughit in burtica si daca miscarile sunt regulate, nu-i exclus ca BB al tau chiar asta sa faca. Ce haios!
Geo DPN 06 oct.
Spitalul Municipal Dr. Valeriu Horhoianu
http://photos.yahoo.com/giorgios72
mel_g spune:
Bine ai venit Cybip printre noi! Cu somnul vad ca mai toate fetele au probleme, eu inca nu pot sa ma plang pt ca dorm de la 12 pana la 10 cu intreruperi de max 1 min pt pipi. sunt curioasa cat ma mai tine si pe mine caci la primul copil am avut parte in ultima luna de insomnii...
Garo si eu cred ca fiecare decide in problema asta. Parerea mea este ca daca esti convinsa 100% ca nu mai faci copii poti apela la metoda asta. Eu am 30 ani si nu sunt convindsa ca pe la 36 sau 37 nu-mi vine iar cheful de bb asa ca mai stau.
Fetelor vad ca este pauza pe aici. Va pupic pe toate!
Mel si bb Flavia (32 sapt)
roandre spune:
Salut mamici!
Cybip, bine ai venit in marea familie a mamicilor de sept-oct!
Lorena si bebita mea sughite. Se simteca niste tresariri (miscari) regulate in partea de jos a uterului. Bebelina mea sughite aproape zilnic...si o tine cateva minute bune! Imi place cand o simt asa, dar mi-e si mila de ea.
Legat de metodele contraceptive cred ca fiecare trebuie s-o aleaga pe cea care i se potriveste cel mai bine.
Ma gandesc si eu la ele pt ca daca ar fi dupa mine nu as mai vrea si al doilea copil, sarcina aceasta fiind foarte grea si destul de stresanta pt mine, insa sotul nu e de aceeasi parere. El insista sa mai facem unul, poate data viitoare o sa fie baietel.....ce as mai rade sa fie tot fetita sa aiba in casa 3 fete. Sa vezi atunci cel punem toate la punct!
Eu inca sunt cu zugraveala in toi....si e asa mult praf!!!! De abia astept sa se termine ca nu mai rezist.
Pupici
Mihaela si puiul mic de 32 saptamani si 1 zile
Dr Ciulcu, Cantacuzino
http://community.webshots.com/user/roandre
georgiana.david spune:
Da chiar ca e liniste in week end. Fetelor vreau sa va spun ca sunt foarte incantata de faptul ca azi mi-a fost somn (ceea ce nu mi s-a mai intamplat de mult) si am tras 2 reprize de somn, una de 1 ora si una de o ora si jumatate, Doamne ce bine a fost! Sa vad acum la noapte???
La mine a mai aparut o problema, am inceput sa respir cam greu, la voi cum e?
Geo DPN 06 oct.
Spitalul Municipal Dr. Valeriu Horhoianu
http://photos.yahoo.com/giorgios72
danyce spune:
Salut, fetelor,
Si eu am senzatia ca respir mai greu, Georgiana, mai ales daca merg mai mult pe jos. Noaptea nici nu se pune problema sa nu dorm cu geamurile deschise pt. ca astfel m-as sufoca.
Cybip, bine ai venit! O sarcina usoara in continuare si o bebelusa sanatoasa si voioasa!Cred ca toate avem probleme vis-a-vis de gasirea unei pozitii comfortabile in pat.Azi nu pot sta nici pe scaun cum trebuie deoarece ma doare osul pubian. Sper sa-mi treaca.
Lorena, Roandre, si mie imi sughite bebelusa in ultimele zile.
Ma duc sa ma intind putin ca nu mai pot sta in fundulet. Pupici si numai bine,
Daniela Veuger si bebita mica din burtica
Slingeland Ziekenhuis, Doetinchem
mel_g spune:
Si bebelusha mea sughite dar nu f des. Si mai o problema : nu numai ca respir greu dar dimineata cand ies afara si dupa ce merg 100 m pur si simplu imi pierd toata vlaga si-mi vine sa ma asez pe jos. Simt ca mi se face rau. Oare e de la tensiunea f mica, de la glicemia mica, sau de la ce?
Pupici
Mel bb Tibi 4 ani si bb Flavia 32 sapt
lorena_andreianu spune:
Pupici pe burtici.
Cybip, bine ai venit printre noi. Sa ai o fetita cat mai sanatoasa. Cand e DNP-ul tau?
Pe unde sunteti fetele?... v-a toropit caldura?
Eu am putut dormi, cu toate ca s-a trezit bebe iar la 5 dar am incercat sa-l ignor si am reusit sa dorm pana la 8 totusi. Pozitia "preferata" e pe partea stanga... vad ca m-am obisnuit...
Am observat si eu ca obosesc mult mai repede si respir mult mai greu dupa ce fac efort, cum ati zis si voi...
Ieri a fost atat de activ bebe de am innebunit. Tot timpul s-a miscat. De la 5 pana aseara la 11. Nu cred ca a dormit deloc, sau doar a atipit de vreo cateva ori. Nu stiu de unde atata energie, ca eu sunt mai moale... M-a lovit numai in zona ficatului (la fel si acum de dimineata) de-mi era si rau...
Bebe iar a sughitat de dimineata si ieri de vreo 3 ori. M-am mai documentat si am inteles ca este inofensiv pentru el ca sughite Georgiana e chiar haios; dar vorba Mihaelei, mi-e tare mila de el...
Va pupacim.
si bb Radu (DPN 20 oct.) - Centre Hospitalier de Saint-Cloud